ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Γήπεδο, φορ και μέτοχοι...

* «ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ» ΕΛΕΓΑΝ ΧΘΕΣ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2009 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:17
Του Σωτ. Κέλλα
Μπόρα ήταν και πέρασε ο αποκλεισμός από την KR Ρέκιαβικ (σαν τη χθεσινή που έπληξε τη Λάρισα) λένε στην ΑΕΛ και τώρα πιστεύουν ότι τα καλύτερα έρχονται με στόχο η ομάδα να γίνει πιο δυνατή όχι μόνο για τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά και για το απώτερο μέλλον της.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει προτεραιότητες σε τρία μέτωπα: διοικητικό, αγωνιστικό και γηπεδικό.
Διοικητικά όλα θα ξεκαθαρίσουν τέλη Αυγούστου με συνέντευξη Τύπου που θα δώσει ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης και αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις Λαρισαίοι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην παραχώρηση ποσοστών του προέδρου και ένας Θεσσαλός (από Δυτική μεριά...) που ζει στην Αμερική.
Ο Κ. Πηλαδάκης δεν έχει αποφασίσει τι ποσοστό θα παραχωρήσει αλλά ο ίδιος θα συνεχίσει να έχει την ηγεσία της ομάδας. Τις αποφάσεις θα τις πάρει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά που βρίσκεται αυτές τις μέρες και θα τις ανακοινώσει λίγο αργότερα όπως αναφέραμε.
Αγωνιστικά το πρόβλημα είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ και κύκλοι της ΠΑΕ τόνιζαν ότι το θέμα θα τελειώσει μέσα στην εβδομάδα.
Αυτή τη στιγμή ασφαλέστατες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΛ κινείται για την απόκτηση 29χρονου σέντερ φορ που αγωνίζεται σε ομάδα της Δυτικής Ευρώπης και είναι γνωστό όνομα.
Χθες για το θέμα του Πολωνού Έμπι Σμολάρεκ που έμεινε ελεύθερος από την Σαντατέρ πηγές της ΑΕΛ ανέφεραν ότι ο παίκτης προτάθηκε αλλά δεν έχουν γίνει συζητήσεις και προφανώς υπάρχουν διαρροές από την πλευρά μάνατζερ που γνωρίζοντας το λαρισινό ενδιαφέρον για απόκτηση σέντερ φορ βάζουν αρκετούς ως υποψήφιους στόχους.
Οι συζητήσεις με τον Φράνκο και τον Ντε Νίγκρις συνεχίζονται αλλά χωρίς προς το παρόν να υπάρχει κάποια κατάληξη στις διαπραγματεύσεις. Πάντως και οι δύο θέλουν αν έρθουν στην ΑΕΛ αλλά βέβαια οι απαιτήσεις τους αυτή τη στιγμή είναι πολύ υψηλές σε σχέση με άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται από την ΠΑΕ.
Και αν η απόκτηση σέντερ φορ θεωρείται δεδομένη οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις θα εξαρτηθούν από το γεγονός αν αποδεσμευτούν οι παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο και δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ουζουνίδη (Τσίγκας, Λαμπρόπουλος, Μιούλερ, Βράνιτς).
Τέλος για το θέμα του γηπέδου οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 17 Αυγούστου ενώ παράλληλα από την ΠΑΕ περιμένουν να υλοποιηθούν και οι δεσμεύσεις που υπάρχουν από την κεντρική διοίκηση για να ολοκληρωθεί σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί από τους υπεύθυνους του έργου.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΟΦΗ
Από την ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με τον ΟΦΗ ανακοινώθηκαν τα παρακάτω: «Όπως είναι γνωστό από χθες, μεθαύριο Παρασκευή 14 Αυγούστου και ώρα 7 μ.μ., η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει σε φιλικό αγώνα στο στάδιο Αλκαζάρ την ομάδα του ΟΦΗ.
Για το συγκεκριμένο αγώνα (όπως και στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό) η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι:
-Ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.
-Ορίζεται ως γενική είσοδος εισιτήριο στην τιμή των 10 ευρώ.
-Η είσοδος στο γήπεδο για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 10Α-10Β COSMOTE και 6 θα γίνεται από τις θύρες 2 CARGLASS και 4 ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ. Η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 2 CARGLASS, 3 και 4. ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ θα γίνεται κανονικά από τις αντίστοιχες θύρες.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 επίσης ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για τεχνικούς λόγους δεν θα είναι δυνατή η πώληση εισιτηρίων διαρκείας αύριο Πέμπτη 13 και μεθαύριο Παρασκευή 14 του μήνα. Για όλες τις υπόλοιπες εργασίες, τα γραφεία της ΠΑΕ θα λειτουργούν κανονικά.
Η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί και πάλι καθημερινά από την προσεχή Δευτέρα 17 Αυγούστου, τις γνωστές ώρες 10 π.μ. - 5 μ.μ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass