ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στον Τύρναβο

Μ. ΖΙΩΓΑΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2009 21:52 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:10
 Οι ρυθμοί ανεβαίνουν σιγά-σιγά στον Τύρναβο 2005 αφού από αύριο Δευτέρα η ομάδα μπαίνει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινούν οι διπλές προπονήσεις οι οποίες θα γίνονται στις 6.00 το πρωί και στις 6.00 το απόγευμα.
«Υπάρχει διάθεση απ’ όλους και πρέπει να δουλέψουμε σωστά γιατί το πρωτάθλημα έχει πολλές ιδιαιτερότητες όπως η υποχρεωτική συμμετοχή των τεσσάρων μικρών ποδοσφαιριστών» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Ζιώγας και συνέχισε:
«Τη Δευτέρα μπαίνουμε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας που θα διαρκέσει περίπου τρεις εβδομάδες. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση ενώ στη συνέχεια θα μπει στο πρόγραμμα και η τεχνικοτακτική».
Είχαμε σημαντικές απώλειες φέτος τις οποίες προσπαθήσαμε να καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πρέπει να μοντάρουμε πλέον την ομάδα.
Στους μικρούς για παράδειγμα από την περσινή ομάδα έμεινε μόνο ο Λύτρας και προστέθηκαν φέτος νέα πρόσωπα όπως οι Χριστοδούλου, Αθανασούλης, Καββαδίας, Κωστούλας κ.ά. από τους οποίους πρέπει να δούμε ποιοι τελικά θα πάρουν θέση στην ενδεκάδα. Το ίδιο ισχύει και για τους μεγάλους αφού και κει υπάρχουν σημαντικές αλλαγές».
ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Σε ό,τι αφορά στις μεταγραφικές κινήσεις των «κυανέρυθρων» ήδη γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση του 32χρονου σέντερ φορ Αλέκου Καπρινιώτη που πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Θήβας σημειώνοντας 17 τέρματα, ενώ παράλληλα οι υπεύθυνοι του Τυρνάβου 2005 βρίσκονται «σταντ μπάι» για οποιαδήποτε άλλη καλή περίπτωση παρουσιαστεί.
Άλλωστε όπως χαρακτηριστικά είπε ο Μιχάλης Ζιώγας «Η πορεία της περσινής χρονιάς οπωσδήποτε δημιουργεί μεγάλες απαιτήσεις για τη φετινή σεζόν, γι’ αυτό όταν κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να είσαι πανέτοιμος σε όλους τους τομείς. Αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς, αναλαμβάνοντας πάντα το ρίσκο των επιλογών σου. Δηλαδή δεν σημαίνει πάντα ότι αν έχεις μεγάλο μπάτζετ έχεις και καλή ομάδα».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass