ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΜΕ ΤΗΝ KR ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

Έξω ο Ιγγλέσιας, μέσα ο Μετίν...

* ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟΥΑΜΑ. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΤΑΡΣΕΒΙΛ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2009 3:28 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:10
Το παιχνίδι της Πέμπτης που δίνει η ΑΕΛ με την ισλανδική KR Ρέικιαβικ στο γήπεδο Αλκαζάρ (8 μ.μ.) στο πλαίσιο του επαναληπτικού αγώνα της Β’ προκριματικής φάσης του Europa league δείχνει να μην εξελίσσεται όπως θα ήθελε ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης και οι φίλαθλοι.
Το έργο της ομάδας ως γνωστόν είναι πολύ δύσκολο καθώς καλείται να ανατρέψει το σε βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα αλλά και στο παιχνίδι του Αλκαζάρ θα έχει αρκετές ελλείψεις.
Συγεκριμένα δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι τραυματίες Βενετίδης (όπως και πέρυσι έτσι και φέτος κάνει συντηρητικό πρόγραμμα στην προετοιμασία), Γιαννακόπουλος, Κατσιαρός (δεν έχει κάνει ουσιαστικά προετοιμασία μια και ήταν τραυματίας στο ξεκίνημα αυτής), Ιγγλέσιας (τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι και η διάγνωση αναφέρει ότι θα μείνει εκτός είκοσι μέρες κάτι που σημαίνει ότι αν προκριθεί η λαρισινή ομάδα δεν θα παίξει και στα παιχνίδια με την Βασιλεία) ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τουάμα που και αυτός είναι τραυματίας.
Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν επίσης ο Αμπουχατζίρα που δεν ήρθε η μπλε κάρτα του καθώς η πρώην του ομάδα έχει κάνει προσφυγή στη ΦΙΦΑ υποστηρίζονται ότι δεν είναι ελεύθερος (η εκδίκαση αναμένεται στις αρχές Αυγούστου) και ο Ντέλσον μια και δεν υπάρχει θέση ξένου παίκτη καθώς θα πρέπει να εκδικασθεί η προσφυγή της ΑΕΛ κατά του Πάρα (και αυτή η υπόθεση μάλλον θα τελεσιδικήσει στις αρχές Αυγούστου)
Το μόνο παρήγορο είναι ότι από τους παίκτες που δεν έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι θα αγωνισθεί ο Τούρκος Τουμέρ Μετίν που βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο φυσικής κατάστασης απ’ ό,τι πριν λίγες μέρες.
Αυτό σημαίνει ότι η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ουζουνίδης στο παιχνίδι της Πέμπτης δεν θα έχει και πολλές διαφορές σε σχέση με την ενδεκάδα που αγωνίσθηκε στην Ισλανδία αλλά περισσότερα θα φανούν στην αυριανή προπόνηση.
Υπενθυμίζουμε τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ουζουνίδης: Σέρεμετ, Μάλαρτζ, Σωτηρίου, Ααράμπ, Τριποτσέρης, Κολοβέτσιος, Μιούλερ, Βλασόπουλος, Ρομέου, Σίμιτς, Τσίγκας, Λαμπρόπουλος, Μετίν, Τουάμα, Σιατραβάνης, Νταμπίζας, Μπαλής, Μπουκουβάλας, Μπαϊμάκης (εύκολο δεκαεννέα).
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Από την ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώθηκε ότι από σήμερα το απόγευμα με την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων, ξεκινάει και η διάθεση των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα με την KR (Πέμπτη 23/07, ώρα 8 μ.μ.) στο στάδιο Αλκαζάρ. Αναλυτικά οι τιμές είναι οι εξής:
ΘΥΡΑ 3: 80€
ΘΥΡΑ 2 : 45€
ΘΥΡΑ 4 : 45€
ΘΥΡΑ 10 (Α+Β): 35€
ΘΥΡΑ 6: 20€
- Η προπώληση θα γίνεται από το Vissini Store (Μανωλάκη 1), το οποίο εκτός του ωραρίου καταστημάτων, θα λειτουργήσει και το απόγευμα της Τρίτης (6-8 μ.μ.), ενώ τα εκδοτήρια του σταδίου Αλκαζάρ θα λειτουργήσουν την Πέμπτη, ημέρα του αγώνα, από τις 5 μ.μ.
- Για τη χρήση της Θύρας 1, αναμένεται η επίσημη ειδοποίηση για την έλευση ή μη φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας και θα υπάρξει σχετική νεότερη ανακοίνωση.
Εξάλλου γίνονται γνωστά και τα εξής:
- Οι κάτοχοι διαρκείας θα εισέλθουν στον εν λόγω αγώνα με το παραστατικό αγοράς του εισιτηρίου τους και
- Με το παραστατικό δέσμευσης θέσης θα εισέλθουν όσοι φίλαθλοι αναμένουν απάντηση σε αίτηση έκδοσης ΑΕΛ VISA.
Τέλος, η παιδική κερκίδα θα λειτουργήσει κανονικά με την επίδειξη των περσινών καρτών μέλους.
 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συζητάει σήμερα για Νταρσεβίλ
* ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΓΚΑΝΟΦΣΚΙ
 
Του Σωτ. Κέλλα
Πρώτος στόχος στην ΠΑΕ ΑΕΛ για τη θέση του σέντερ φορ διαρρέουν ότι είναι ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα η λαρισινή ομάδα θα έχει συζήτηση με εκπρόσωπο του Ζαν Κλοντ Νταρσεβίλ.
Ο 34χρονος Νταρσεβίλ από τη γαλλική Γουινέα είναι ένας παίκτης με πολύ καλό βιογραφικό και από το 1999 έδειχνε ιδιαίτερη επαφή με τα δίχτυα.
Πέρυσι έπαιξε στη γαλλική Βαλενσιέν από τον Ιανουάριο και μετά και σε 7 αγώνες πέτυχε 4 τέρματα ενώ με την προηγούμενη ομάδα τη σκωτσέζικη Ρέιτζερς σε 38 παιχνίδια είχε 13 γκολ.
Ο Σαγκανόφσκι με τον οποίο γίνονται και με αυτό διαπραγματεύσεις είναι 31 χρόνων (γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1978) και αγωνιζόταν τελευταίο εξάμηνο στη δανέζικη Άαλμποργκ δανεικός από τη Σαουθάμπτον.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την τοπική Λοντζ (την ομάδα της πόλης του) και αγωνίσθηκε δανεικός στη Φέινουρντ και το Αμβούργο. Το 2001 πήγε στη Βίσλα Πλοκ και στη συνέχεια στην Όντρα Βόντισλαβ και τη Λέγκια της Βαρσοβίας. Κατόπιν πήγε στην πορτογαλική Γκιμαράες, τη γαλλική Τρουά και την αγγλική Σαουθάμπτον.
Καλύτερες χρονιές του ήταν στην Όντρα Βόντισλαβ όπου σε τρία χρόνια πέτυχε 41 τέρματα ενώ πέρυσι στη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Α’ Αγγλίας πέτυχε 3 γκολ σε 13 συμμετοχές και στην Ααλμποργκ που πήγε τον Ιανουάριο σε 24 αγώνες πέτυχε 5 τέρματα.
Είναι 30 φορές διεθνής με την εθνική Πολωνίας και πέτυχε 5 γκολ σε δύο παιχνίδια με το Αζερμπαιτζάν, την Ισλανδία, τη Βόρεια Ιρλανδία και το Σαν Μαρίνο.
 Τέλος στάσιμο παραμένει το θέμα της επιστροφής του Σλίβα Κλέιτον απο τον Παναθηναϊκό αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ανοιχτή γραμμή μεταξύ του προέδρου των «βυσσινί» Κωστή Πηλαδάκη και του προέδρου του ΠΑΟ Νίκου Πατέρα. Εξελίξεις για το θέμα αυτό θα υπάρχει μέσα στη βδομάδα.
 
Δηλώσεις με... πίκρα
του Τάσου Κυριάκου
 
Δηλώσεις με μια μικρή δόση πίκρας έκανε ο μέχρι πριν λίγες μέρες παίκτης της ΑΕΛ Τάσος Κυριάκος στο λαρισινό περιοδικό «Must» και αναφέρει τα εξής: «Όταν ήλθα στην ομάδα είχα υπογράψει για δυο χρόνια. Πίστευα και ήθελα να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου, και ήλπιζα σε κάποια ανανέωση ώστε αν γινόταν να τελειώσω και την καριέρα μου στην ομάδα της Λάρισας, την ομάδα της καρδιάς μου όπως μου αρέσει να λέω. Για κάποιον λόγο – δεν ξέρω πραγματικά τι έχει παιχτεί – τρεις μέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία μου είπαν να φύγω. Δεν ήμουν στα πλάνα της ομάδας, ενώ πέρυσι βοήθησα όσο μπορούσα όπως είδε όλος ο κόσμος. Εφέτος ξαφνικά εγώ ήμουν αυτός που δεν υπολόγιζαν καθόλου. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο λόγος.
Τα συναισθήματα για την ΑΕΛ ποτέ δεν θα πάψουν να υπάρχουν. Μεγάλωσα με αυτή την ομάδα, την αγαπάω αυτή την ομάδα παρόλο που δεν φεύγω και με τον καλύτερο τρόπο. Άλλωστε πέρσι για να έλθω είχα απορρίψει προτάσεις μεγαλύτερες οικονομικά μόνο και μόνο για να έλθω στην αγαπημένη μου ΑΕΛ. Τελικά νομίζω ότι πρέπει να το βλέπει κάποιος καθαρά επαγγελματικά ενώ εγώ έβαλα το συναίσθημα πάνω από τον επαγγελματισμό. Όπως είπες και εσύ δεν ήλθα σαν το μεγάλο όνομα, αλλά όσες φορές μπήκα στο γήπεδο την ίδρωνα και τη μάτωνα τη φανέλα. Και κοίταξε, δεν πουλάω ΑΕΛίκι, εκτός αν το προετοίμαζα από όταν ήμουν 10 και 12 ετών τότε που έκλαιγα όταν έχανε η ομάδα και από 14 όταν ονειρευόμουν τον Τάσο με το άλογο στο στήθος.
Εκεί που θέλω να σταθώ είναι ο κόσμος της Λάρισας. Αυτές τις 10-15 μέρες που παίχτηκε όλο αυτό το σκηνικό μου έδειξαν μεγάλη συμπαράσταση και μόνο οι φίλαθλοι με αντιμετώπισαν σαν έναν δικό τους άνθρωπο».
Τέλος αναφερόμενος στις σχέσεις του με τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη τόνισε τα ακόλουθα: «Δεν είχα πρόβλημα. Με το που ήρθα στην ομάδα με έβαλε και έπαιξα. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω στον προπονητή είναι ότι ενώ στον πρώτο γύρο με θεωρούσε από τις πρώτες επιλογές και νομίζω ότι βοήθησα την ομάδα, ξαφνικά στον δεύτερο γύρο – επειδή ήρθαν κάποιοι παίκτες – δεν μπορούσα να βοηθήσω ούτε σαν αλλαγή. Τις περισσότερες φορές έμενα εκτός αποστολής ή ακολουθούσα την ομάδα για να την ακολουθήσω. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Ακόμη και στα play-off που η ομάδα βγήκε νωρίς εκτός στόχου δεν έδωσε ευκαιρίες. Εντάξει, εγώ είχα και 22-23 συμμετοχές, αλλά δεν έδωσε ευκαιρίες σε παιδιά που τις χρειαζόταν και επέμενε να βάζει παίκτες που ήξερε ότι το καλοκαίρι θα φύγουν».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass