ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΙΩΝΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η Ε.Α.Λ.

Κορίτσια έτοιμα για την... υπέρβαση

* ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2009 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:18
Πέρυσι η χρονιά είχε απ’ όλα. Τραυματισμούς, ατυχίες, πικρές ήττες, απογοήτευση αλλά και γυρίσματα, αισιοδοξία, σπουδαίες νίκες και τελικά πανηγύρια για τη μεγάλη παραμονή. Η Ε.Α.Λ. παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ παρά το γεγονός πως έπαιζε με μία μόνο ξένη καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Φέτος ωστόσο οι «κυανέρυθρες» δείχνουν αποφασισμένες για κάτι καλύτερο. Λίγο πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα της Α1 με ακόμα πιο ποιοτικό βόλεϊ.
Αυτό άλλωστε φάνηκε και στη χθεσινή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε στο Larissa Sports Center (βρίσκεται στην Τερψιθέα) μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού.
ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ
Προπονητής για άλλη μια φορά θα είναι ο Αποστόλης Οικονόμου που δείχνει πως έχει να προσφέρει πολλά σε αυτή την ομάδα. Μιλώντας για το φετινό ξεκίνημα ο τεχνικός τόνισε στην «Ε» τα εξής: «Ξεκινάμε με οδηγό μας την περσινή χρονιά και είμαστε περήφανοι που για ακόμη μια χρονιά η ομάδα μας θα είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει το βόλεϊ της επαρχίας.
Σε συνεργασία πάντα με τη διοίκηση, τη μεταγραφική περίοδο υλοποιήσαμε ένα σημαντικό πλάνο ενίσχυσης και το μόνο που μας απομένει είναι να ενσωματωθούν στην ομάδα τα 2 τελευταία κομμάτια του παζλ, δηλ. οι 2 ξένες κοπέλες.
Από εκεί και πέρα φέτος έχουμε μειώσει το μέσο όρο ηλικίας στο ροστερ της ομάδας και πολλές νεαρές ταλαντούχες παίκτριες θα ενσωματωθούν σε αυτήν αφού κοιτάμε μεν το παρόν, όμως μας ενδιαφέρει και το μέλλον του συλλόγου.
Από εδώ και πέρα μας περιμένει μια σκληρή προετοιμασία, γι’ αυτό και επιλέξαμε για να την πραγματοποιήσουμε το «Larissa sport Center», ένα εξαιρετικό νέο αθλητικό κέντρο, έτσι ώστε η ομάδα μας να είναι έτοιμη στις 17 Οκτωβρίου όπου ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα, το οποίο και θα είναι πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι...
Το μόνο που εύχομαι είναι οι κοπέλες να είναι υγιείς και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν με σκληρή δουλεία και τίποτα παραπάνω. Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουν και οι άλλες ομάδες της πόλης μας».
ΟΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ
Τρικάλη Ιωάννα, Δίρβα Γιούλα, Λίτσιου Εύη, Τουσιούδη Όλγα, Ζαφειρίου Μαρία, Νούσια Αποστολία, Παπαδοπούλου Χρυσάνθη, Κιούση Γεωργία, Τίκα Νικολέτα, Νατσίδου Βιβή, Μιχαλιού Ειρήνη, Πάντζιου Βίκυ, Ντάφου Θώμη, Μπούσια Σοφία, Αλέξη Ξένια.
ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ
Team Manager: Τριανταφύλλου Δήμητρα
Τεχνικός Σύμβουλος: Παπαστεργίου Σωκράτης
Α’ Προπονητής: Οικονόμου Απόστολος
Β’ Προπονητής: Παναγιώτου Βάιος
Ορθοπεδικός Γιατρός: Αγοραστίδης Γιάννης
Φυσιοθεραπευτής: Κολοκοτρώνης Θεόδωρος
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΦΤΟΥΝ
Σε λίγες ημέρες (συγκεκριμένα την 1η Σεπτέμβρη) αναμένεται στη Λάρισα η Ιουλία Κοφτούν. Η Ουκρανή παίκτρια θα φορέσει για δεύτερη φορά στην καριέρα της τη φανέλα της ΕΑΛ αφού και φέτος θα αποτελέσει την πασαδόρο της λαρισινής ομάδας.
ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ
Ισχυρή για μια ακόμη σεζόν θα είναι η ΕΑΛ στο διοικητικό κομμάτι με τους Σπύρο Μπαρμπούτη, Κώστα Παπαγιάννη, Γιώργο Φίτσουλα, Γιάννη Κόντο και Βασίλη Τίκα να συνθέτουν μια πολύ καλή «ομάδα» γεμάτη εμπειρία και αγάπη για το συγκεκριμένο κομμάτι του συλλόγου.
Μάλιστα ο πρόεδρος, κ. Μπαρμπούτης μιλώντας στις παίκτριες λίγο πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης ανέφερε τα εξής:
«Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Α.Λ., θέλω να σας καλωσορίσω στη σημερινή έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου για το τμήμα βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας. Θέλω να ευχηθώ η νέα χρονιά να είναι παραγωγική, γεμάτη επιτυχίες και με υγεία.
Εύχομαι η φετινή χρονιά στην Α1 να αποτελέσει ένα εφαλτήριο για μια νέα ανοδική πορεία, στην ιστορία των 23 χρόνων του τμήματος βόλεϊ Γυναικών και των 41 χρόνων ζωής της Ε.Α.Λ. Και είμαι βέβαιος ότι έτσι θα συμβεί, αφού το δυναμικό του τμήματος - εσείς οι αθλήτριες - το πιστοποιεί.
Στις μαθήτριες και φοιτήτριες εύχομαι καλή σχολική χρονιά και κάθε επιτυχία στις σπουδές τους. Στις δε αθλήτριες που ξεκίνησαν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, όπως και την καριέρα τους στο Δημόσιο, εύχομαι κάθε επιτυχία. Και είμαι βέβαιος γι’ αυτό, αφού πάντοτε οι αθλήτριες της Ε.Α.Λ., εκτός από τις αγωνιστικές τους επιτυχίες, διακρίνονται και για την επιτυχία τους στις σπουδές, πράγμα που μας κάνει όλους περήφανους στο σύλλογο.
Θέλω ιδιαίτερα να καλωσορίσω τις αθλήτριες, που για πρώτη φορά θα αγωνιστούν με τα χρώματα της ομάδας, όπως και τις νεότερες αθλήτριες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής και για πρώτη φορά καλούνται να στελεχώσουν και την πρώτη ομάδα.
Είμαι σίγουρος ότι σε μικρό χρονικό διάστημα θα αποτελέσουν με τις άλλες αθλήτριες ένα ομογενές σύνολο, ικανό να πραγματοποιήσει τους στόχους του τμήματος.
Η διοίκηση του τμήματος ακολουθεί και φέτος τη φιλοσοφία, που θέτει σε στόχο η ομάδα να στηρίζεται στα δικά της κορίτσια, στις δικές της δυνάμεις. Όπως τόσα χρόνια τα τμήματα υποδομής λειτουργούν σαν «αιμοδότης» της γυναικείας ομάδας.
Εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι θα έχετε μια άψογη συνεργασία με τον προπονητή σας, τον κ. Απόστολο Οικονόμου, στον οποίο η διοίκηση του τμήματος εμπιστεύτηκε - για μία ακόμη φορά - την τεχνική ηγεσία, εκτιμώντας τη δουλειά του, τις γνώσεις του, καθώς και την αγάπη για το άθλημα του βόλεϊ που όλοι υπηρετούμε.
Τέλος, θέλω να σας βεβαιώσω ότι ο προπονητής σας, όσο και η διοίκηση, θα είναι κοντά σας σ’ ολόκληρη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, προσπαθώντας να δώσουν λύση σε κάθε πρόβλημά σας, ατομικό ή του τμήματος, ανταποκρινόμενοι στις υποχρεώσεις μας.
Σαν διοίκηση θα προσπαθήσουμε - μαζί με τις δικές σας προσπάθειες και του προπονητή σας - ώστε η Ε.Α.Λ. τη νέα χρονιά να παρουσιαστεί δυνατή και να πραγματοποιήσει τους στόχους της».
* Αξίζει φυσικά να τονίσουμε πως την ΕΑΛ θα βοηθήσουνε τόσο ο ορθοπεδικός Γιάννης Αγοραστίδης όσο και ο παθολόγος Στράτος Σπηλιώτης.
Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ
Τις πρώτες τους δηλώσεις για τη νέα σεζόν έκαναν και μερικές παίκτριες της Ε.Α.Λ. Η αρχηγός Ιωάννα Τρικάλη τόνισε πως «υπάρχει όρεξη για κάτι καλύτερο στη φετινή σεζόν» ενώ από την πλευρά της η Εύη Λίτσιου ανέφερε ότι «στόχος της Ε.Α.Λ. είναι να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία και να έχει μια άνετη παραμονή» όσον αφορά στο νέο της ρόλο (θα παίξει για πρώτη φορά λίμπερο) είπε ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.
Η Γιούλα Δίρβα που επέστρεψε στην ομάδα μετά από αρκετά χρόνια δεν ξέχασε να υπογραμμίσει πως είναι ιδιαίτερη η χρονιά θα έρθει λόγω του γεγονότος αυτού και δήλωσε πως θα βοηθήσει την Ε.Α.Λ. με την εμπειρία της.
Τέλος η πασαδόρος, Μαρία Ζαφειρίου εξέφρασε την ευχή να αποφύγει η ομάδα τις περσινές ατυχίες ενώ η 18χρονη διαγώνια Αποστολία Νούσια είπε πως θα προσπαθήσει να δείξει την αξία της ενισχύοντας την Ε.Α.Λ. όσο περισσότερο μπορεί.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass