ΠΕΡΥΣΙ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΩΣ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ

Πήρε τον Χατζηδάκη ο ΝΟΛ

ΕΣΤΕΙΛΕ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2009 20:29 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:13
Σε ακόμα μια μεταγραφική κίνηση προχώρησε χθες ο ΝΟΛ. Η λαρισινή ομάδα πόλο που φέτος θα παίξει για πρώτη φορά στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ελλάδας κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή ενός ταλαντούχου παίκτη, του Γιώργου Χατζηδάκη. Ο Χατζηδάκης που είναι 26 ετών αγωνίζεται ως φουνταριστός και πέρυσι έπαιζε στη Βουλιαγμένη με μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους αγώνες της συγκεκριμένης ομάδας. Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή της ομάδας αφού η πρώτη είναι του Βλαντιμίρ Κρέκοβιτς. Ο Κρέκοβιτς γεννήθηκε στις 23 Μαΐου του 1980 και παίζει ως περιφερειακός (μπορεί με άνεση να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας). Για τρία χρόνια μέχρι και πέρυσι φορούσε το σκουφάκι των Χανίων πρόσφατα ήταν στην Ιταλία όπου πήρε και μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου εκπροσωπώντας την Εθνική Σκοπίων.
Ο Κρέκοβις (που έχει ύψος 1.90 και βάρος 85 κιλά) σε πέντε ματς στην Ιταλία ήταν ο μοναδικός παίκτης που αγωνίστηκε για 139 λεπτά ξεπερνώντας ακόμα και τον βασικό τερματοφύλακα Νταλιμπόρ Πέρσινιτς. Συνολικά στα πέντε αυτά ματς σημείωσε και δύο τέρματα. Ένα με σουτ από τα πέντε μέτρα και ένα ακόμα με πέναλτι. Η ομάδα του ωστόσο δεν τα πήγε και τόσο καλά αφού στη φάση των ομίλων τα βρήκε σκούρα και αποκλείστηκε με τρεις ήττες. Στο πρώτο ματς έχασε από την Αμερική με 13-6, στο δεύτερο από τη Ρουμανία δύσκολα με 6-4 και στο τρίτο από τη γηπεδούχο Ιταλία με 12-5. Στους αγώνες κατάταξης βρήκε απέναντί την Βραζιλία αλλά και το Καζακστάν. Από την πρώτη ηττήθηκε δύσκολα ενώ την τελευταία την κέρδισε με μεγάλη διαφορά (11-4).
ΝΑΥΑΓΗΣΕ ΤΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ
Μπορεί να βρισκόταν μια ανάσα από τη μεταγραφή του στο ΝΟΛ, ωστόσο όλα χάλασαν στο τέλος. Ο λόγος για τον Βογιατζόγλου του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Αρχικά είχε πει πως θα κατέβει στη Λάρισα αλλά στη συνέχεια προτίμησε να μην αλλάξει πόλη. Μικρή η ζημιά όμως...
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Η τέταρτη θέση που κατέκτησαν οι γυναίκες της Εθνικής Ελλάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ρώμης μόνο χαμόγελα μπορούσε να φέρει στο στρατόπεδο του ΝΟΛ. Και αυτό γιατί η γυναικεία ομάδα του συλλόγου φέτος πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία και είναι μια ευκαιρία η ομάδα να αποκτήσει περισσότερους υποστηρικτές μετά από αυτήν την σπουδαία επιτυχία στην Ιταλία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass