ΕΝΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΚΙΓΕΡΜΟ ΦΡΑΝΚΟ

Εν αναμονή για τον Ντε Νίγκρις στην ΑΕΛ

* ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΖΑΤΣΚΙ * ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2009 2:49 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:14
Καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε στα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΛ, παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει προτάσεις σε πολλούς παίκτες, αλλά απάντηση μέχρι χθες δεν υπήρξε από κανέναν και η διοίκηση βρίσκεται σε στάση αναμονής.
Ο Μεξικάνος σέντερ φορ Ντε Νίγκρις ναι μεν θέλει να μείνει ελεύθερος από την Ανκαραγκουτζού, όμως επειδή του οφείλονται-όπως αναφέρουν πληροφορίες- πολλά χρήματα, επιδιώκει να πάρει ένα μέρος αυτών και μετά να αποχωρήσει από την τουρκική ομάδα.
Ενώ λοιπόν περίμεναν οι «βυσσινί» να απαντήσει χθες, κάτι τέτοιο δεν έγινε και εφόσον υφίσταται τέτοιο ζήτημα, οριστικά ίσως ξεκαθαρίσει το θέμα, ενδεχομένως το Σαββατοκύριακο, ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Όσον αφορά στον Γκιγέρμο Φράνκο τα πράγματα όπως φαίνεται δυσκολεύουν αρκετά, μετά τις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις που έχει ο ποδοσφαιριστής και ζητά, πάντα κατά πληροφορίες, συμβόλαιο ενός χρόνου και όχι διετές που του πρότεινε η ΠΑΕ.
Επίσης, η διοίκηση εντείνει τις προσπάθειές της για τον Πολωνό αμυντικό της Λεχ Πόζναν, Μπαρτόζ Μποζάτσκι ο οποίος χθες αγωνίσθηκε με την ομάδα του στο Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Φρέντρικσταντ και θα είναι στην αποστολή της Εθνικής Πολωνίας για το φιλικό παιχνίδι με την Ελλάδα, την ερχόμενη Τετάρτη 12 Αυγούστου.
Πέραν όμως από τους τρεις εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις, όπως ανέφερε στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ.
 ***
Τελικά θα μεταβεί στο Βέλγιο ο Ναΐμ Ααράμπ που κλήθηκε στην Εθνική U 21, αλλά λόγω προβλήματος μόλυνσης από το νύχι του και από τις αντιβιώσεις που παίρνει, θα ζητήσει να αγωνισθεί για ένα μικρό διάστημα, ώστε να μην υποτροπιάσει ο τραυματισμός του. Ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει για το Βέλγιο μάλλον την Κυριακή.
Ο ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Ευχάριστα ήταν τα χθεσινά νέα στην προπόνηση της ΑΕΛ όσον αφορά στον Παναγιώτη Κατσιαρό που μπήκε και έκανε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος, με την υπόλοιπη ομάδα.
Αύριο οι «βυσσινί» θα μεταβούν στη γειτονική Καρδίτσα προκειμένου να δώσουν ένα ακόμη φιλικό, με την τοπική Αναγέννηση.
Σε αυτό το ματς θα δοθεί χρόνος συμμετοχής και στους υπό δοκιμήν παίκτες, τον Γάλλο Ρομέιν Ντεν Τολά και τον Καναδό Ράιαν Τζάκι.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Η κλήρωση των φάσεων 1-4 του Κυπέλλου Hellas OnLine περιόδου 2009-2010 θα διενεργηθεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 11:00 στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Ελληνικό.
* Τα αποτελέσματα της σημερινής κλήρωσης των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά του Champions League και του UEFA Europa League περιμένει η ΕΠΟ προτού αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την πρόταση για μετάθεση της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κατά μία εβδομάδα. Αυτό αποφασίστηκε στη συνεδρίασή του το Δ.Σ. της ΕΠΟ το πρωί της Τρίτης. Την οριστική απόφαση θα λάβει η Εκτελεστική Γραμματεία της ομοσπονδίας.
Πλέον όλα θα εξαρτηθούν από το αν ο επαναληπτικός αγώνας του Ολυμπιακού για τα play-offs του Champions League θα γίνει Τρίτη ή Τετάρτη. Αν ο επαναληπτικός είναι Τρίτη, δεν είναι δυνατό να διεξαχθεί το ντέρμπι την Κυριακή 23/8, αλλά ούτε το Σάββατο 22/8, μιας και η ΑΕΚ δίνει τον πρώτο της αγώνα για το UEFA Europa League την Πέμπτη 20/8.
Εφόσον απορριφθεί το αίτημα, η πρεμιέρα που περιλαμβάνει το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα γίνει το Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου, εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, ενώ αν τελικώς μετατεθεί η αγωνιστική, η σέντρα στη νέα αγωνιστική περίοδο θα γίνει στις 29-30 Αυγούστου.
 
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ
Εν τω μεταξύ, ένα διαδικαστικό θέμα που προέκυψε (σ.σ. απουσίαζαν από αρμόδιο γραφείο λόγω αδειοδότησης δυο υπάλληλοι) σχετικά με την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το νέο γήπεδο της ΑΕΛ ξεπεράστηκε και σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Κώστα Τζανακούλη, την ερχόμενη Δευτέρα 10 Αυγούστου θα εκδοθεί κανονικά η άδεια και θα ξεκινήσουν τα έργα, με στόχο να ολοκληρωθούν τον επόμενο χρόνο και η «βασίλισσα» του Θεσσαλικού κάμπου, να αποκτήσει το δικό της... παλατάκι.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass