ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Πώς θα γίνει η συγχώνευση Ολύμπια-ΑΕΛ

* ΚΑΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2009 3:52 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:17
Ιστορικής σημασία ήταν η προχθεσινή απόφαση για τη συγχώνευση της Ολύμπια με την ΑΕΛ αλλά και πολύ σωστή η τοποθέτηση όλων των παρευρισκόμενων για επαναφορά και του ονόματος του ΓΣΛ που θυμίζει την ιστορία του Λαρισινού μπάσκετ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα ομάδα που θα προκύψει θα έχει το ΑΦΜ της Ολύμπια και το ΑΦΜ της ΑΕΛ θα απορροφηθεί από αυτό της Ολύμπια.
Το όνομα της νέα ομάδας θα λέγεται ΓΣΛ-Ολύμπια καθώς όλοι θεωρούν ότι ο Γυμναστικός είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Λαρισινού μπάσκετ και το όνομά του πρέπει να υπάρχει ενώ αυτό της ΑΕΛ συνδέεται με το ποδόσφαιρο.
Το επόμενο βήμα είναι να τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις που παραδόθηκαν στο δήμαρχο Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη και τον επιχειρηματία Γιάννη Δημοβέλη που είναι επικεφαλής μιας ομάδας επιχειρηματιών που θα εμπλακούν με τη νέα ομάδα που θα λέγεται ΓΣΛ-Ολύμπια.
Την ερχόμενη Παρασκευή θα ανακοινωθεί και επίσημα η συγχώνευση ενώ νομικά θα πρέπει να γίνουν μία σειρά διαδικασιών που αφορούν αρχικά τη συγχώνευση των ΚΑΕ Ολύμπια και ΑΕΛ ΓΣ και στη συνέχεια την τροποποίηση του καταστατικού της ερασιτεχνικής Ολύμπια όπου θα πρέπει να αναφέρεται η νέα ονομασία, το σήμα της ομάδας και τα διακριτικά αυτής.
Πληροφορίες θέλουν να υπάρχει ως σήμα ο δισκοβόλος και η φανέλα να είναι πορτοκαλί και πράσινο αλλά αυτά αυτή την περίοδο είναι δευτερεύοντα θέματα.
ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ....
Στο μεταξύ η είδηση και μόνο της συγχώνευσης και της συσπείρωσης του Λαρισινού μπάσκετ προκάλεσε την «παρέλαση» από την πρώτη μέρα κιόλας αρκετών ενδιαφερομένων προπονητών και παικτών εκ των οποίων κάποιοι στο παρελθόν είχαν κάνει μέχρι και προσφυγές...Η θέση των ανθρώπων του Λαρισινού μπάσκετ είναι ότι παίκτης που έχει κάνει στο παρελθόν προσφυγή δεν θα είναι στη νέα ομάδα...
ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑΣ-ΛΙΑΓΚΑΣ
Τεχνικό δίδυμο στην ομάδα θα είναι δύο παιδιά του λαρισινού μπάσκετ με ήθος που έδειξαν ότι και στα δύσκολα ξέρουν να συμμετέχουν και αυτοί είναι ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας(θα αναλάβει πρώτος προπονητής) και ο Θρασύβουλος Λιάγκας ενώ για παίκτες μέχρι τώρα δεν έχει συζητηθεί τίποτα. Πάντως υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαια.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass