ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ Ο ΣΕΝΤΕΡ

Τα βρίσκει με Καραβανά η ΑΕΛ ΓΣ

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2009 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:13
Κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Καραβανά βρίσκεται η ΑΕΛ ΓΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι «βυσσινί» έχουν μιλήσει με τον σέντερ και οι δύο πλευρές έχουν αρκετά κοινά σημεία. Άλλωστε ο Καραβανάς βρίσκεται ήδη δύο χρόνια στην ομάδα και γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να πει το «ναι» και να βοηθήσει και φέτος την ομάδα στο δύσκολο έργο της Α2. Βέβαια αξίζει να σημειώσουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στην Κρήτη για διακοπές και εκεί συζήτησε με το Ρέθυμνο που μάλλον δεν τα «βρήκε».
Ο Καραβανάς έχει ύψος 2.12 και πριν τη Λάρισα, είχε περάσει και από την ΑΕ Ηρακλείου, τον Ηλυσιακό και τον Άρη. Πέρυσι με την ΑΕΛ αγωνίστηκε σε 16 ματς, σημειώνοντας 28 πόντους και μαζεύοντας 10 ριμπάουντ. Ο Καραβανάς ήταν επίσης 2ος στο κόσμο, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων πριν από 4 χρόνια.
Παράλληλα πολλά ονόματα είναι αυτά που εξετάζει ο τεχνικός, Θρασύβουλος Λιάγκας και μέσα στις επόμενες ημέρες θα φανούν ποιοι θα είναι αυτοί που θα αποκτηθούν. Η προετοιμασία του συλλόγου άλλωστε αρχίζει στις 10 Αυγούστου (Δευτέρα) αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα είναι όλοι οι παίκτες (ούτε καν οι μισοί δηλαδή).
* Εν τω μεταξύ χθες βράδυ διοίκηση και τεχνική ηγεσία συναντήθηκαν και μίλησαν για τα σχέδια της νέας χρονιάς. Παράλληλα έγινε ενημέρωση από τον προπονητή σε τι φάση βρίσκεται η αναζήτηση παικτών.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass