Η ΑΕΛ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Πλησιάζει στην απόκτηση του σέντερ φορ...

* ΑΡΕΣΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο ΚΒΕΝΤΙ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2009 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:17
Η αντίστροφη μέτρηση για την απόκτηση σέντερ φορ από την ΑΕΛ ξεκίνησε και πιθανότατα θα ολοκληρωθεί σύντομα (κάποιοι μιλάνε ακόμα και για σήμερα...) καθώς δεν μπορεί οι «βυσσινί» να έχουν δώσει εντολή στον Τσίγκα να βρει ομάδα και να αφήνουν την ομάδα ουσιαστικά χωρίς επιθετικό δέκα μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Αυτή και μόνο η κίνηση δείχνει ότι κάτι ετοιμάζει η λαρισινή ομάδα γιατί σίγουρα κανείς δεν μπορεί να ρίξει ευθύνη στον Τσίγκα αν τελικά χρησιμοποιηθεί στην Τρίπολη στον αγώνα με τον Αστέρα για άσχημη απόδοση.
Είναι βέβαιο λοιπόν ότι η ΑΕΛ ετοιμάζει τη μεγάλη κίνηση αλλά δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί.
Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι «βυσσινί» έχουν διακαή πόθο ένα επιθετικό ηλικίας 29 χρόνων που παίζει σε ομάδα της Δυτικής Ευρώπης το όνομά του δεν έχει αναφερθεί πουθενά, είναι γνωστός παίκτης και με τον οποίο οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο.
Από ’κει και πέρα συζητήσεις γίνονται και με τον Φράνκο που έμεινε ελεύθερος από τη Βιγιαρεάλ, αλλά ο ίδιος δύσκολα θα απαντήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας αλλά και με το Ντε Νίγκρις που όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει με την Ανγκαραγκατσού με την οποία έχει συμβόλαιο αφού η τουρκική ομάδα τον αφήνει ελεύθερο μόνο εφόσον παραιτηθεί από το υπόλοιπο μέρος του συμβολαίου του.
Στο μεταξύ χθες οι Ισπανοί επέμεναν για το ενδιαφέρον της ΑΕΛ τον Σμολάρεκ που έπαιξε χθες με την εθνική Πολωνίας εναντίον της εθνικής Ελλάδας αλλά από την ΠΑΕ λένε ότι απλά έχει προταθεί.
Στο μεταξύ στην ΠΑΕ ΑΕΛ προτάθηκε και ο Φελίπε της Μπόκα Τζούνιορς που αγωνίσθηκε στο φιλικό της αργεντίνικης ομάδας με αντίπαλο τον Άρη.
ΑΡΕΣΕ Ο ΚΒΑΝΤΙ
Εκτός από σέντερ φορ η ΑΕΛ θα κάνει δύο ακόμα μεταγραφικές κινήσεις καθώς θα αποκτήσει ένα δεξί μπακ που πιθανότατα θα είναι ο Κβάντι που άρεσε στη χθεσινή προπόνηση αλλά θα δει περισσότερα ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης στο αυριανό φιλικό με τον ΟΦΗ που θα γίνει στις 7 μ.μ. στο Αλκαζάρ. Από κει και πέρα θα αποκτηθεί ένας ακόμα επιθετικός.
ΠΕΡΙ ΚΑΙ Ο ΦΕΡΕΪΡΑ
Ο Βραζιλιάνος Κάιο Φερέιρα είναι οριστικά όπως γράψαμε και χθες παρελθόν από την ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς η λαρισινή ομάδα δεν ήθελε να επιβαρυνθεί με ένα ποσό των 60.000 ευρώ για παίκτη που δεν έχει αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο και ήταν άγνωστο πότε θα είχε δικαίωμα να παίξει ενώ δεν είχε και άδεια παραμονής μια και δεν μπορούσε να παίξει ως επαγγελματίας. Η λαρισινή ομάδα έπρεπε να καλύψει τα έξοδα διατροφής του ποδοσφαιριστή και ένα ποσό που θα δινόταν στην ομάδα που ανήκει στη βραζιλιάνικη Aτλέτικο Nτο Πόρτο.
ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η ΑΕΛ για το παιχνίδι της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκα στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα ζήτησε 500 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων, η ομάδα της Τρίπολης έδωσε εισιτήρια των 20 ευρώ και τώρα αναμένεται και η συναίνεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρίπολης στη σύσκεψη που θα γίνει για τον αγώνα την ερχόμενη Τρίτη.     
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass