ΥΨΗΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ Ε.Π.Σ.Λ.

Ένας Αετός γεμάτος... περηφάνια

* Η «Ε» ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2009 3:43 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:18
Παραδοσιακή δύναμη στο χώρο του λαρισινού ποδοσφαίρου. Κλασική ομάδα στην κορυφαία ερασιτεχνική κατηγορία του νομού. Είναι δύο απλοί χαρακτηρισμοί για την ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου. Η περσινή πορεία βέβαια δεν ήταν και από τις καλύτερες. Γι’ αυτό και φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ.Λ. θα προσπαθήσει να φτάσει πολύ πιο ψηλά. Η «Ε» επισκέφτηκε μια από τις πρώτες προπονήσεις της ομάδας που πραγματοποιούνται προς το παρών στο γήπεδο του Παραποτάμου και σας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα:
Η ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΩΤΣΟΥ
Αν ένα πράγμα είναι που χαρακτηρίζει τη δουλειά του Θανάση Τσώτσου είναι ο επαγγελματισμός. Σε όλες τις ομάδες η σοβαρότητα είναι που τον διακρίνει και γι’ αυτό η σχέση του με τους παίκτες του είναι άψογη. Το ίδιο θέλει να πράξει και φέτος στο Μακρυχώρι. Να δημιουργήσει ένα σοβαρό σύνολο που θα εμπνέει σεβασμό στον αγωνιστικό χώρο. Μιλώντας στην «Ε» τόνισε: «Σίγουρα προσπαθήσαμε να συμπληρώσουμε το ρόστερ. Οι παίκτες που ήρθαν έχουν την εμπειρία από την κατηγορία αλλά ήρθαν και άλλοι που είναι νέοι σε ηλικία και έχουν όρεξη για δουλειά. Όλα τα παιδιά εδώ βλέπω πως είναι αγαπημένα και είναι πραγματικά μια οικογένεια».
Όσον αφορά στους στόχους είπε: «Πιστεύω πως η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο από πέρυσι. Το Μακρυχώρι άλλωστε δεν νοείται να πηγαίνει για τίποτα διαφορετικό. Θα έχει πάντα υψηλούς στόχους».
Αναφερόμενος στις υπόλοιπες ομάδες και τη δυσκολία του πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Σ.Λ. υπογράμμισε: «Σημαντικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα θα παίξουν οι έδρες στις επαρχίες αφού δεν υπάρχουν πολλές ομάδες από τη Λάρισα. Βέβαια, για την. Λάρισα κάτι τέτοιο είναι λυπηρό όμως η ποδοσφαιρική ζωή περνάει στην περιφέρεια.
Όσον αφορά τώρα στις υπόλοιπες ομάδες εκεί που θέλω να σταθώ είναι στο γεγονός πως η Τσαριτσάνη φαίνεται να ξεχωρίζει για τις μεταγραφές της αλλά κάτι τέτοιο δεν κρίνει από τόσο νωρίς τον τίτλο του πρωταθλητή. Δεν σημαίνει πως επειδή ξεχωρίζει αυτήν την περίοδο θα πάρει και τον τίτλο. Όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο».
Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Γιάννης Γεωργόπουλος δεν ασχολήθηκε τώρα με τα διοικητικά της ομάδας του Αετού Μακρυχωρίου. Ασχολείται εδώ και δέκα χρόνια και είναι γνωστός για την αγάπη που τρέφει προς την ομάδα. Φέτος ωστόσο θα είναι πρόεδρος στο σύλλογο αντικαθιστώντας τον Νίκο Μητσογιάννη. Εκφράζοντας την άποψή του για τη φετινή ομάδα είπε τα παρακάτω: «Ο Αετός Μακρυχωρίου θα έχει πάντα μια «γραμμή». Θα κοιτάει ψηλά και οι στόχοι θα είναι να παίζει αξιόλογο ποδόσφαιρο. Το επιτάσσει η ιστορία του. Έτσι και φέτος θα κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε μέσα από το καλό ποδόσφαιρο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πιστεύω να έχουμε σταθερότητα σε όλη τη χρονιά. Εύχομαι υγεία σε όλες τους ποδοσφαιριστές όχι μόνο τhς δικής μας ομάδας».
«ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»
Στο καλό ξεκίνημα στάθηκε ο αμυντικός του Αετού Μακρυχωρίου, Δημήτρης Μαλαχτάρης μιλώντας στην «Ε». Πιο συγκεκριμένα ο επί δύο χρόνια συνεχόμενα παίκτης της ομάδας είπε: «Ευελπιστώ να έχουμε μια καλύτερη πορεία από την περσινή. Το ξεκίνημα θα παίξει σημαντικό ρόλο γιατί όπως γνωρίζουμε είναι το ήμισυ του παντός. Αν το έχουμε αυτό τότε θα τα πάμε πολύ καλύτερα. Καλό θα είναι να αποφύγουμε και τους τραυματισμούς και να είμαστε στη διάθεση του τεχνικού όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες σε κάθε αγώνα. Ελπίζω να ξεχωρίσουμε για το καλό ποδόσφαιρο και το όμορφο θέαμα που θα προσφέρουμε σε όλα τα γήπεδα».
ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Εφτά είναι οι μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει έως τώρα το Μακρυχώρι. Συγκεκριμένα έχει αποκτήσει τους: Παπαηλία από τα Γρεβενά, Εμμανουήλ από τον Ηρακλή Χάλκης, Ζούστα από τη Δόξα Αργυροπουλίου, Γεωργούλα από τον Πυργετό, Καψούρη από την Τσαριτσάνη, Τσιάρα από τη Θύελλα Λάρισας και τον Μανώλη από την Ανθούπολη.
Αυτοί που έφυγαν είναι οι: Στοΐλας που πήγε στον Βουκεφάλα, Κατσούλης που πήγε στη Δήμητρα Αγιάς, Χρόνης που πήγε στο Βλαχογιάννι, Τσιόπας που έφυγε για τους Γόννους και Μπιτσιάρης που πλέον ανήκει στον Παραπόταμο.
ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ
Ο Αετός Μακρυχωρίου δεν κάνει τις πρώτες του προπονήσεις στο γήπεδό του. Αυτό το διάστημα προπονείται στο γήπεδο του Παραποτάμου γιατί στο δικό του γίνονται έργα αποκατάστασης του χλοοτάπητα. Βέβαια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος η αποκατάσταση θα έχει ολοκληρωθεί.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Στις 13 Αυγούστου έπαιξε με τον Πλατύκαμπο ενώ στις 19 Αυγούστου θα παίξει με τη Φαλάνη. Στις 22 θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Μελιβοία ενώ στις 25 του μήνα θα παίξει με την Γιάννουλη. Για τις 29 Αυγούστου έχει κανονιστεί φιλικό με την Δήμητρα Αγιάς.
Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Ο Αετός έχει ένα ισχυρό αβαντάζ στη φετινή περίοδο . Έχει μεγάλη στήριξη από τους τοπικούς επαγγελματίες και αυτό το αναγνωρίζουν στην ομάδα χωρίς να χάσουν την ευκαιρία να τους ευχαριστήσουν. Τέτοιες κινήσεις πραγματικά ενισχύουν τις τοπικές ομάδες με τον καλύτερο τρόπο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass