ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Πλησιάζει η ώρα της αποκάλυψης

ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2009 3:42 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:10
 Η πρώτη ελληνική ομάδα που θα δώσει επίσημο αγώνα και μάλιστα ευρωπαϊκό για τη φετινή σαιζόν είναι η ΑΕΛ καθώς την Πέμπτη θα παίξει στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας με την τοπική KR για το Europa league και στόχος είναι ένα αποτέλεσμα που θα την επιτρέπει να αισιοδοξεί για τη ρεβάνς που θα γίνει στις 23 Ιουλίου στο Αλκαζάρ.Η λαρισινή ομάδα που έχει αρχίσει την προετοιμασία της από τις 22 Ιουνίου βρίσκεται όπως έδειξε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ (κέρδισε με 1-0 χάρη σε τέρμα του Τσίγκα) σε μία περίοδο αγωνιστικής «χημείας» καθώς υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες που προσπαθούν να ενσωματωθούν με τον καλύτερο τρόπο.
Παράλληλα όμως υπάρχουν και ελλείψεις για το πρώτο παιχνίδι της περιόδου καθώς εκτός από τον επιθετικό που ψάχνει η ομάδα από το ξεκίνημα της περιόδου θα απουσιάσουν και κάποιοι παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της.
Συγκεκριμένα δεν θα αγωνισθούν οι τραυματίες Γιαννακόπουλος, Κυριακίδης και δεν έχουν δικαίωμα να παίξουν ο Ντέλσον με τον Κάιο μια και η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή έχει πέντε ξένους παίκτες και προσπαθεί να λύσει τη συνεργασία με τον Πάρα (ζητώντας και αποζημίωση) για να βρει μία θέση ξένου (αυτό σημαίνει ότι οι υπόλοιπες μεταγραφές που θα γίνουν θα αφορούν κοινοτικούς παίκτες).
Επίσης ανέτοιμοι είναι ο Μετίν με τον Κατσιαρό που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης (χθες έκαναν και ασκήσεις με την μπάλα) ενώ και ο Βενετίδης έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού. Αν δεν παίξουν Βενετίδης και Κατσιαρός το ερώτημα είναι ποιος θα αγωνισθεί αριστερό μπακ στην ομάδα.  
Δυσάρεστο είναι ακόμα ότι δεν έχει έρθει η μπλε κάρτα του Ρομέου (που χθες πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση) ενώ απίθανο θεωρείται να αγωνισθεί ο Αμπουχατζίρα μια και η πρώην του ομάδα μπλόκαρε στη ΦΙΦΑ την έκδοση του δελτίου του παίκτη (το πιο πιθανό είναι η ΦΙΦΑ να αποφασίσει στις αρχές Αυγούστου για την έκδοση του δελτίου του).
Μεγάλος προβληματισμός υπάρχει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει την Πέμπτη ο Ουζουνίδης και το πιο πιθανό σχήμα είναι αυτό των : Μάλαρτζ, Μπουκουβάλα, Νταμπίζα, Ααράμπ, Βενετίδη, Ιγγλέσιας, Ρομέου, Τουάμα, Σίμιτς, Τσίγκα, Λαμπρόπουλο η Βλασσόπουλο.
Στη διάθεσή του βρίσκονται ακόμα οι: Σέρεμετ, Σωτηρίου, Τριποτσέρης, Κολοβέτσιος, Μιούλερ, Σιατραβάνης, Αμπουχατζίρα, Μπαλής, Μπαϊμάκης.
ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ Η ΟΜΑΔΑ
Μετά από παραμονή 14 ημερών στο Ομπερστάουφεν η ΑΕΛ συνεχίζει από χθες την προετοιμασία της στο Μόναχο. Οι «βυσσινί» φιλοξενήθηκαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Μόναχο 1860 ενώ θα προπονηθεί μία φορά και σήμερα ενώ αύριο το πρωί η αποστολή αναχωρεί για το Ρέικιαβικ με το τσάρτερ που θα ξεκινήσει από τη Νέα Αγχίαλο και θα μεταφέρει περίπου εκατό φιλάθλους που θα θυμούνται για αρκετά χρόνια την εμπειρία αυτού του ταξιδιού μια και είναι το πιο μακρινό που κάνει στην ιστορία της η λαρισινή ομάδα..
ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Ο Σύνδεσμος φιλάθλων «MONSTERS» ενημερώνει τα μέλη του και τους φιλάθλους ότι από σήμερα Δευτέρα αρχίζουν οι ανανεώσεις αλλά και οι εγγραφές νέων μελών. Πληροφορίες για τα προνόμια και τις υποχρεώσεις των μελών του συνδέσμου αλλά και ανανεώσεις - εγγραφές θα γίνονται καθημερινά 7-10 μ.μ. στα γραφεία του συνδέσμου (Περραιβού 8, τηλ. 2410 - 537.117).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass