ΜΟΝΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Εν αναμονή το εφηβικό πρωτάθλημα

ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2009 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:10
 Η επαναδιοργάνωση του εφηβικού πρωταθλήματος απασχόλησε εκ νέου χθες το απόγευμα στην οδό Αδριανού το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με εκπροσώπους σωματείων. Τα πρώτα μηνύματα δεν φαίνονται να είναι αισιόδοξα παρά τις προσπάθειες που καταβάλουν τα μέλη της Επιτροπής Ανάπτυξης, Καλλιέργειας και Τμημάτων Υποδομής της ΕΠΣΛ αφού μόλις τέσσερα σωματεία έχουν εκφράσει μέχρι τώρα το ενδιαφέρον να συμμετάσχουν (Αίας Τυρνάβου, Πελασγιώτιδα, Ακαδ. Πλίτση, Όλυμπος Λάρισας).Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διεξαγωγή του εφηβικού πρωταθλήματος είναι να δηλώσουν συμμετοχή τουλάχιστον δέκα ομάδες. Το θέμα πάντως παραμένει ανοικτό αφού η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής από τα σωματεία λήγει στις 31 Ιουλίου.
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ
Σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα τζούνιορ θα χωριστεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο και θα έχει τη μορφή τουρνουά δηλαδή μία αγωνιστική το μήνα σε γκρουπ 4 ομάδων. Η δεύτερη φάση θα ξεκινήσει τον Απρίλιο. Οι αγώνες ενδέχεται να διεξάγονται κάθε Κυριακή πρωί.
Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ηλικιακή κατανομή, ενώ αποφασίσθηκε να διεξαχθεί και πρωτάθλημα προτζούνιορ στα τέλη της περιόδου.
*Στη χθεσινή συγκέντρωση στην οδό Αδριανού από την Επιτροπή Ανάπτυξης, Καλλιέργειας και Τμημάτων Υποδομής της ΕΠΣΛ παρέστησαν ο πρόεδρος κ. Γρηγοριάδης και τα μέλη κ. Κουρμπαλής και Αλεξίου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass