ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Πανηγυρικά στην Α2 η γυναικεία ομάδα πόλο του Ν.Ο.Λ

Κ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: «ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΚΑΖΙ»

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2009 3:23 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:11
Η... χρονιά του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας ήταν όπως φάνηκε, μετά τη δεύτερη σημαντική επιτυχία του συλλόγου, στις εθνικές κατηγορίες του πόλο. Μετά τους άντρες και την άνοδο στην Α1 κατηγορία, σειρά είχαν οι γυναίκες, που μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του τριημέρου κέρδισαν χθες την άνοδο στην Α2.
Τα κορίτσια του Κώστα Γαλανόπουλου, έχοντας τέσσερις νίκες και μία ήττα πήραν τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και ταυτόχρονα το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου στην Α1 μετά την πρωταθλήτρια ομάδα του Α.Ο. Νηρέα Λαμίας που κέρδισε και στις πέντε αναμετρήσεις.
Η μικρή σε ηλικία και μεγάλη σε ταλέντο λαρισινή ομάδα έδειξε ότι δίκαια ανέβηκε στην Α2 μιας και δεν φάνηκε να δυσκολεύεται ιδιαίτερα, παρά μόνο στο παιχνίδι με την ομάδα του Νηρέα Λαμίας για τη 2η αγωνιστική, το οποίο και ήθελε να κερδίσει για να πανηγυρίσει την άνοδο, σε συνδυασμό και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η κακή εμφάνιση πρώτα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και η κακή διαιτησία στη συνέχεια, όμως, δεν το επέτρεψε.
Στις υπόλοιπες τρεις αγωνιστικές ο Ν.Ο.Λ. έκανε ισάριθμες νίκες δίχως να αφήσει τις αντίπαλες ομάδες να του «κλέψουν» τη θέση.     
Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της διοργάνωσης μετά τη 2η αγωνιστική:
 
3η Αγωνιστική
Ηλυσιακός Α.Ο. - Ν. Ο. Λάρισας: 6 - 10
ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
 Στο απογευματινό παιχνίδι του Σαββάτου, ύστερα από ένα δύσκολο πρωινό μετά την ήττα από τον Νηρέα Λαμίας, η ομάδα του Ν. Ο. Λάρισας αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του Ηλυσιακού. Αν και η κακή ψυχολογία επηρέασε τις Λαρισαίες αθλήτριες στις δύο πρώτες περιόδους, στη συνέχεια μπόρεσαν να ανακάμψουν όπου και κράτησαν καλή άμυνα στην τρίτη και τέταρτη περίοδο του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ συνέχισαν να σκοράρουν κάνοντας μια σχετικά εύκολη νίκη, με σκορ 10 - 6, βγάζοντας έτσι από το παιχνίδι της ανόδου την ομάδα της πρωτεύουσας.
Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-1, 0-2, 2-3
Για την ομάδα του Ν.Ο. Λάρισας σκόραραν οι Κούκου (2), Βύσια (1), Κουρούτσαλη (2), Δασκαλοπούλου (3), Κουρέτα (2), ενώ για την αντίπαλη ομάδα του Ηλυσιακού οι Λάμπρου (2), Κουτσελίνη (3), Τζοβάρα (1)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Ν.Ο. Λάρισας: (Κ. Γαλανόπουλος), Χουσιανίτη, Σεβδαλή, Καρυώτη, Χεδά, Κούκου,
Βύσια, Κουρούτζαλη, Δασκαλοπούλου, Σίστου, Κουρέτα, Πατούνα, Κρίκκη, Τουλουμτζίδου, Νικολάου, Ράχη
Ηλυσιακός Α.Ο. : Σκοτίλα, Γκρέκα, Κόλλια, Πανιώτη, Βογιατζή, Κιαπεκάκη, Τζήνα, Τσουτσάνη, Λάμπρου, Κουτσελίνη, Μπουμπούρα, Τσιάνη, Τζοβάρα Χάντσου
Στα άλλα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Γ.Σ. Νηρέας Λαμίας - Ν.Ο. Χίου: 16 - 3
Κ.Ο. Σερρών - Ν.Ο. Πατρών: 2 – 8
 
4η Αγωνιστική
Ν.Ο. Λάρισας - Ν.Ο. Χίου: 10 - 5
ΜΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΝΙΚΗ
Σε προπόνηση μετέτρεψε την πρωινή αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής η γυναικεία ομάδα του Ν.Ο.Λ. Αντιμέτωπη ήταν η ομάδα του Ν.Ο. Χίου με το τελικό σκορ 10 - 5 να φανερώνει και τη διαφορά των δύο ομάδων. Τα κορίτσια του Κώστα Γαλανόπουλου δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έχοντας πάντα μία ασφαλή διαφορά τριών τερμάτων και πάνω. Από πολύ νωρίς βρέθηκαν μπροστά στο σκορ χάρις στα τρία τέρματα της Βύσια που έδωσαν ώθηση στην ομάδα, ενώ τα εύστοχα μακρινά σουτ της Δασκαλοπούλου στη συνέχεια και το... κερασάκι στην τούρτα από τις Κούκου και Κουρέτα, διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.
Από την ομάδα του Ν.Ο.Λ ξεχώρισαν οι συνήθης ύποπτες Βύσια και Δασκαλοπούλου, όπως επίσης και οι νεαρές αθλήτριες Καρυώτη, Κούκου, Πατούνα, Κουρέτα και Σίστου για την όλη τους παρουσία στο παιχνίδι.
Η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ
Α’ Περίοδος: 1-0 Βύσια, 2-0 Βύσια, 3-0 Βύσια,3-1 Καλαργυρού,4-1 Δασκαλοπούλου (πεν.)
Β’ Περίοδος: 5-1 Δασκαλοπούλου, 5-2 Τσούμα Β., 6-2 Δασκαλοπούλου
Γ’ Περίοδος: 7-2 Βύσια, 7-3 Καλαργυρού, 8-3 Δασκαλοπούλου
Δ’ Περίοδος: 9-3 Κούκου, 9-4 Τσιούμα Β., 9-5 Τσιούμα Κ., 10-5 Κουρέτα 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Ν.Ο. Λάρισας: (Κ. Γαλανόπουλος), Χουσιανίτη, Σεβδαλή, Καρυώτη, Χεδά, Κούκου,
Βύσια, Κουρούτζαλη, Δασκαλοπούλου, Σίστου, Κουρέτα, Πατούνα, Κρίκκη, Τουλουμτζίδου, Νικολάου, Ράχη
Ν.Ο. Χίου: Παιδά, Καλαργυρού, Διαμαντή, Κοραή, Μαλάντη, Τσιούμα Κ., Σπαλεριώτη, Τσιούμα Β., Κοτή, Στρατηδάκη Σ., Στρατηδάκη Κ.,Βασιλάκη, Κρίτση
Στα άλλα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ν.Ο. Πατρών - Γ.Σ. Νηρέας Λαμίας: 4 - 9
Ηλυσιακός Α.Ο. - Κ.Ο. Σερρών: 9 - 6
 
5η Αγωνιστική
Ν.Ο. Λάρισας - Κ.Ο. Σερρών: 9 - 5
ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΦΙΕΣΤΑ
 Παράσταση για ένα ρόλο το παιχνίδι της τελευταίας 5ης αγωνιστικής μεταξύ του Ν.Ο.Λ και του Κ.Ο. Σερρών. Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις Λαρισαίες να προηγούνται με 5-0, ενώ θα μπορούσε το σκορ να πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις αν ήταν πιο εύστοχες στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο μέρος όπως ήταν φυσικό η ομάδα άρχισε να χαλαρώνει, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε αρκετές αλλαγές με τις Σερραίες να μειώνουν σε 7-3 στην τρίτη περίοδο και 9-5 στην τέταρτη που ήταν και το τελικό σκορ.
Από τον Ν.Ο.Λ ξεχώρισαν οι Πατούνα (2) Κουρούτσαλη (2) και Κούκου (1) .   
Η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ
Α’ Περίοδος: 1-0 Κουρούτσαλη, 2-0 Κούκου
Β’ Περίοδος: 3-0 Πατούνα, 4-0 Βύσια, 5-0 Κουρούτσαλη
Γ’ Περίοδος: 5-1 Ντινιεράκη, 5-2 Ιωαννίδου, 6-2 Δασκαλοπούλου (πεν.), 7-2 Δασκαλοπούλου, 7-3 Ντινιεράκη
Δ’ Περίοδος: 7-4 Ντινιεράκη, 8-4 Πατούνα, 8-5 Ντινιεράκη, 9-5 Βύσια
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Ν.Ο. Λάρισας: (Κ. Γαλανόπουλος), Χουσιανίτη, Σεβδαλή, Καρυώτη, Χεδά, Κούκου,
Βύσια, Κουρούτζαλη, Δασκαλοπούλου, Σίστου, Κουρέτα, Πατούνα, Κρίκκη, Τουλουμτζίδου, Νικολάου, Ράχη
Κ.Ο. Σερρών: Τσαγλή, Μπουσμπούκη, Ασπουγάλη, Στυλιανίδου Ι., Ιωαννίδου, Ντινιεράκη, Μηνά, Στυλιανίδου Χ.
Στα άλλα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ν.Ο. Χίου - Ν.Ο. Πατρών: 5-7
Γ.Σ. Νηρέας Λαμίας - Ηλυσιακός Α.Ο. : 12-6
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: «ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΚΑΖΙ»
Ο πιο σίγουρος για αυτή την άνοδο, τεχνικός της ομάδας Κώστας Γαλανόπουλος και ο άνθρωπος που χωρίς τη συμβολή του τα πράγματα θα ήταν σίγουρα διαφορετικά ανέφερε τα εξής: «Αυτά τα κορίτσια αξίζουν προσοχής. Ήταν αρκετά υψηλό το επίπεδο της διοργάνωσης. Αντέξαμε μετά τον αγώνα με τη Λαμία ψυχολογικά, που ήταν δύσκολο για μας, μιας και οι σωματικές μας αντοχές ήταν μεγάλες, που φάνηκαν και στην πισίνα. Ξεκινάμε με τη διοίκηση τον προγραμματισμό για του χρόνου. Συγχαρητήρια στις μικρές μου καμικάζι».
Κ. ΚΟΥΚΟΥ: «ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΜΕ»
 Η δίψα των κοριτσιών του Ν.Ο.Λ. για την κούπα φάνηκε ξεκάθαρα στα λόγια της 15χρονης Κατερίνας Κούκου: «Θέλαμε να σηκώσουμε το κύπελλο στην πόλη μας. Δεν το καταφέραμε και μας πονάει. Δώσαμε κάτι από την ψυχή μας σ’ αυτά τα παιχνίδια. Συνεχίζουμε την προσπάθεια έντονα και ραντεβού του χρόνου με τη Λαμία για τη ρεβάνς».
Α. ΠΑΤΟΥΝΑ: «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ»
 Η επίσης 15χρονη Αναστασία Πατούνα πρόσθεσε επίσης τα εξής: «Ήταν αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας. Είχαμε μια δύσκολη χρονιά λόγω του φορτωμένου προγράμματος των αγώνων και των σχολικών μας υποχρεώσεων αλλά τώρα όλα τα ξεχνάμε που όλη αυτή η προσπάθεια βγήκε θετικά. Ραντεβού στην Α’2 του χρόνου, με τη Λαμία».    
ΔΗΜ. ΚΟΥΡΕΤΑΣ: «ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ»
Πανευτυχής για την άνοδο και ελαφρώς... βρεγμένος μετά την πανηγυρική (καθιερωμένη) βουτιά, ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Κουρέτας δήλωσε. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επί των ημερών μου στο Ν.Ο.Λ καταφέραμε την άνοδο με τις γυναίκες και τους άντρες. Εύχομαι να το διαχειριστούμε σωστά γιατί αυτές οι επιτυχίες είναι υποθήκη για το Ν.Ο.Λ., αλλά και γενικότερα το λαρισινό πόλο. Χαίρομαι που αποκτούν μια ανώτερη προοπτική αυτά τα κορίτσια και ελπίζω να καταλάβουν κάποιοι πως αξίζουν στήριξη. Ευχαριστώ τη Νομαρχία για τη βοήθειά της.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass