ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ (7 μ.μ.)

Επιστροφή Γιαννακόπουλου

* ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ * ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΒΕΝΤΙ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ!

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2009 3:51 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:17
Το σημερινό φιλικό παιχνίδι που δίνει η ΑΕΛ στο Αλκαζάρ στις 7 μ.μ. με αντίπαλο τον ΟΦΗ που αγωνίζεται στη Β’ εθνική κατηγορία είναι το τελευταίο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά παράλληλα δίνει και μοναδική ευκαιρία να φανεί και σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.
Συγκεκριμένα στο σημερινό φιλικό παιχνίδι θα παίξει για ένα διάστημα ο Στέλιος Γιαννακόπουλος που θα είναι το πρώτο του φετινό παιχνίδι ενώ θα αγωνιστούν ακόμα και ο Ιγγλέσιας με τον Κατσιαρό που αποθεραπεύτηκαν και γυμνάζονται κανονικά.
Στο μεταξύ κανονικά γυμνάστηκε χθες και ο Βενετίδης ενώ ουσιαστικά μοναδικός τραυματίας παραμένει ο Κυριακίδης.
Στο σημερινό φιλικό ο Ουζουνίδης μάλλον δεν θα χρησιμοποιήσει τον Τριποτσέρη που είναι τραυματίας και τον Τουάμα που αναμένεται να επιστρέψει σήμερα από τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική Ισραήλ.
Αντίθετα στη διάθεση του Ουζουνίδη θα είναι ο Ααράμπ (επέστρεψε από τις υποχρεώσεις που είχε με την εθνική ελπίδων του Βελγίου) και τους Βλασόπουλο, Μπουκουβάλα (αγωνίστηκαν με την εθνική Ελπίδων της χώρας μας).
Οι παίκτες σίγουρα έχουν κουραστεί καθώς τις δύο τελευταίες μέρες έκαναν διπλές προπονήσεις αλλά από την άλλη ο Ουζουνίδης θέλει αυτό το φιλικό για να δει και τον Καμερουνέζο Πατρί Κβέντι.
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ!
Ο Πατρίκ Κβέντι θα δοκιμαστεί με την ΑΕΛ αλλά ο εκπρόσωπός του Γιότζο Πόλτς χθες έλεγε ότι τη Δευτέρα θα βρίσκεται στη Λάρισα για να υπογράψει μαζί με τον πελάτη του συμβόλαιο με τη λαρισινή ομάδα καθώς μέχρι τώρα οι ιθύνοντες των «βυσσινί» είναι ικανοποιημένοι από την απόδοσή του.
ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ
Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΛ κατέθεσε χθες πρόταση για απόκτηση σέντερ φορ αλλά κανείς δεν γνωρίζει για ποιον παίκτη πρόκειται. Η απάντηση αναμένεται σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες αν και κύκλοι των «βυσσινί» μιλούσαν ότι θα ανακοινώσουν σήμερα μεταγραφή.
Δεν γνωρίζουμε αν είναι ο 29χρονος επιθετικός που ενδιέφερε την ΑΕΛ και παίζει σε ομάδα της Δυτικής Ευρώπης ή ένας εκ των Φράνκο και Ντε Νίγκρις που τα ονόματά τους ακουγόταν έντονα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass