ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ... ΜΑΘΗΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ξεχνά τον εφιάλτη του αποκλεισμού η Α.Ε.Λ.

* ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ * ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΞΑΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΓΚΑΝΟΦΣΚΙ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2009 21:46 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:11
Ο αποκλεισμός της Α.Ε.Λ. από την άσημη KR Ρέικιαβικ έφερε... καύσωνα απογοήτευσης στην πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου και ο κόσμος προσπαθεί να ξεχάσει-αν και δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο- τον εφιάλτη της μη πρόκρισης, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Όλοι στην ομάδα πήραν ένα καλό... μάθημα και όσα χρόνια κι αν περάσουν θα θυμούνται ότι στο ποδόσφαιρο με τα λόγια δεν κερδίζονται τα παιχνίδια, όσο και εάν υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.
Από κει και πέρα παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση είναι υποχρεωμένοι να βλέπουν μπροστά και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε η ομάδα να παρουσιασθεί πανέτοιμη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.
Σε κάθε περίπτωση η ομάδα που σε σχέση με πέρυσι το ρόστερ της έχει αλλάξει σημαντικά, στην παρούσα φάση μετά τον αποκλεισμό από το Europa league, χρειάζεται ηρεμία για να βρει τον δρόμο της και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στις 29 ή 30 Αυγούστου να δείξει το αληθινό της πρόσωπο, γιατί οι φίλαθλοι δικαιολογημένα θέλουν την ομάδα να πρωταγωνιστεί και όχι να αποκλείεται από υποδεέστερους αντιπάλους...
ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Όσον αφορά τώρα στην κατάσταση των τραυματιών, τα νέα είναι ευχάριστα για τον διεθνή μέσο των «βυσσινί» Στέλιο Γιαννακόπουλο, η απουσία του οποίου ήταν αισθητή όπως και των υπολοίπων παικτών, στις αναμετρήσεις με τη Ρέικιαβικ.
Σύμφωνα λοιπόν με την εκτίμηση του ιατρικού τιμ των κ. Χαντέ, Μπασδέκη και του φυσικοθεραπευτηρίου του κ. Μπατζαλέξη, ο Γιαννακόπουλος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται μέχρι την Τετάρτη να μπει σε κανονικό πρόγραμμα, ενώ για τον Ιγγλέσιας υπολογίζεται ότι ο χρόνος αποθεραπείας του θα είναι δυο ακόμη εβδομάδες περίπου.
Για τους Κατσιαρό, Βενετίδη βρίσκονται σε στάδιο προσαρμογής και στόχος του ιατρικού επιτελείου είναι να βρίσκονται στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Τέλος, ο Κυριακίδης συνεχίζει τη θεραπεία και αργεί ο χρόνος αποκατάστασής του.
ΦΙΛΙΚΑ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Μετά τη μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος, γίνονται προσπάθειες ώστε να πραγματοποιηθούν δυο τουλάχιστον δυνατά φιλικά παιχνίδια, σε συνδυασμό με την προετοιμασία που θέλει να κάνει η ομάδα για μια εβδομάδα εκτός Λάρισας και συγκεκριμένα από τις 3 έως τις 10 Αυγούστου.
Εξετάζονται περιπτώσεις από το εξωτερικό ενώ εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα της εκεί μετάβασης, δεν αποκλείεται το να γίνει προετοιμασία σε προπονητικό κέντρο εντός της Ελλάδος.
ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Μέχρι τέλος του μηνός, αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τι θα γίνει με την περίπτωση του Πολωνού σέντερ φορ, Μάρεκ Σαγκανόφσκι.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Πηλαδάκης θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να φέρει τον εν λόγω ποδοσφαιριστή στη θεσσαλική πρωτεύουσα και να καλυφθεί το σοβαρό επιθετικό πρόβλημα που υφίσταται στους «Βυσσινί».
Εκτός του Σαγκανόφσκι, η ΑΕΛ θέλει έναν ακόμη επιθετικό, ενώ θα επιδιώξει και την απόκτηση ενός στόπερ, περιπτώσεις που εξετάζονται αλλά κύρια βαρύτητα δίνεται στον Πολωνό επιθετικό.
ΕΧΑΣΕ 500.000 ΕΥΡΩ
Το κακό του αποκλεισμού της ΑΕΛ από την ΚR Ρέικιαβικ ήταν διπλό, καθώς χάθηκαν και 500.000 ευρώ, αφού τόσα χρήματα έδινε-σύμφωνα με πληροφορίες- η ελβετική τηλεόραση για την κάλυψη της αναμέτρησης ΑΕΛ-Βασιλείας, στην περίπτωση που προκρινόταν στον επόμενο γύρο, η λαρισινή ομάδα.
Και για το πρεστίζ της ομάδας ο αποκλεισμός αποτελεί μεγάλο πλήγμα, γιατί εκκρεμούν μεταγραφές και οι παίκτες που διαπραγματεύεται η διοίκηση για να έρθουν στη θεσσαλική πρωτεύουσα το σκέφτονται περισσότερο, μετά τα νέα δεδομένα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass