ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες ο Απόλλωνας

*Δ. ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ: «Θέλουμε μεγαλύτερη στήριξη από τους τοπικούς φορείς» *Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΛΗΣ: «Έχουν ξεχάσει τους νέους παίκτες λες και οι Έλληνες έχουν λέπρα»

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2009 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:13
Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Απόλλων Λάρισας, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2009-2010.
Το ιστορικό σωματείο της Λάρισας θα είναι ένα από τους τέσσερις εκπροσώπους του νομού στον 4ο όμιλο της Δ΄Εθνικής κατηγορίας, όπου θα προσπαθήσει να έχει μια αξιοπρεπή πορεία, με στόχο να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Πέρυσι ο Απόλλωνας είχε μια αξιόλογη παρουσία και το έργο των Νίκου Αργυρούλη-Γιώργου Κεραμάρη απέδωσε καρπούς, καθώς η ομάδα και γρήγορα εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ και νεαροί παίκτες πήραν χρόνο συμμετοχής, αποκτώντας εμπειρίες.
Φέτος ήρθαν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και αποχώρησαν από την άλλη πλευρά ποδοσφαιριστές που ήταν για χρόνια στον σύλλογο.
Έτσι το τεχνικό δίδυμο θα επιδιώξει να μοντάρει στη διάρκεια της προετοιμασίας την ομάδα, προκειμένου να είναι έτοιμη για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της.
Οι νέοι παίκτες που ήρθαν είναι οι: Ιορδανίδης, Κοντοθανάσης, Φασούλας, Καπετάνι, Μαγαζιώτης, Εμαννουήλ, Παπαναστασίου, Καρκαντάς, Καραπετσάνης, Κύρος, Νταφόπουλος, Γάκης, Μαρούκας.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Μια σειρά από φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο Απόλλων Λάρισας, το πρόγραμμα των οποίων έχει ως ακολούθως:
11/8 Ελασσόνα-Απόλλων Λ.
19/8 Απόλλων Λ.- Ν. Αγχίαλος
23/8 Τσαριτσάνη-Απόλλων Λ.
26/8 Απόλλων Λ.-Τσαριτσάνη
29/8 Απόλλων Λ.-Α.Ε. Δημινίου
Επίσης θα αντιμετωπίσει τον Αμπελωνιακό, τον Ηρακλή Χάλκης και το Μουζάκι, σε ημερομηνίες που θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.
Ακόμα ο Απόλλωνας θα συμμετάσχει στο τουρνουά «Μουσιάρη-Κουκολίτσιου», ενώ μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής πιθανότατα θα δώσει και δυο ή τρεις αγώνες για το κύπελλο.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σε δηλώσεις τους ο πρόεδρος του σωματείου Δημήτρης Καρβούνης, ο διοικητικός Μανόλης Δασκαλόπουλος που επέστρεψε στο... σπίτι του, ο προπονητής Νίκος Αργυρούλης που ήτανε ιδιαίτερα... καυστικός, ο συνεργάτης του Γιώργος Κεραμάρης και δυο παίκτες της ομάδας, τόνισαν τα εξής:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ: «Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ξεκινάμε με όνειρα και φιλοδοξίες. Γνωρίζουμε ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα, αλλά εάν είμαστε όλοι ενωμένοι φίλαθλοι, διοίκηση, προπονητές και παίκτες, πιστεύω ότι ο Απόλλωνας θα έχει την καλύτερη πορεία των τελευταίων χρόνων.
Αισιοδοξώ γι’ αυτό, καθώς έχουμε έναν καταξιωμένο προπονητή τον Νίκο Αργυρούλη και έναν άξιο συνεργάτη του τον Γιώργο Κεραμάρη, που θα δουλέψουν πάρα πολύ και τα αποτελέσματα θα φανούν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Σε μεγάλο ποσοστό κάναμε ανανέωση στο έμψυχο υλικό και οι νέοι παίκτες που ήρθαν με τους παλιούς, ευελπιστώ ότι θα συνεργασθούν αρμονικά και όλα θα πάνε καλά.
Είμαστε η μοναδική εκπρόσωπος από την πόλη στην Δ΄Εθνική και θέλουμε από τους τοπικούς φορείς μεγαλύτερη στήριξη, όχι μόνο με λόγια αλλά με έργα.
Ο Απόλλων αξίζει του ανάλογου σεβασμού, γιατί κουβαλά μεγάλη ιστορία και οφείλουν αυτοί που δεν το γνωρίζουν, τουλάχιστον να μην τον πολεμούν».
ΜΑΝΟΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Έχει γίνει ριζική ανανέωση φέτος και πιστεύω ότι με υπομονή, δουλειά και πειθαρχία, θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Χρειάζεται να είμαστε συγκρατημένοι και να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά για να μπορέσουν να οδηγήσουν την ομάδα, στον δρόμο των επιτυχιών».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ: «Κάθε χρόνο με το ξεκίνημα της προετοιμασίας όλοι είναι αισιόδοξοι, όλοι μιλάνε για υγεία, σκοπούς και κάνουν όνειρα.
Ο Απόλλων κράτησε τη φιλοσοφία του, έχει πάρα πολλά νέα παιδιά και αυτή η φιλοσοφία των διοικούντων, του προέδρου κ. Καρβούνη, βρίσκει σύμφωνους εμένα και τον κ. Αργυρούλη.
Πιστεύω ότι ο Απόλλων δίνει τόπο σε νέα παιδιά να διακριθούν και αυτό το δείχνει και στην πράξη.
Ιδιαίτερα προπονητές σαν τον κ. Αργυρούλη θα θέλανε πιο έτοιμους παίκτες, ώστε να κάνουν και πιο εύκολα τη δουλειά τους.
Όλοι βλέπετε συμφωνούμε, πιστεύω να μας βγει σε καλό και τελικά να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι μια καλή πορεία και να διακριθούν τα παιδιά».
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΓΑΖΙΩΤΗΣ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτή την ομάδα, θα κοιτάξουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία.
Εύχομαι υγεία πάνω από όλα και καλή χρονιά».
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΑΚΟΣ: «Για μια ακόμη χρονιά ο Απόλλων στηρίζεται στη δική του φιλοσοφία, έφερε η διοίκηση πάλι νέους παίκτες και όλοι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Μια άνετη παραμονή θα είναι ό,τι καλύτερο, όπως γίνεται όλα τα χρόνια. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά αυτό το διάστημα και να είμαστε συνεπείς στις προπονήσεις, γιατί από εκεί θα μάθουμε πολλά που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια. Εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές».
ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΛΗΣ: «Καταρχήν θα πρέπει να ευχηθώ καλή χρονιά στις ομάδες του Τυρνάβου, του Πυργετού, της Ελασσόνας, σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του νομού μας γιατί παίρνουμε από εκεί ποδοσφαιριστές και φυσικά έχω πει και άλλη φορά, στην αγαπημένη μας ΑΕΛ.
Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία για εμάς, είναι ότι ξεκινάμε με αρκετά νέα παιδιά και πιστεύω ότι για αυτή την κατηγορία θα πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες σε αυτό το πνεύμα, γιατί έτσι θα μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο.
Σαφώς δεν με πτοεί, αγαπώ αυτή τη δουλειά, αγαπώ τον τρόπο να εκφράζομαι και στα δύσκολα και την αισιοδοξία μου θα προσπαθήσω να τη μεταφέρω στους ποδοσφαιριστές, για να γίνουν καλύτεροι και να είναι έτοιμοι, αρχίζοντας το πρωτάθλημα.
Σε εκείνο όμως που πρέπει να μείνω και να επισημάνω ιδιαίτερα, είναι στο ότι έχουν ξεχάσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στις μικρότερες κατηγορίες όπως είναι στις δικές μας, λες και οι Έλληνες έχουνε λέπρα.
Είναι λυπηρό βέβαια γιατί ζήσαμε άλλα χρόνια και άλλες προσπάθειες και ίσως αυτό το βίωμα, ενδεχομένως να είναι λάθος-δεν το πιστεύω βέβαια-αλλά εγώ θα μείνω στη ρήση, τόπο στα νιάτα. Σαφώς δεν μπορώ να παίξω μπάλα εγώ.
Το δεύτερο λοιπόν είναι και μιλάω πάντα για τον Απόλλωνα, στους δυόμισι μήνες από τη στιγμή που σταμάτησε το πρωτάθλημα και κατά προσωπική εκτίμηση πολλών είμαστε αργοπορημένοι, αλλά για μένα σαφώς δεν είμαστε αργοπορημένοι αφού έχουμε μπροστά μας πολλές ημέρες, πρώτη φορά είδα στη ζωή μου στα 35 και πλέον χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο, να μην μπορούν να βρουν ποδοσφαιριστές κι ενώ ξεκινάει προετοιμασία η ομάδα και να χαριετίζονται ακόμη εάν θα πρέπει να βρουν τα χρήματα προς το σωματείο ή εν πάσει περιπτώσει λοιπόν εάν το σωματείο θα πρέπει να πάρει χρήματα από το περιουσιακό στοιχείο, που λέγεται ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα.
Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το γεγονός, έχω δώσει μια διορία μέχρι την Πέμπτη για όλους τους ενδιαφερόμενους και μετά δεν θα υπάρξει παράταση, δεν θα έχουν καμία θέση σε αυτή την προσπάθεια.
Εύχομαι σε όλους υγεία και καλή χρονιά στον Απόλλωνα».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass