ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Ενθουσιασμός και αισιοδοξία

* ΧΡ. ΤΣΑΠΡΑΪΛΗΣ: «Στόχος μας να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2009 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:13
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη
Με ενθουσιασμό και αισιοδοξία ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά χθες η Αναγέννηση Φαρσάλων.
Η συγκέντρωση έγινε στο δημοτικό στάδιο Φαρσάλων, παρουσία του συνόλου σχεδόν των ποδοσφαιριστών, της τεχνικής ηγεσίας, της διοίκησης και αρκετών φιλάθλων.
Ο νέος πρόεδρος του συλλόγου, κ. Χρήστος Τσαπραΐλης, καλωσόρισε παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές, ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, και τόνισε ότι η διοίκηση θα είναι συνεχώς κοντά τους για τη λύση των προβλημάτων που τυχόν ανακύπτουν.
Παράλληλα, ζήτησε απ’ αυτούς να είναι συνεπείς στις προπονήσεις και να έχουν καλή διαγωγή, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, δηλαδή να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να έχει καλή συμπεριφορά στους αγωνιστικούς χώρους και να εδραιωθεί στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΛ. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι ομιλίες των άλλων παραγόντων της ομάδας και στη συνέχεια ο προπονητής, Νίκος Θεοχαρόπουλος αναφέρθηκε σε τεχνικά θέματα, μοιράστηκε αθλητικό υλικό και κατόπιν έγινε η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Εντός των ημερών θα τελεστεί αγιασμός και οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις.
ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί δέκα ποδοσφαιριστές, που θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα, τη νέα ποδοσφαιριστή περίοδο.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι εξής:
Τσιανάκας (Αμπελωνιακός), Ζαφείρης (ΑΕΔ Νίκαιας), Παπαδόπουλος και Περιτογιάννης (Δόξα Υπέρειας), Τζιλάκας (Πλατύκαμπος), Κεραμιδάς (Ναρθάκι), Ταστεμερίδης (Ολυμπος Λάρισας), Χ. Στεφανής και Αναγνωστόπουλος (Απόλλων Βρυσιών), Χρ. Ζαγγανάς (Ζωοδ. Πηγή).
Ενδέχεται να αποκτηθούν 1-2 ακόμη ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Ηδη χθες συζητούσε και αναμενόταν να κλείσει ο 21χρονος, Κορλός, που αγωνιζόταν την περσινή χρονιά στον Αστέρα Ιτέας (Δ’ Εθνική).
ΕΦΥΓΑΝ
Παρελθόν για την Αναγέννηση Φ. είναι οι Βαρσάμης (Χαλκιάδες), Αποστολόπουλος (πέρασε ειδικός φρουρός), ενώ με υποσχετική παραχωρήθηκαν οι νεαροί Ξυνογαλάς και Παπαγεωργίου στον Απόλλωνα Βρυσιών.
ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ
Από το περσινό ρόστερ της ομάδας παρέμειναν οι εξής:
Πατσουράκος, Κούρο, Μπόγκας, Διαμάντης, Μαργαριτόπουλος, Χαχόπουλος, Κατσαούνης, Μπακαλέξης, Προσμίτης, Βαΐτσης, Ανδρεόπουλος, Κ. Ζαγγανάς, Λούκουτος, Αρβανιτοζήσης. Προωθήθηκαν οι νεαροί Κατμέρος, Παναγιωτόπουλος, Θανόπουλος, Σκουμπουρδής, ενώ η τύχη των Ζέα, Θεοχάρη και Μήττα θα εξαρτηθεί από τη σχολή και την πόλη που θα περάσουν μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τα Ανώτατα Ιδρύματα της χώρας. Στη χθεσινή «πρώτη» της ομάδας παρευρέθηκαν 24 ποδοσφαιριστές και άλλοι 6 αναμένονται να ενσωματωθούν τις προσεχείς ημέρες.
Δ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Το νέο Δ.Σ. της Αναγέννησης Φαρσάλων απαρτίζεται από τους εξής:
Πρόεδρος: Χρήστος Τσαπραΐλης, αντιπρόεδροι Δημ. Μπαϊράμογλου, Μάκης Γιωτόπουλος, γεν. γραμματέας Γιώργος Δημητρόπουλος, γεν. αρχηγοί Ευάγγ. Μπανάκας, Χρήστος Αναγνωστόπουλος, ταμίας Απόστολος Βασιλόπουλος, έφορος υλικού Μάκης Λάμπρου, μέλος Αχιλλέας Καταραχιάς.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Προπονητής τη νέα σεζόν θα είναι και πάλι ο Νίκος Θεοχαρόπουλος, παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας, ο οποίος έχει διατελέσει και στο παρελθόν, για αρκετά χρόνια, προπονητής στο σύλλογο.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Χρήστος Τσαπραΐλης (πρόεδρος): «Ο στόχος μας είναι το καλό ποδόσφαιρο και μια καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Κάναμε καλές μεταγραφές, ευχαριστούμε τη δημοτική αρχή και τον ΑΟΔΦ για την οικονομική βοήθεια, καθώς και τους επαγγελματίες της πόλης για τη στήριξη».
Γιώργος Πατσουράκος (ποδοσφαιριστής): «Το έμψυχο υλικό της ομάδας είναι πολύ καλό, η ομάδα έχει δυνατότητες για άνετη παραμονή και γιατί όχι κάτι παραπάνω στο βαθμολογικό πίνακα. Εύχομαι σ’ όλους καλή χρονιά».
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass