ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΡΕΑ ΛΑΜΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 6-5

Πάλεψε αλλά έχασε ο Ν.Ο.Λ.

*ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΟ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2009 21:48 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:11
Παιχνίδι για γερά νεύρα και με πολύ... ξύλο (εντός πισίνας), ήταν αυτό του Ν.Ο. Λάρισας και του Νηρέα Λαμίας που έληξε με σκορ 6-5 υπέρ της Λαμίας. Στο καλύτερο παιχνίδι έως τώρα της διοργάνωσης, για την τελική φάση του πρωταθλήματος πόλο Β’ Εθνικής και για την 2η αγωνιστική, οι αθλήτριες του Κώστα Γαλανόπουλου δεν κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία το εμπόδιο του... φαβορί και πλέον η συνέχεια αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Οι ομάδες που θα ανέβουν κατηγορία θα είναι οι δύο πρώτες της διοργάνωσης με αποτέλεσμα οι νίκες για τα κορίτσια του Ν.Ο.Λ στα εναπομείναντα παιχνίδια, να είναι μονόδρομος. Παρά τον καύσωνα και τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες παλεύουν τα κορίτσια του Ν.Ο.Λ. (μια νεανική ομάδα), η προσπάθειά τους κρίνεται αξιομνημόνευτη, με τη στήριξη του κόσμου της Λάρισας να είναι αναγκαία και ως η καλύτερη επιβράβευση για αυτές.
 Πιο συγκεκριμένα στο χθεσινό παιχνίδι, η ομάδα του Ν.Ο.Λ ξεκίνησε όπως φάνηκε αγχωμένη το παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό. Στη συνέχεια, η λαρισινή ομάδα άργησε να μπει στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να χάσει πολλές ευκαιρίες. Στη δεύτερη περίοδο, η Λαμία ζευγάρωσε τα τέρματα της με τις Λαρισαίες αθλήτριες να αντιδρούν προς στιγμήν, αλλά στη συνέχεια και πάλι να βραχυκυκλώνουν και να δέχονται ένα ακόμη τέρμα με το αυτογκόλ της Δασκαλοπούλου. Λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Ν.Ο.Λ σκόραρε και πάλι με το σκορ να φτάνει στο 3-2 υπέρ της Λαμίας.
 Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι ήρθε στα ίσα προς στιγμήν (3-3), χάρις στο πέναλτι της Δασκαλοπούλου, αλλά για μία ακόμη φορά, οι πολλές χαμένες ευκαιρίες, τα εύκολα γκολ στην άμυνα και η κακή ψυχολογία, λειτούργησε όπως ήταν φυσικό αρνητικά, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 5-3 με τη λήξη της τρίτης περιόδου.
 Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο το πέναλτι της Δασκαλοπούλου και ένα υπέροχο γυριστό γκολ από τη Βύσια έκανε το σκορ 5-5 και το παιχνίδι θρίλερ στα τελευταία λεπτά. Τελικώς, η κακή αρχή είχε και ανάλογο τέλος με την Κοντίζα της Λαμίας να κάνει το τελικό 6-5 ενάμισι λεπτό πριν από το τελικό σφύριγμα.
 Από την ομάδα του Ν.Ο.Λ. ξεχώρισαν η Δασκαλοπούλου με τρία γκολ και η Βύσια με δύο.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: «ΝΙΚΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ»
 Απογοητευμένος για το τελικό αποτέλεσμα και αισιόδοξος για τη συνέχεια, ο τεχνικός του συλλόγου σημείωσε: «Ήταν απλά μια ήττα. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί σήμερα ενώ είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια που θέλουμε μόνο νίκες. Πιστεύω σ’ αυτή την ομάδα».
Ρ. ΧΟΥΣΙΑΝΙΤΗ: «ΧΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ»
 Μια από τις έμπειρες αθλήτριες της ομάδας η Ρενάτα Χουσιανίτη τόνισε πως η Λάρισα παίζει καλό πόλο και πρέπει να πρωταγωνιστήσει, αν και... μη Λαρισαία. «Βλέπω πως η διοίκηση του συλλόγου θέλει η Λάρισα να πρωταγωνιστήσει και στο πόλο. Τα περισσότερα κορίτσια είναι γηγενείς και αυτό είναι πολύ καλό. Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε σαν ομάδα σε όλη την Ελλάδα, είναι πως η Λάρισα παίζει πόλο και καλό πόλο. Χάσαμε μια μάχη όχι τον πόλεμο. Νίκη και μόνο νίκη για τη συνέχεια. Θα μάθουμε από τα λάθη μας και πάμε γερά για την Α’2».
Σ. ΚΑΡΥΩΤΗ: «ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ»
 Πικραμένη για το παιχνίδι αλλά σίγουρη για την άνοδο η Σοφία Καρυώτη πρόσθεσε. «Δεν ψάχνω για δικαιολογίες μετά την ήττα, αλλά ετοιμαζόμαστε ένα χρόνο για αυτές τις αναμετρήσεις και πιστεύω πως κάποιοι δεν μας άφησαν να κερδίσουμε. Χάσαμε το παιχνίδι αλλά τα επόμενα τρία ματς δεν τα χάνουμε με τίποτα. Συγχαρητήρια στις συμπαίχτριές μου και πάνω από όλα στον προπονητή μου».
Η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ
Ν.Ο.Λ. - Νηρέας Λαμίας
Α’ Περίοδος
0-1 Σιδηροπούλου
Β’ Περίοδος
0-2 Παλαιοδήμου
1-2 Βύσια
1-3 Δασκαλοπούλου (αυτ.)
2-3 Δασκαλοπούλου
Γ’ Περίοδος
3-3 Δασκαλοπούλου (πεν.)
3-4 Χατζέλη
3-5 Ψούνη
Δ’ Περίοδος
4-5 Δασκαλοπούλου (πεν.)
5-5 Βύσια
5-6 Κοντίζα
 
Ο Ν.Ο.Λ. αγωνίστηκε με τις: Χουσιανίτη, Σεβδαλή, Καρυώτη, Χεδά, Κούκου, Βύσια, Κουρούτζαλη, Δασκαλοπούλου, Σίστου, Κουρέτα, Πατούνα, Κρίκκη, Τουλουμτζίδου, Νικολάου, Ράχη.
 
Στα άλλα πρωινά παιχνίδια της χθεσινής 2ης αγωνιστικής σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
 Ν.Ο. Χίου - Κ.Ο. Σερρών: 8 - 2
 Ν.Ο. Πατρών - Ηλυσιακός Α.Ο. : 5 - 6
 
Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σήμερα (τελευταία μέρα της διοργάνωσης)
4η αγωνιστική
10.00: Ν.Ο. Λάρισας - Ν.Ο. Χίου
11.00: Ν.Ο. Πατρών - Γ.Σ. Νηρέας Λαμίας
12.00: Ηλυσιακός Α.Ο. - Κ.Ο. Σερρών
5η αγωνιστική
17.00: Ν.Ο. Χίου - Ν.Ο. Πατρών
18.00: Γ.Σ. Νηρέας Λαμίας - Ηλυσιακός Α.Ο.
19.00: Κ.Ο. Σερρών - Ν.Ο. Λάρισας
*Αναλυτικά τα απογευματινά παιχνίδια της χθεσινής ημέρας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, στην «Ε» της Δευτέρας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass