ΝΙΚΗΣΑΝ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ (1-0)

Οι Νέοι της ΑΕΛ ήταν… ωραίοι

* ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΕΡΜΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΒΟΥΖΑΣ (42’)

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2009 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:17
Όπως και πέρυσι η ομάδα Νέων της ΑΕΛ κατάφερε να νικήσει σε φιλικό παιχνίδι τον Πυργετό, έτσι και φέτος έκανε το ίδιο. Οι νεαροί του Κώστα Κατσάρα νίκησαν με σκορ 1-0 τον Πυργετό στο γήπεδό του. Το νικητήριο τέρμα σημείωσε στο 42’ ο Βούζας με κοντινό σούτ.
Ο Πυργετός πλήρωσε την επιθετική δυστοκία των Σαββίδη - Τσιρογιάννη που είχαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να σημειώσουν κάποιο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο σημαντική ευκαιρία χαρακτηρίζεται αυτήν του Ζαφειρίου στο 66’. Οι γηπεδούχοι δεν χρησιμοποίησαν για διάφορους λόγους τους Μπαμπά, Στύλο, Κυπαρίσση και Μπρέλα.
* Διαιτητής στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Πέτρος Τσακνάκης που για προληπτικούς λόγους έκανε μια αλλαγή (πέρασε βοηθός δηλαδή) με τον Αντώνη Κορέστη.
** Πριν από το ματς ο τερματοφύλακας του Πυργετού, Χρήστος Γκικούδης πρόσφερε μια ανθοδέσμη ως ένδειξη ευχαριστίας για την πολύτιμη βοήθεια, στον Νίκο Γκούλιο που είναι προπονητής τερματοφυλάκων στην ΑΕΛ Νέων. Ο Γκούλιος κατείχε το ίδιο πόστο και στην ομάδα του Πυργετού.
ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σήμερα ο Πυργετός που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, θα αντιμετωπίσει σε νέο φιλικό παιχνίδι στο γήπεδό του την Νίκη Αγκαθιάς από την περιοχή της Ημαθίας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΥΡΓΕΤΟΣ (α’ μέρος): Γκικούδης, Γκουγκούδης, Φιλιπούλης, Στούμπος, Πολύζος, Τάτσης, Τσιρογιάννης, Παπαβασιλείου, Σιδηρόπουλος, Σαββίδης, Μπασδέκης.
(β’ μέρος): Αγριόδημος, Κοτούμπας, Κατσαρός, Πότσης, Ταυλαρίδης, Μυστακίδης, Ρεντόπουλος (67’ Τριτάρης), Κολομητρούσης, Αντωνόπουλος, Ζαφειρίου, Βελετάνης.
ΝΕΟΙ ΑΕΛ: Μπανταβάνης (46’ Πρίφτι), Καρανίκας (60’ Γκαλίτσιος), Μπουρουζίκας (39’ Τζιόλης), Νόνης (60’ Πάτρα), Χολέβας, Μεζίνη (60’ Κουσιώρας), Βούζας, Αλεξόπουλος (60’ Παπαιωάννου), Λύτρας (46’ Γκουντρουμπής), Ελευθεριάδης (46’ Γ. Παππάς), Λούγκος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass