Ο ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ

Καλύτερος από Φράνκο και Ντε Νίγκρις...

*«ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΤΕΝΤΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2009 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:16
Η απόκτηση σέντερ φορ είναι αυτή τη στιγμή το κυρίαρχο θέμα στα μεταγραφικά των «βυσσινί» και οι πληροφορίες θέλουν τη λαρισινή ομάδα να κινείται για παίκτη πολύ καλύτερο αυτή τη στιγμή των Φράνκο που έμεινε ελεύθερος από την Βιγιαρεάλ και του Ντε Νίγκρις που υπάρχουν επαφές για την απόκτησή του εδώ και αρκετό διάστημα αλλά ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί.
Συγκεκριμένα η λαρισινή ομάδα κινείται για την απόκτηση παίκτη 28-29 χρονών που παίζει σε σύλλογο της Δυτικής Ευρώπης πολύ πιο γνωστό όνομα από τους δύο προαναφερόμενους και αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα μιλάμε για σημαντική επιτυχία.
Το θέμα του σέντερ φορ θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Για τον Φράνκο χθες υπήρχε δήλωση του παίκτη σε ισπανική ιστοσελίδα που ανέφερε ότι έχει στα χέρια του προτάσεις από Μεξικό, Ελλάδα και Ισπανία και θα απαντήσει στους συλλόγους μέχρι 17 Αυγούστου. Πάντως ανέφερε ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα τους την Ευρώπη.
«ΠΡΑΣΙΝΟ» ΓΙΑ ΝΤΕΝΤΟΛΑ
Οι δύο παίκτες που δοκιμάζονταν τις τελευταίες μέρες στην ΑΕΛ ο 20χρονος Γάλλος Ρομέιν Ντεντολά που αγωνίζεται στη Β’ ομάδα της Λυών και ο 23χρονος Καναδός -με αυστριακό διαβατήριο- Ράιαν Τζιάκι, που ανήκει στη Β’ ομάδα της Χάνσα Ροστόκ έφυγαν από τη Λάρισα αλλά μάλλον ο Γάλλος Ντεντολά θα επιστρέψει καθώς ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε «πράσινο φως» για την απόκτησή του μετά την καλή του εμφάνιση στο φιλικό του Σαββάτου στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση (4-0). Πληροφορίες θέλουν τη λαρισινή ομάδα να ξεκίνησε διαδικασίες απόκτησής του.
ΔΥΟ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Στο μεταξύ ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης ανεβάζει ρυθμούς καθώς για σήμερα και αύριο έχει προγραμματίσει διπλές προπονήσεις ενώ το ευχάριστο είναι ότι χθες είδε και τους Κατσιαρό, Ιγγλέσιας να μπαίνουν σε προπονητικό πρόγραμμα.
Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα κάνει ο Βενετίδης ενώ τραυματίες παραμένουν ο Κυριακίδης με τον Γιαννακόπουλο. Για τον τελευταίο πάντως το ιατρικό επιτελείο όταν γύρισε από τη Γερμανία (τραυματίστηκε στη διάρκεια της προετοιμασίας) έδινε σύντομο χρόνο αποθεραπείας του αλλά μέχρι τώρα προκαλεί εντύπωση ότι δεν έχει μπει σε ρυθμούς προπόνησης και είναι πολύ πίσω. Και η ΑΕΛ σίγουρα περιμένει πολλά από τον Στέλιο Γιαννακόπουλο και αυτή τη σεζόν.
ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ
Χωρίς τους Γιάννη Παπαδόπουλο του Ολυμπιακού και Παντελή Ριζογιάννη της Ξάνθης, θα παραταχθεί η εθνική ομάδα των Ελπίδων, στον εκτός έδρας αγώνα με την Σλοβακία που θα διεξαχθεί στις 12 Αυγούστου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Νιόπλιας, κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον Νίκο Βλασόπουλο της Λάρισας. Η πρόσκληση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη λαρισινή ομάδα αλλά και μία επιβράβευση για τον ποδοσφαιριστή για την προσπάθεια που κάνει και δικαιώθηκε και από τον Ουζουνίδη(βασικός στα δύο παιχνίδια με την KR Ρέικιαβικ για το Γιουρόπα Λίγκ) αλλά και τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Ελπίδων.
Αυτή τη στιγμή τέσσερις παίκτες της ΑΕΛ έχουν κληθεί σε εθνικά συγκροτήματα και αυτοί είναι οι: Μπουκουβάλας, Βλασσόπουλος (Εθνική Ελπίδων Ελλάδας), Ααράμπ (Εθνική Ελπίδων Βελγίου) και Τουάμα (Εθνική Ανδρών Ισραήλ)
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΟΦΗ
Την ερχόμενη Παρασκευή 14 Αυγούστου η ΑΕΛ θα δώσει το τελευταίο φιλικό παιχνίδι ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΟΦΗ που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική κατηγορία στις 7 μ.μ. στο γήπεδο Αλκαζάρ.
Η ομάδα του ΟΦΗ αυτή την περίοδο βρίσκεται για προετοιμασία στο Καρπενήσι και θα την ολοκληρώσει με το φιλικό με τη «βυσσινί» ομάδα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass