Η ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΛ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ

Και ξανά προς τη... Δόξα τραβά

ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2009 3:44 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:18
Το Βλαχογιάννι έχει ένα τραγικό υπόβαθρο που είναι συνδυασμένο άρρηκτα με την ιστορία του. Την ιστορία του Σπύρου Θάνου. Ο Σπύρος Θάνος γεννήθηκε το 1944 και από μικρός αγωνιζόταν στην ομάδα του Βλαχογιαννίου. Σε ηλικία 25 ετών όμως και σε έναν αγώνα με μια γειτονική ομάδα σε μια μοιραία στιγμή σε διεκδίκηση της μπάλας το αποτέλεσμα ήταν τραγικό καθώς έχασε τη ζωή του. Ήταν το 1969. Από τότε η τοπική ομάδα φαίνεται πως κινείται γύρω από το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου. Του Σπύρου Θάνου, του οποίου το όνομα δόθηκε και στο γήπεδο αλλά το πρόσωπό του είναι και στο σήμα της ομάδας.
Φέτος ένας λόγος που θα είναι ακόμη πιο περήφανοι οι απόγονοι του Σπύρου Θάνου θα είναι για το λόγο πως στο συγκεκριμένο γήπεδο θα γίνονται αγώνες για την Α’ ΕΠΣΛ μετά από αρκετά χρόνια. Η τοπική Δόξα έπειτα από πέντε χρόνια επιστρέφει στη μεγάλη τοπική κατηγορία και η «Ε» βρέθηκε σε μια προπόνηση καταγράφοντας απόψεις για την πορεία της στη νέα σεζόν.
ΜΕ «ΟΠΛΟ» ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Προπονητής θα είναι ένας άνθρωπος που έχει ταυτιστεί με το σύλλογο. Ο Νίκος Φακίτσας (που έχει για συνεργάτη του τον Γιώργο Μίσιο που είναι τεχνικός διευθυντής) εδώ και έξι χρόνια είναι στον πάγκο της Δόξας και ουσιαστικά είναι ο αναμορφωτής του Βλαχογιαννίου. Μάλιστα πολλοί είναι που πίστωσαν το μεγαλύτερο μερίδιο της περσινής επιτυχίας σε αυτόν. Μιλώντας για την επιστροφή της ομάδας στην Α’ ΕΠΣΛ μας λέει: «Για να πούμε πως πάμε να πετύχουμε κάτι καλό τη νέα χρονιά θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Αυτό είναι που λέω συνέχεια στα παιδιά. Αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να παραμείνουμε. Ο στόχος μας δεν είναι άλλος από την παραμονή που θέλουμε όμως να τη συνδυάσουμε με το καλό ποδόσφαιρο».
Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στις φετινές μεταγραφές λέγοντας: «Προσπαθούμε να κρατάμε τις ισορροπίες. Πρώτοι φορά βέβαια αποκτήθηκαν τόσοι νέοι παίκτες από το Βλαχογιάννι και ελπίζουμε να γίνουν γρήγορα ένα σώμα με τους παλιούς».
Τελειώνοντας ο Νίκος Φακίτσας μίλησε και για τον κόσμο του Βλαχογιαννίου: «Από τον κόσμο μόνο παράπονο δεν έχουμε. Μας στηρίζει σε όλα μας τα βήματα και αν έχουμε λίγο καλή πορεία τότε θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Είναι το «όπλο» του Βλαχογιαννίου».
Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Σημαντική φυσικά είναι η άποψη των πρωταγωνιστών που δεν είναι άλλοι από τους παίκτες. Πρώτος μίλησε ο Ηλίας Νακούλας. Ο 28χρονος στόπερ που βρίσκεται για 5η συνεχόμενη σεζόν στην ομάδα είπε: «Είναι σημαντικό πως ενισχυθήκαμε σημαντικά. Το πρωτάθλημα αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολο αλλά ελπίζω να καταφέρουμε να παραμείνουμε. Το στοιχείο που θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στη φετινή σεζόν είναι οι δυνατές έδρες».
Έπειτα λίγα λόγια είπε και ο Δημήτρης Τσιπλικιάρης. Ο 23χρονος αμυντικός που έχει εμπειρία από την κατηγορία τόνισε: «Οι ομάδες δείχνουν πως έχουν ενισχυθεί ιδιαίτερα στη φετινή σεζόν και ο δείκτης δυσκολίας έχει ανέβει ακόμα περισσότερο. Εγώ θα είμαι για πρώτη φορά στο Βλαχογιάννι και ελπίζω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».
Τέλος, την άποψή του κατέθεσε και ο 21χρονος Δημήτρης Καρατζιόλης που είναι η παρακάτω: «Πιστεύω πως θα παραμείνουμε στην Α’ Ερασιτεχνική. Θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και έναν προπονητή που γνωρίζει την ομάδα πολύ καλά».
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ
Εφτά είναι οι μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει το Βλαχογιάννι. Μέχρι στιγμής πήρε τον Ευριπίδη Βακουφτσή από την Αμυγδαλέα, τον Δημήτρη Βλιώρα από τον Βουκεφάλα, τον Θέμη Γουγουλούλη που ήταν ελεύθερος, τον Κώστα Σιαμαντούρα που ήταν επίσης ελεύθερος, τον Εργκετ Τσάκε που πέρυσι έπαιζε στους Αμπελοκήπους, τον Γιώργο Χρόνη από το Μακρυχώρι και το Νίκο Χρόνη του Ε. που μέχρι πρόσφατα ήταν διαιτητής. Μάλιστα ο Χρόνης σκέφτεται σιγά - σιγά να περάσει και στην προπονητική αφού το τελευταίο διάστημα πηγαίνει στο Βόλο για ανάλογο δίπλωμα. Μια τέτοια περίπτωση βέβαια θα είναι ιδανική και για την ίδια την ομάδα του Βλαχογιαννίου.
Οι υπόλοιποι παίκτες που ανήκουν στο Βλαχογιάννι είναι οι εξής: Αστέριος Γκαμπέτος, Δημήτρης Γκαραβέλης, Νικόλαος Γκουντής, Αχιλλέας Γκουντούλας, Μάριος Γκουρομπίνος, Δημήτρης Καρατζιόλης, Δημήτρης Μήσιος, Βασίλης Νακούλας, Γιώργος Νακούλας, Ηλίας Νακούλας, Βάιος Σαπουνάς, Ιωάννης Τέλιος, Στέφαν Τσιρίγκας, Ζήσης Τζήμας, Ηλίας Τσιάρας, Δημήτρης Τσιπλικιάρης, Βάιος Φακίτσας του Α., Βάιος Φακίτσας του Ο., Θωμάς Χρόνης και Νίκος Χρόνης του Χ. Συνολικά ο αριθμός των παικτών της Δόξας Βλαχογιαννίου φτάνει τους 28.
Από την περσινή ομάδα αυτοί που έφυγαν είναι οι: Μητούλας Νίκος και Βασίλης Σαπουνάς που πήγαν στο Δαμάσι και Παναγιώτης Μίσιος που πήγε στο Μακρυχώρι.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Στις 13 Αυγούστου το Βλαχογιάννι (εντός) έπαιξε με το Δαμάσι ενώ στις 20 θα βρεθεί αντιμέτωπο με την Βερδικούσια (εντός). Στις 27 με το Αργυροπούλι (εντός) ενώ στις 29 με την Βερδικούσια (εκτός).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass