ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ EXALCO

«Στόχος μας να πρωταγωνιστήσουμε και στη Δ΄ Εθνική»

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2009 3:16 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:10
 ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)
Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και με την πίστη των ανθρώπων της ότι η ομάδα στο δύσκολο μαραθώνιο της Δ΄ Εθνικής μπορεί να πρωταγωνιστήσει και πάλι, άρχισε χθες το απόγευμα η προετοιμασία της Ποδοσφαιρικής Συνένωσης Ελασσόνας EXALCO .Το παρών στο ξεκίνημα έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, το προπονητικό τημ, σύσσωμη η διοίκηση, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιάννης Κόκκινος, αθλητικοί παράγοντες, καθώς και φίλαθλοι, που έσπευσαν να δουν από κοντά τη νέα εικόνα της ομάδας, που ενισχύθηκε με αρκετές μεταγραφές.Τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσε ο ιερέας π. Αλέξανδρος Ρουμπιές, που ευχήθηκε υγεία σε όλους, ζητώντας από τους παίκτες να τιμήσουν για μια ακόμη χρονιά τη φανέλα του Ελασσονίτικου σωματείου.
Είχε προηγηθεί ομιλία του προέδρου κ. Κώστα Φώλλα προς τους παίκτες, καλώντας τους να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και πειθαρχημένοι, αλλά και να επιδείξουν διάθεση για σκληρή δουλειά, υπενθυμίζοντας ότι η διοίκηση θα είναι στο πλευρό τους.
Μετά τον αγιασμό, ακολούθησε ελαφρό τρέξιμο και διάφορες ασκήσεις χαλαρώματος.
Το προπονητικό τιμ αποτελούν οι: Χρήστος Γκάτας(προπονητής), Χρήστος Κότυλης(βοηθός προπονητή), Γιάννης Ποντίκας(γυμναστής), Νίκος Κυριζόπουλος(φυσιοθεραπευτής), Φάνης Τσέλιος(προπονητής Ακαδημιών).
Τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας είναι(σε παρένθεση η τελευταία τους ομάδα):
Γιάννης Γκρέτσης(Μελιβοία), Στέφανος Σουγλής(Δολίχη), Δημήτρης Αρσένης(Διόσκουροι Θεσσαλονίκης), Τάσος Κοντοδήμος(Γιάννουλη), Λευτέρης Τιούτιος(Φαρκαδώνα), Νίκος Μπαρλαγιάννης, Βασίλης Γκαμπέτας(προωθήθηκαν από τις ακαδημίες), Γιάννης Μπαντής(Τσαριτσάνη), Βασίλης Τζήκας(Καλαμαριά), Αλέκος Καπρινιώτης(Θήβα).
Εκτός των παραπάνω, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ανήκουν οι:
Παναγιώτης Νούσιας, Χρήστος Καρατζόλης, Θωμάς Θανάσης, Γιώργος Καζάκης, Νίκος Φώλλας, Χρήστος Νάνος, Θοδωρής Μολάς, Παναγιώτης Φουσίκας, Βαγγέλης Τζόλας, Κώστας Τσιτσιούμης, Κώστας Σιαματούρας, Αλέξης Παγκαρλιώτας, Κώστας Γούπος, Σωτήρης Χάμος, Λεωνίδας Αναστασιάδης, Σπύρος Πρακατές, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Βάλλας.
Να, και η εικόνα της διοίκησης της ομάδας:
Φώλλας Κώστας(πρόεδρος), Βαρνάς Βασίλης(α΄ αντιπρόεδρος), Ζηρδέλης Θωμάς(β΄ αντιπρόεδρος), Παναγιωτίδης Ηλίας(ταμίας), Τσιτσιμπής Πέτρος(γεν. γραμματέας), Πίπιλας Θωμάς(υπεύθυνος δημοσ. Σχέσεων), Κουρνούτης Ευάγγελος(διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος), Τσιάτσικας Δημήτριος, Τσιάτσικας Θεόδωρος, Βαρνάς Γεώργιος, Ντόκος Γεώργιος, Σαμόλαδος Δημήτριος, Πιτένης Χρήστος(μέλη).
 ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κώστας Φώλλας(πρόεδρος): «Η ομάδα της Ελασσόνας φέτος θα δείξει άλλο πρόσωπο. Δεν παίζουμε με το μαχαίρι στο λαιμό. Θα παίξουμε πιο όμορφο ποδόσφαιρο, γιατί δεν έχουμε άγχος για κάτι. Πιστεύω ότι ενισχυθήκαμε πάρα πολύ. Κρατήσαμε το βασικό κορμό και κάναμε συγκεκριμένες κινήσεις, έτσι ώστε να γίνει ό,τι το καλύτερο για την ομάδα.
Δεν έχω λόγο να το κρύψω: Κρυφός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Η Ελασσόνα σε όποια κατηγορία και να είναι, πάντοτε ο στόχος της πρέπει να είναι πρωταγωνιστικός. Αν πρόσεχα σήμερα λίγο παραπάνω τα λόγια μου, θάλεγα πως πάμε σε μια άλλη κατηγορία για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Όχι. Ο στόχος της Ελασσόνας είναι πάντοτε πρωταγωνιστικός…».
Χρήστος Γκάτας(προπονητής): «Να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους, παίκτες, διοίκηση, προπονητικό τιμ, να ευχηθώ στον κόσμο να χαρεί μαζί μας, να συμπαρασταθεί με θέρμη σ΄ αυτή την ομάδα.
Αγωνιστικά, η ομάδα έκανε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις ουσίας, εκκρεμεί ακόμα μια περίπτωση, που πιστεύω πως θα κλείσει τις επόμενες ημέρες.
Είναι μια καινούργια κατηγορία η Δ΄ Εθνική. Για εμάς, για το ποδόσφαιρο της Ελασσόνας είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα. Ευελπιστώ και εύχομαι όλα να πάνε καλά με τη βοήθεια όλων.
Μετά τις εργομετρικές εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη, από την επόμενη εβδομάδα μπαίνουμε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα διαρκέσει 3 εβδομάδες, ενώ αμέσως μετά ακολουθούν τα φιλικά παιχνίδια(έχουν κλειστεί ήδη τα περισσότερα).
Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας να μας βοηθήσει όπως και πέρυσι, και ακόμη περισσότερο. Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας, αλλά και για να ευχαριστηθούμε και εμείς οι ίδιοι…».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass