ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΤΟΥ Ν.Ο.Λ. ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 18:30 ΤΟΝ Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ

Ποδαρικό με νίκη

* Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2009 4:24 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:11
«Με όποιο δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις». Τη λαϊκή ρήση φαίνεται να ενστερνίζεται και η γυναικεία ομάδα πόλο του Ν.Ο.Λ., που θέλει να ακολουθήσει τη μεγάλη επιτυχία των αντρών και να κατακτήσει την άνοδο στην Α2 κατηγορία, ενόψει της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Β' Εθνικής που ξεκινάει σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή στο Κολυμβητήριο του Ε.Α.Κ.Λ.
Οι γυναίκες του Ν.Ο.Λ. θέλουν να μπουν με το δεξί σήμερα σ' αυτήν τους την προσπάθεια όπου και αντιμετωπίζουν στις 18:30 την αντίστοιχη γυναικεία ομάδα του Ν.Ο. Πατρών. Μετά το σημερινό παιχνίδι η ομάδα του Ν.Ο.Λ. θα κληθεί να δώσει από δύο παιχνίδια το Σάββατο και την Κυριακή.
Εκτός από την ομάδα της Λάρισας στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν επίσης και οι ομάδες του Ν.Ο. Πατρών, Ηλυσιακού, Κ.Ο. Σερρών, Γ.Σ. Νηρέα Λαμίας και Ν.Ο. Χίου.
 
ΔΗΜ. ΚΟΥΡΕΤΑΣ: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ»
Κ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ»
Εμφανώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτρης Κουρέτας για την προετοιμασία της ομάδας, ο οποίος τόνισε στην «Ε» τη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται από την αρχή της χρονιάς με τη στήριξη του Δ.Σ. Η άνοδος φυσικά είναι ο μοναδικός στόχος σύμφωνα με τον ίδιο, ενώ δεν έκρυψε και την πικρία όταν ευχαρίστησε τη Νομαρχία Λάρισας για τη μικρή βοήθεια που προσέφερε φέτος στην ομάδα όπως χαρακτηριστικά είπε, αλλά και όλους τους άλλους για την απουσία τους.
Στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας Κώστας Γαλανόπουλος, επισήμανε τα εξής: «Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια από το Σεπτέμβριο με τη διοίκηση να είναι πάντα κοντά μας και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Τα κορίτσια όλη αυτή την περίοδο ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις τους. Η άνοδος είναι αρκετά δύσκολη και όταν κάνεις πρωταθλητισμό τα λάθη δε συγχωρούνται. Κάναμε καλή προετοιμασία ενώ είμαστε έτοιμοι και ψυχολογικά ώστε να ανταπεξέλθουμε στην πρόκληση αυτή. Θα δούμε τα πέντε αυτά παιχνίδια βήμα βήμα και την Κυριακή θα κάνουμε τον απολογισμό.
 
Μ. ΚΟΥΡΟΥΤΖΑΛΗ: «ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ»
Μ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ»
Αποφασισμένη για την άνοδο και την υπερπροσπάθεια η αρχηγός της ομάδας Κουρούτζαλη Μαρία δήλωσε: «Θα παλέψουμε για την άνοδο και ελπίζουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Είμαστε μια μικρή ηλικιακά ομάδα, με τον πρόεδρο και γενικότερα το σύλλογο να λειτουργεί και να δουλεύει με γνώμονα το μέλλον. Μεγάλη η συμβολή φυσικά του προπονητή μας κ. Κώστα Γαλανόπουλου, ο οποίος σε ένα χρόνο έχει καταφέρει να μεταμορφώσει την ομάδα και θεωρώ είναι από τους καλύτερους αυτή τη στιγμή στο χώρο».
Τέλος, η πιο έμπειρη στην ομάδα Μαρία Δασκαλοπούλου η οποία μετράει 28 χρόνια στο άθλημα με παρουσίες στην Εθνική Ελλάδας πρόσθεσε: «Θα παίξουμε με μυαλό. Στοχεύουμε την άνοδο και φιλοδοξούμε να τα καταφέρουμε. Κάναμε καλή προετοιμασία και είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο ώστε να το δείξουμε και στα παιχνίδια που ακολουθούν».
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σήμερα
1η αγωνιστική
18.30: Ν.Ο. Πατρών - Ν.Ο. Λάρισας
19.30: Κ.Ο. Σερρών - Γ.Σ. Νηρέας Λαμίας
20.30: Ηλυσιακός Α.Ο. - Ν.Ο. Χίου
Αύριο Σάββατο 25/7
2η αγωνιστική
10.00: Ν.Ο. Λάρισας - Γ.Σ. Νηρέας Λαμίας
11.00: Ν.Ο. Χίου - Κ.Ο. Σερρών
12.00: Ν.Ο. Πατρών - Ηλυσιακός Α.Ο.
3η αγωνιστική
18.00: Γ.Σ. Νηρέας Λαμίας - Ν.Ο. Χίου
19.00: Ηλυσιακός Α.Ο. - Ν.Ο. Λάρισας
20.00: Κ.Ο. Σερρών - Ν.Ο. Πατρών
Κυριακή 26/7
4η αγωνιστική
10.00: Ν.Ο. Λάρισας - Ν.Ο. Χίου
11.00: Ν.Ο. Πατρών - Γ.Σ. Νηρέας Λαμίας
12.00: Ηλυσιακός Α.Ο. - Κ.Ο. Σερρών
5η αγωνιστική
17.00: Ν.Ο. Χίου - Ν.Ο. Πατρών
18.00: Γ.Σ. Νηρέας Λαμίας - Ηλυσιακός Α.Ο.
19.00: Κ.Ο. Σερρών - Ν.Ο. Λάρισας
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass