ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ

Η ΑΕΛ μια «ανάσα» από τον... Ελ Τάνο

* «ΧΑΛΑΕΙ» ΤΟΥ ΠΙΟΤΡ ΤΖΙΕΒΙΤΣΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΛΟΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟΠΕΡ

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2009 2:57 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:19
Στο πολύκροτο σίριαλ του φετινού καλοκαιριού που είναι η απόκτηση σέντερ φορ από τη ΑΕΛ φαίνεται να έχουμε αίσιο τέλος, αφού όλα δείχνουν ότι ο εκλεκτός θα είναι ο Ελ Τάνο όπως αποκαλούν οι Μαξικάνοι τον Αντόνιο Ντε Νίγκρις το σέντερ φορ της Αγκαραγκατσού. Ο Ντε Νίγκρις βρίσκεται μία «ανάσα» από την ΑΕΛ και σήμερα όλοι περιμένουν το πολυπόθητο «ναι» για να φορέσει τη «βυσσινί» φανέλα.
Ο Ντε Νίγκρις είναι 31 χρονών(γεννήθηκε την 1η Απριλίου 1978) στο Μοντερέι του Μεξικού και ξεκίνησε την καριέρα του από την τοπική ομάδα όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια και έδειξε αμέσως την επαφή του με τα δίχτυα.
Πήγε στην Βιγιαρεάλ το 2003 για να επιτρέψει στο Μεξικό όπου αγωνίσθηκε για τρία χρόνια όπου τον αναζήτησαν οι Τουρκικές ομάδες και αγωνίστηκε διαδοχικά στην Γκαζιαντεσπόρ, την Αγκαρασπόρ και την Αγκαραγκατσού. Πέρυσι σε 24 παιχνίδια πέτυχε δύο τέρματα και η ομάδα της Τουρκίας θέλησε να τον πουλήσει.
Του οφείλει 6.500.000 ευρώ και αν τα δώσει η ΑΕΛ τότε θα αποκτηθεί. Μάλιστα οι Τούρκοι ήταν κατηγορηματικοί και χθες στο θέμα αυτό.
΄Έχει παίξει 16 φορές με την εθνική του Μεξικό (έχει κοινοτικό διαβατήριο όμως... ) και πέτυχε τέσσερα τέρματα.
Στο μεταξύ εκτός από σέντερ φορ η ΑΕΛ θα πάρει και ένα στόπερ. Πρώτη επιλογή είναι ο Πολωνός Πιότρ Τζιεβίτσκι της Πολόνια Βαρσοβίας που χθες μιλώντας σε Πολωνική ιστοσελίδα χαρακτήρισε δύσκολο τον ερχομό του στη Λάρισα, αφού παρότι έχει ιδιωτικό συμφωνητικό που αναφέρει ότι αν δεχθεί πρόταση από το εξωτερικό θα πάρει την ελευθέρας του, ο πρόεδρος δεν τον παραχωρεί επειδή δεν προλαβαίνει να βρει αντικαταστάτη του. Απευθύνθηκε στον τεχνικό διευθυντή που θα έχει σήμερα επαφή με τον πρόεδρο για να αφήσει τον Τζιεβίτσκι να έρθει στην Λάρισα. Πάντως ο ίδιος αν και μπορεί δεν θα κάνει προσφυγή καθώς σέβεται την ομάδα της πατρίδας του.
Εναλλακτική λύση για τη θέση αυτή είναι ένας πολύ καλός Αργεντίνος στόπερ άνω των 28 ετών που παίζει σε πολύ γνωστή ομάδα της Αργεντινής και αν αποκτηθεί θα βοηθήσει σημαντικά.
Αν ολοκληρωθούν αυτές οι δύο μεταγραφές θα μιλάμε για σημαντικές επιτυχίες της διοίκησης.
Τέλος ο Πατρίκ Κβεντί μάλλον θα αποκτηθεί για να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ.
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Χωρίς προβλήματα κύλησε η χθεσινή προπόνηση της ΑΕΛ και ο Ουζουνίδης δείχνει να προτιμάει τον Τουάμα από τον Σίμιτς στη βασική ενδεκάδα. Αυτό που έδειξε είναι ότι θα παίξει 4-2-3-1 η 4-3-3. Υπάρχει ελπίδα να παίξει ο Παναγιώτης Κατσιαρός που θα είναι στην αποστολή και αν γίνει αυτό ο Μπουκουβάλας θα παίξει δεξί μπακ. Αν δεν είναι έτοιμος ο Κατσιαρός θα παίξει αριστερό μπακ και ο Τριποτσέρης δεξί μπακ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ
Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος έχει μπει στο στόχαστρο του Αστέρα Τρίπολης και της Κέρκυρας. Ο ταλαντούχος παίκτης είναι άγνωστο ποια ομάδα θα προτιμήσει. Για τον Θανάση Τσίγκα δεν υπάρχουν νεότερα. Πάντως υπάρχει και μία περίπτωση να μείνει ένας εξ αυτών στην ΑΕΛ.
Τέλος η διοίκηση της ΑΕΛ πρότεινε τον Μίλτον Μιούλερ να πάει δανεικός στον Πυρσό Γρεβενών ομάδα Γ’ Εθνικής αλλά ο παίκτης θέλει ομάδα ανώτερης κατηγορίας.
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΗ RENAULT
Ακόμα τέσσερις παίκτες θα βρεθούν σήμερα στις εγκαταστάσεις τις Renault για να παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους. Αυτοί θα είναι οι Ρομέου, Αμπουχατζίρα, Σίμιτς και Ιγγλέσιας όπου μάλιστα θα προβούν και σε δηλώσεις για το ματς της Κυριακής.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass