ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΓΗΠΕΔΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ

«Εμπρός μαρς» και για τους Νέους U 21 της ΑΕΛ

*Κ.ΚΑΤΣΑΡΑΣ: «Κύρια μας ενδιαφέρει παίκτες να πάνε στην πρώτη ομάδα»

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2009 3:34 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:10
Διακοπές τέλος από χθες το απόγευμα και για τους παίκτες της ομάδας Νέων U 21 της ΑΕΛ, καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία μέσα σε αφόρητη ζέστη, για την καινούργια αγωνιστική σεζόν.
Το δρόμο που... χάραξε ο Σάββας Σιατραβάνης θέλουν να ακολουθήσουν και άλλα παιδιά, που έχουν ως όνειρο να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα και τους δίνεται η ευκαιρία, εάν δείξουν τις δυνατότητες στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, που καλούνται να πάρουν μέρος.
Όλα γίνονται μέσα από σκληρή δουλειά, συνεχή προσπάθεια και υπομονή, γιατί τίποτα δεν επιτυγχάνεται χωρίς να υπάρχει ένας συνδυασμός των παραπάνω προϋποθέσεων.
Ο Κώστας Κατσάρας με τον Χρήστο Καπελιάνη και από φέτος με προπονητή τερματοφυλάκων τον Νίκο Γκούλιο, θα επιδιώξουν να «κτίσουν» ένα γερό οικοδόμημα, που θα έχει τις βάσεις για να αντεπεξέλθει, στις προσδοκίες που υπάρχουν και να υλοποιήσει τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση.
Το βέβαιο είναι ότι οι ταλαντούχοι αυτοί ποδοσφαιριστές μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω, εάν φυσικά το πιστέψουν και εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν, κρατώντας χαμηλούς τόνους και εφαρμόζοντας κατά γράμμα, τις οδηγίες από τους προπονητές τους.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ
Πριν ξεκινήσει η χθεσινή πρώτη προπόνηση της ομάδας, σε δηλώσεις τους, οι τρεις της τεχνικής ηγεσίας, τόνισαν τα εξής:
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ: «Ξεκινάμε τη χρονιά με αισιοδοξία και πάντα στόχος μας είναι να βελτιώνονται οι παίκτες και να ανέλθουν στην πρώτη ομάδα, να παίξουν εκεί. Αυτό κυρίως μας ενδιαφέρει. Κάθε χρόνο μειώνουμε το μέσο όρο ηλικίας, για να έχουν περισσότερα χρόνια τα παιδιά στη διάθεσή τους να κάνουν προπόνηση, κοντά στα επαγγελματικά πρότυπα και ελπίζω να πάνε όλα καλά, να έχουν πάνω από όλα υγεία»
-Το δρόμο του Σιατραβάνη, θα ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες;
«Είναι δεδομένο, καθώς και οι Καρανίκας και Λύτρας βρίσκονται σε αυτό το στόχο. Κι άλλα παιδιά σίγουρα θα πάνε, γιατί και οι προπονητές μας το έχουν πει αυτό. Εάν συνεχίσουν έτσι, σε αυτούς εναπόκεινται, σε κανέναν άλλο».
-Η πορεία θα είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι;
«Όσον αφορά στη βαθμολογική κατάσταση της ομάδας, αυτό είναι δευτερεύον.
Μας ενδιαφέρει η βελτίωση των παιδιών και η προώθησή τους στην πρώτη ομάδα».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΕΛΙΑΝΗΣ: «Ξεκινάμε μια καινούργια χρονιά με όρεξη και διάθεση και τα παιδιά με όνειρα και στόχους.
Πάντα όπως είπε και ο Κώστας, στόχος είναι η επαγγελματοποίηση κάποιων «μικρών» και η εξελιξή τους, μέσα στην πρώτη ομάδα.
Έχουμε καινούρια πρόσωπα, σε αυτό το στάδιο θα δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στην ομοιογένεια των παικτών γιατί έχει αλλάξει κατά πολύ το ρόστερ και από κει και πέρα στη φυσική κατάσταση και στην τακτική».
ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΛΙΟΣ: «Ήρθα κι εγώ να προστεθώ στο τεχνικό τιμ της ομάδας.
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές υγεία, καλή δύναμη και να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους.
Κι εγώ με τη σειρά μου με τις γνώσεις μου και την εμπειρία, θέλω να τους βοηθήσω, για να αναδειχθούν.
Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση της ΑΕΛ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της προηγούμενης ομάδας μου τον Πυργετό και ειδικά στους αδελφούς Κολλάτου, για την βοήθεια που μου πρόσφεραν τα δυόμισι χρόνια, που συνεργάστηκα μαζί τους.
Επίσης, ευχαριστώ και τον Γιάννη Αλεξούλη με τον Δημήτρη Τσέτσιλα, για τη συνεργασία, την περασμένη σεζόν».
*Στο τεχνικό τιμ είναι και ο φροντιστής Γιάννης Μοχλούλης.
ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Τέσσερα είναι τα νέα πρόσωπα έως τώρα στην ομάδα U 21 της ΑΕΛ και αναφερόμαστε στους Γκουντρουμπή, Παναγιώτου που αποκτήθηκαν από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στον Χολέβα που ήρθε από τον Ρήγα Φεραίο Βελεστίνου και τον Παππά που αποκτήθηκε από τον Άρη Φίλιας Καρδίτσας.
Υπό δοκιμή είναι οι Ζέρβας, Λιλολάρι, Μάμαλης και Γκερς.
Το έμψυχο υλικό αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές (σ.σ. συμπεριλαμβάνονται και έξι παίκτες από την ομάδα U 18):
Πρίφτι, Μπαταβάνης, Παπαγιάννης, Καρατέεβ, Νόνης, Χολέβας, Μπουρουζίκας, Γκαλίτσιος, Παναγιώτου, Αλεξόπουλος, Λούγκος, Κόμνος, Μεζίνι, Κουσιώρας, Τσιάρας, Ελευθεριάδης, Βούζας, Παππάς, Παπαϊωάννου, Γκουντρουμπής, Ρέψης.
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Οι Νέοι της ΑΕΛ θα παραμείνουν στη Λάρισα μέχρι και την Κυριακή 19/7 και τη Δευτέρα 20 του μηνός θα μεταβούν στο Βελβεντό Κοζάνης, όπου μέχρι τις 28/7 θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
*Στη χθεσινή «πρώτη» ήταν παρόντες και από την ομάδα U 18 της ΑΕΛ ο Γιώργος Ζορμπάς, ο τεχνικός Θανάσης Κουτσαυτίκης, από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ οι προπονητές Χρήστος Γραβάνης, Ζήσης Χολέβας και οι προπονητές Γιώργος Καμάκας (Δωτιέα), Κώστας Ζέρβας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass