ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

Ντζιεβίτσκι και Ντε Νίγκρις

* ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ Ο ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ * ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΣΛΟΒΕΝΟΣ 20ΧΡΟΝΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2009 3:28 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:18
Το πρωτάθλημα αρχίζει σε πέντε μέρες αλλά η Α.Ε.Λ. αυτή τη στιγμή έχει στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη αλλά και την απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός στόπερ προκειμένου να ολοκληρωθεί το έμψυχο δυναμικό της ομάδας ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και ο Καμερούνιος Κβεντί.
Και επειδή τα μεταγραφικά αυτή τη στιγμή είναι σε πρώτο πλάνο σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες η Α.Ε.Λ. έχει καταθέσει πρόταση για απόκτηση δύο παικτών και αυτοί είναι ο Μεξικανός Αντόνιο Ντε Νίγκρις και ο Πολωνός Πιότρ Ντζιεβίτσκι.
Ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιό του με την τουρκική Ανγκαραγκιουτσού και όλα δείχνουν ότι θα το καταφέρει και αν δεν μπορεί να βρεθεί λύση η Α.Ε.Λ. και η τουρκική ομάδα θα πληρώσουν μαζί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Αν αποκτηθεί ο διεθνής Μεξικανός παίκτης θα μιλάμε για μια μεγάλη επιτυχία καθώς το κόστος του είναι περίπου 1.500.000 ευρώ και η Α.Ε.Λ. θα πληρώσει περίπου 700.000 ευρώ για ένα χρόνο σε μία δύσκολη οικονομικά εποχή.
Μάλιστα κύκλοι της Α.Ε.Λ. έλεγαν ότι η καθυστέρηση στη μεταγραφή του επιθετικού οφείλεται αποκλειστικά στο γεγονός ότι η ομάδα ψάχνει πολύ καλό σέντερ που θα κάνει τη διαφορά για να μπορεί και τη νέα χρονιά να παίξει πλέι οφ.
Ο άλλος παίκτης που κινείται να πάρει η λαρισινή ομάδα είναι ο Πολωνός Πιότρ Ντζιεβίτσκι που αγωνίζονταν στην Πολόνια Βαρσοβίας. Ο Ντζιεβίτσκι είναι 30 χρονών (γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 1979 στο Μιλανούβεκ) ενώ έχει αγωνιστεί εκτός της Πολόνια (από το 1994-2003 και από τον Ιανουάριο του 2009 έως τώρα) και στις Αμίκα Βρόνκι και την Ανκαλιασπόρ.
Ο παίκτης έφυγε τον Ιανουάριο από την Τουρκία αν και ήταν απόλυτα ευχαριστημένος λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του Άννα που έφερε πρόσφατα στον κόσμο το δεύτερο παιδί της οικογένειάς του.
Από κει και πέρα η λύση για την απόκτηση του Φράνκο δείχνει να μην προχωράει και ο λόγος οφείλεται στην καθυστέρηση της απάντησής του.
Η ουσία είναι ότι η Α.Ε.Λ. κινείται για την απόκτηση σημαντικών παικτών που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.
ΣΛΟΒΕΝΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ
Στην Α.Ε.Λ. σύμφωνα με πληροφορίες προτάθηκε και ένας 20χρονος ταλαντούχος επιθετικός που πέρυσι είχε εντυπωσιακή χρονιά με τη σλοβένικη Γκόριτσα. Το όνομά του είναι Ετιέν Βελικόνια και δεν αποκλείεται να εξεταστεί η περίπτωσή του αν και πρωταρχικός στόχος είναι η επιστροφή του Κάιο Φερέιρα που έκανε όλη την προετοιμασία με την ομάδα.
ΜΕ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ
ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Στο μεταξύ για ο παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Κυριακίδη και τον Βενετίδη που ακόμα δεν είναι έτοιμοι από τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν ενώ ανέτοιμος έδειξε και ο Παναγιώτης Κατσιαρός. Αντίθετα, Γιαννακόπουλος και Ιγγλέσιας μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Με βάση αυτά τα δεδομένα μάλλον θα παίξει η ομάδα στην Τρίπολη με την άμυνα που αγωνίστηκε στα παιχνίδια με την KR Ρέικιαβικ δηλαδή τον Μπουκουβάλα αριστερό μπακ, τον Τριποτσέρη δεξί μπακ και κεντρικό δίδυμο τους Νταμπίζα και Ααράμπ.
Όσο για το σύστημα όλα δείχνουν ότι θα είναι το 4-2-3-1 όπου θα υπάρχει ενισχυμένη μεσαία γραμμή με σημαντικό ρόλο στα αμυντικά χαφ που θα είναι ο Ντέλσον με τον Ρομέου και τον Μετίν στο κέντρο να έχει ελεύθερο ρόλο και να πηγαίνει σε όλες τις πλευρές και τις θέσεις.
ΤΣΙΓΚΑΣ - ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
Κανένα νέο δεν υπήρχε σχετικά με τους Θανάση Τσίγκα και Ανδρέα Λαμπρόπουλο, που μελετούν τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass