Η ΑΕΛ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ

Κερδίζει και ελπίζει...

* Οι παίκτες θα... πιάσουν τον Μάη στο γήπεδο

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2015 8:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:38

Του Σωτ. Κέλλα

Πρωτομαγιά στο γήπεδο θα κάνουν σήμερα οι παίκτες της ΑΕΛ (χωρίς... προσαύξηση όπως ορίζει ο νόμος για αυτούς που εργάζονται σήμερα) αλλά το κάνουν με την καρδιά τους για να έρθει η άνοιξη των «βυσσινί», αφού γνωρίζουν ότι αν κερδίσουν τη Δευτέρα τον Απόλλωνα Σμύρνης τότε ελπίζουν βάσιμα για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Ήδη ακόμα και οι μπουκ μείωσαν το ποσοστό κέρδους από 26 αρχικό συντελεστή όταν ξεκίνησαν τα πλέι οφ την περασμένη βδομάδα (πριν το νικηφόρο παιχνίδι στην Πάτρα με τη Παναχαϊκή που κέρδισε με 3-2) σε 12.

Αυτό δείχνει και αναστροφή του κλίματος με πίστη για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα παρότι όλα θεωρούνταν χαμένα πριν δυο μήνες αφού ακόμα και η είσοδος στα πλέι οφ ήταν θεωρητικά αδύνατη. Ας είναι καλά βέβαια ο Απόλλωνας Καλαμαριάς που έκοψε βαθμό στη Λαμία και από κει και πέρα «καθάρισαν» ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος και οι παίκτες της ΑΕΛ.

Κερδίζει λοιπόν τον Απόλλωνα Σμύρνης και..ελπίζει.

Ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος έκανε χθες προπόνηση στους παίκτες και δεν έχει κανένα πρόβλημα πλην από τα γνωστά που είναι οι απουσίες των τιμωρημένων Αποστολίδη και Μελισσά.

Τη θέση τους θα πάρουν ο Πατσογεώργος κάτω από τα δοκάρια και ο Δεληζήσης στα σέντερ μπακ.

Λογικά η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Πατσογεώργο, Καρανίκα, Σαρακατσάνο, Δεληζήση, Κοντοδήμο, Νεμπεγλέρα, Μπανούση, Πινδώνη, Πίντο, Μπόγιοβιτς, Σερτζίνιο (ο τελευταίος έχει ανεβάσει την απόδοσή του).

Η προετοιμασία για τον συγκεκριμένο αγώνα θα ολοκληρωθεί αύριο και ο Σούλης Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα που θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Επιστρέφει μετά από επτάμισι μήνες στο Αλκαζάρ ο Αλέκος Βοσνιάδης αυτή τα φορά ως αντίπαλος μαζί με τον Δημήτρη Σουάνη που ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο ως ποδοσφαιριστής των «βυσσινί».

Η ψυχολογία των φιλοξενουμένων θα είναι καλή μετά την ισοπαλία που έφεραν στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό(1-1). Βέβαια αποκλείστηκαν αφού στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας είχαν χάσει με 3-0. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα αποτέλεσμα που έρχεται κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας. Μόνο θετικά μπορεί να έχεις. Δείξαμε πως έχουμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Σοβαροί, συγκεντρωμένοι έχουμε αμέσως μετά παιχνίδι με την ΑΕΛ. Θα κοιτάξουμε με καλή ψυχολογία να πάμε να διεκδικήσουμε σε μια δύσκολη έδρα το αποτέλεσμα. Δεν θα πάρουν τα μυαλά μας αέρα για τα πλέι οφ».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ανακοινώθηκαν χθες Πέμπτη από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας που θα γίνει τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2015. Ο 36χρονος, Τάσος Σιδηρόπουλος, από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Δωδεκανήσου, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Βοηθοί του θα είναι ο Νίκος Καραϊσαρίδης από τον σύνδεσμο Πιερίας και ο Βασίλης Καμπούρης από το σύνδεσμο Εύβοιας. Τέταρτος θα είναι ο Θανάσης Γιάχος από τον σύνδεσμο Χίου και τέλος παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Βασίλης Τεροβίτσας από την Αιτωλοακαρνανία.

Ο Θάνος (Γρεβενών) θα διευθύνει τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής, ο Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου) και ο Λιαχούδης (Μακεδονίας) το ΑΕΚ - Παναχαϊκή.

Αναλυτικά:

Δευτέρα 4 Μαΐου

Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής (18:00 OTE TV, ΕΑΚ Βόλου): Θάνος (Γρεβενών), Χαρίδης (Γρεβενών), Ελευθερίου (Αθηνών), 4ος: Τριτσώνης (Αθηνών), παρ.: Κωνσταντινίδου(Δυτ. Αττικής)

ΑΕΛ - Απόλλων (18:00 OTE TV, Αλκαζάρ): Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσων), Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Καμπούρης (Εύβοιας), 4ος: Γιάχος (Χίου), παρ.: Τεροβίτσας(Αιτωλοακαρνανίας)

ΑΕΚ - Παναχαϊκή (18:00 OTE TV, ΟΑΚΑ): Λιαχούδης (Μακεδονίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας), Πασχάλης (Ηπείρου), 4ος: Ντίτσος (Πρέβεζας),παρ.: Μαζαράκος(Άρτας)

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/5 ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Έγινε και επίσημα πλέον γνωστό το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Β' Εθνικής κατηγορίας. Ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την ΑΕΛ που θα γίνει το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 στις 19:00 στο ΕΑΚ Βόλου, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από κανάλι του OTE TV.

Αναλυτικά η 3η αγωνιστική

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

19:00 Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΛ OTE Sport

19:00 ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης OTE Sport

19:00 Ηρακλής – Παναχαϊκή OTE Sport

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass