ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΝΟΥΣΙΑ

Εθνική… ΕΑΛ

* ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΛΑΣ ΔΙΡΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2009 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:12
Αλλάζει επίπεδο όπως όλα δείχνουν η ΕΑΛ. Η μοναδική επαρχιακή ομάδα στην κορυφαία ελληνική κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ όπως έγραψε χθες η «Ε» προχώρησε σε μια κίνηση που πραγματικά «ταρακούνησε» πολλούς. Συγκεκριμένα απέκτησε τη Γιούλα Δίρβα. Μια παίκτρια που είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Ελλάδας αλλά και πέρυσι έπαιζε στον Ολυμπιακό έχοντας εμπειρία από παιχνίδια στο Τσάμπιονς Καπ που είναι κορυφαία συλλογική διοργάνωση. Με αυτήν την προσθήκη σίγουρα όλοι πλέον περιμένουν πολλά περισσότερα από την ομάδα στη φετινή χρονιά.
Ωστόσο οι μεταγραφές δεν τελειώνουν εδώ. Η ΕΑΛ απέκτησε και την Αποστολία Νούσια που πέρυσι αγωνιζόταν στον συμπολίτη Φιλαθλητικό και συγκεκριμένα στην Α2 Εθνική κατηγορία. Επίσης οι «κυανέρυθρες» έκαναν με μια ακόμα διπλή κίνηση που στόχο έχει το μέλλον του συλλόγου. Απέκτησαν την κεντρική Πούσια αλλά και τη διαγώνια Αλέξη (15χρονες και οι δύο) από την Ελασσόνα (πολύ καλές οι σχέσεις των δύο ομάδων). Σχετικά με την πρώτη ξένη εν τω μεταξύ οι συζητήσεις που γίνονται είναι για μια πασαδόρο.
ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ
Από τις παίκτριες που έφυγαν τώρα τα πράγματα έχουν ως εξής: η Χριστίνα Τσαπραλή πήγε στο Μαρκόπουλο λόγω επαγγέλματος (είναι γυμνάστρια). Η Ελεάννα Γεωργαντά που ανήκει στην ΕΑΛ μετακόμισε στον Πανελλήνιο ενώ πέρυσι ήταν στην Αγία Παρασκευή. Επίσης η Κωνσταντίνα Ωρογολοπούλου πήγε στον Άρη ενώ η Ευαγγελία Υφαντή στη Νέα Γενιά Θεσσαλονίκης. Τέλος η Σούλα Κουτσονίκου και η Τάνια Μηλιώνη θα παίζουν στον Φιλαθλητικό.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: «ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»
Ο προπονητής Αποστόλης Οικονόμου (που θα έχει για βοηθό του τον Βάιο Παναγιώτου από την Ελασσόνα) μιλώντας στην «Ε» για τις τελευταίες κινήσεις της ομάδας είπε: «Μόλις συμφώνησα με τη διοίκηση της ομάδας στόχος μας είπαμε πως είναι το παρόν και το μέλλον. Το παρόν γιατί συμμετέχουμε σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και όσον αφορά το μέλλον γιατί ήμαστε επαρχιακή ομάδα και να κοιτάξουμε τη φουρνιά που θα αντικαταστήσει τη νέα» τόνισε και συνέχισε : «Μέσα σε αυτά τα πλαίσια αποκτήσαμε τη Γιούλα Δίρβα. Μια παίκτρια εγνωσμένης αξίας με πολλές αγωνιστικές παραστάσεις από την Α1 κάτι που είναι ευτύχημα για εμάς. Μαζί με την Ιωάννα Τρικάλη που θα αποτελέσουν τις βάσεις πάνω στις οποίες θα στηριχθεί το οικοδόμημα της φετινής ΕΑΛ στο στόχο που έχουμε την παραμονή. Επίσης η Νούσια είναι μια κοπέλα που είναι διεθνής με την Εθνική Νεανίδων. Έχουμε διακρίνει το ταλέντο της εδώ και δύο χρόνια που συμμετείχε με τον Φιλαθλητικό στην Α2 και θεωρώ με πολλή δουλειά θα βοηθήσει τη φετινή πορεία αλλά και θα έχει αξιόλογη πορεία στο μέλλον. Για τις δύο κοπέλες από την Ελασσόνα διακρίναμε όλα τα στοιχεία που μπορούν να γίνουν παίκτριες στο μέλλον, έτσι σε συνεργασία με την Ελασσόνα αποφασίσαμε να ενσωματωθούν»
Εν κατακλείδι ανέφερε τα εξής: «Είναι θετικό που βλέπουμε πως οι ομάδες συνεργάζονται μεταξύ τους και μόνο αισιόδοξο τόνο. Ευχαριστώ την Σούλα Κουτσονίκου που βοήθησε την ομάδα τα δύο χρόνια στην ΕΑΛ. Καλή συνέχεια στη νέα της ομάδα όπως και στη Χριστίνα Τσαπράλη».
* Να σημειώσουμε πως η προετοιμασία θα αρχίσει στις 17 Αυγούστου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass