ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δυνατό φιλικό με Πιερικό στην Κατερίνη

ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΓΚΑΤΑ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2009 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:17
Ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα η ομάδα της Ελασσόνας που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Στο γήπεδο της Κατερίνης θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό, που παίζει στη Β’ Εθνική, και τα συμπεράσματα αναμένονται να είναι πολύτιμα. Μέχρι στιγμής η Ελασσόνα έχει παίξει δύο φιλικά παιχνίδια, στα οποία έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο. Το πρώτο φιλικό ήταν με το Βλαχογιάννι και το άλλο με τον Απόλλωνα Λάρισας.
«Είμαστε σε μια περίοδο δοκιμών» σημειώνει στην «Ε» ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Γκάτας και συνεχίζει «από αυτά τα παιχνίδια κοιτάμε να βγάλουμε έναν κεντρικό κορμό και να αρχίζει να σχεδιάζεται η βάση της ομάδας για φέτος. Μέσα από τα δύο παιχνίδια που παίξαμε βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα. Τα μηνύματα που πήραμε από τα παιδιά που αγωνίστηκαν είναι θετικά και αυτό είναι το καλό. Επίσης, δεν είχαμε καθόλου τραυματισμούς, πράγμα που εύχομαι να κρατήσει όσο πιο πολύ γίνεται».
Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής δεν θα ξεκινήσει στις 13 Σεπτεμβρίου όπως ήταν κανονικά προγραμματισμένο και θα πάει μια εβδομάδα πιο πίσω δηλαδή στις 20 Σεπτεμβρίου. Αυτό αλλάζει λίγο τα σχέδια αρκετών ομάδων και γι’ αυτό η Ελασσόνα θα επιδιώξει να δώσει ένα ακόμη δυνατό φιλικό στις 13 Σεπτεμβρίου πιθανότατα με την ομάδα της Κοζάνης.
Μετά το Δεκαπενταύγουστο και συγκεκριμένα στις 18 η Ελασσόνα υπολογίζεται να παίξει με τη Νίκαια στην Ελασσόνα. Επόμενο ματς θα είναι στις 22 με την Α.Ε.Λ. Νέων στην Ελασσόνα και πάλι. Στις 26 θα πάει στον Πυργετό να παίξει με την τοπική ομάδα, ενώ στις 29 είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Σούπερ Καπ με τον Τύρναβο. Στις 2 Σεπτεμβρίου θα υπάρχει αγώνας με τα Μετέωρα, ενώ στις 5 ή 6 του ίδιου μήνα θα υπάρχει αγώνας Κυπέλλου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass