ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στόχος της ΑΕΛ ο Ισμαέλ Μπουζίντ

* ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΧΟΥΣΕΪΝ ΤΣΙΜΤΣΙΡ

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2009 3:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:09
Η ΑΕΛ μέχρι τώρα έχει προχωρήσει στην απόκτηση δέκα παικτών (τελευταίος ο Τουάμα) αλλά ακόμα δεν έχει πάρει δύο ποδοσφαιριστές στις θέσεις του στόπερ και του σέντερ φορ. Η αλήθεια είναι ότι ιδανικό για τη λαρισινή ομάδα φέτος θα ήταν να κάνει τρεις ακόμα μεταγραφές δηλαδή να πάρει έναν παίκτη που να παίζει σέντερ μπακ, έναν που να αγωνίζεται δεξί μπακ και έναν σέντερ φορ αλλά μάλλον θα σημάνει υπέρβαση στον οικονομικό προϋπολογισμό.
Ασφαλείς πληροφορίες της «Ε» αναφέρουν ότι οι «βυσσινί» κινούνται αυτή τη στιγμή για την απόκτηση του Γαλλοαλγερινού στόπερ Ισμαέλ Μικέλ Μπουζίντ που αγωνίζεται στην τουρκική Ανγκαραγκουτσού, είναι 26 χρονών και μετράει επτά συμμετοχές με την εθνική Αλγερίας.
Ο Μπουζίντ γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου στο Νανσί της Γαλλίας και ξεκίνησε την καριέρα του από τη γαλλική Μέτς για να πάει στην συνέχεια σε ομάδα του Βερολίνου, της Αλγερίας και το 2006 κατέληξε στη Γαλατά Σαράι. Κατόπιν πήγε στη γαλλική Τρουά και πέρυσι έπαιξε στην Ανγκαραγκουτσού.
Έχει πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα με τη Γαλατά Σαράι και ένα κύπελλο Αλγερίας με την Μ.C. Αλγερίας.
Είναι παίκτης που διακρίνεται για τις αμυντικές του ικανότητες ενώ μπορεί να βάζει και γκολ (πέρυσι σε 13 παιχνίδια σημείωσε ένα τέρμα).
Βέβαια για τη θέση αυτή έχει προταθεί και ο Χουσεΐν Τσιμτσίρ (γράψαμε σχετικά χθες) που αγωνίζεται στόπερ, λίμπερο και κόφτης.
Ο Τσιμσίρ έχει γεννηθεί στις 26 Μαΐου 1979 στο Αράκλι και ξεκίνησε την καριέρα του το 1997 από την Τραμπζονσπόρ όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2000 για να πάει στη συνέχεια στην Ανταλιασπόρ και μετά από δύο χρόνια επέστρεψε στην Τραμπζονσπόρ. Μάλιστα ήταν αρχηγός της ομάδας με την οποία μετράει 206 συμμετοχές σε επτά χρόνια.
Ο Τσιμσίρ είναι 27 φορές διεθνής και θεωρείται από τους καλύτερους Τούρκους παίκτες.
Η τιμή του Τσιμτσίρ φθάνει τις 500.000 ευρώ ετησίως και τι ερώτημα είναι αν ο προϋπολογισμός της ΑΕΛ για μεταγραφές μπορεί να επιβαρυνθεί με ένα τέτοιο ποσό με δεδομένο ότι και το σέντερ φορ που θα αποκτηθεί θα φανεί στο ίδιο νούμερο (αυτή είναι η τιμή που έχει δώσει η λαρισινή ομάδα στους μάνατζερ για να τις βρουν επιθετικό κρούσης).
Και μια και αναφερόμαστε σε σέντερ φορ να αναφέρουμε ότι προς το παρόν δεν έχει κάποιο παίκτη που να την απασχολεί στη θέση του σέντερ φορ.
Πάντως δεν γνωρίζουμε και τη θέση του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη και κατά πόσο στο σχεδιασμό της ομάδας μπορεί να ενσωματωθεί ο Τσιμτσίρ.
ΔΕΙΠΝΟ ΧΘΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Στο μεταξύ η ομάδα της ΑΕΛ δείπνησε χθες όλη μαζί σε χώρο εκτός του προπονητικού κέντρου που κάνει την προετοιμασία σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί καλύτερο κλίμα ενόψει των πρώτων ευρωπαϊκών παιχνιδιών με την KR Ρέικιαβικ.
ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΛΑΡΤΖ
Χθες πήρε μέρος στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας και ο Πολωνός τερματοφύλακας Αρκάντιους Μάλαρτζ, ενώ αντίθετα επέστρεψε στην Ελλάδα και ακολουθεί θεραπεία ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, για να προλάβει τον επαναληπτικό αγώνα με τη Ρέικιαβικ στις 23 Ιουλίου.
Εν τω μεταξύ, μετά τον Ρουμάνο Μάριους Κροϊτόρου και ο 22χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός Μαξιμιλιάνο Ρε που δοκιμαζόταν, αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο των «βυσσινί».
Αύριο η ΑΕΛ στις 7 το απόγευμα, θα δώσει το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν τον αγώνα με τη Ρέικιαβικ (16 Ιουλίου) κόντρα στην Αουξσμπουργκ, στην περιοχή Πάιτινγκ.
Ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης θα προβάρει την ενδεκάδα που σκέφτεται να ξεκινήσει στην Ισλανδία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass