ΕΝΩ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΠΑΙΚΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προσπαθεί για τον Σιτο Ριέρα η ΠΑΕ ΑΕΛ

* ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ * ΣΑΛΙΜ ΤΟΥΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΕΡ ΜΕΤΙΝ ΣΤΟ ΟΜΠΕΡΣΤΑΟΥΦΕΝ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2009 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:09
 Σαλίμ Τουάμα και Τουμέρ Μετίν βρίσκονται από χθες στο Ομπερστάουφεν, όπου η ΑΕΛ πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός έφτασε στη Γερμανία λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής και το πρωί μετά από την υποδοχή από τον συμπατριώτη του, Σίμον Αμπουχατζίρα αλλά και τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας μας, Μαρίνο Ουζουνίδη, γνωρίστηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και προπονήθηκε για πρώτα φορά φορώντας τα «βυσσινί», υπό καταρρακτώδη βροχή, αφού το πρωί ο καιρός στο Ομπερστάουφεν ήταν... χειμωνιάτικος, ενώ το απόγευμα βγήκε ο ήλιος.
Με την αποστολή της ΑΕΛ ενσωματώθηκε χθες το πρωί και ο Τουμέρ Μετίν, ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά το απόγευμα (ελαφρύ τρέξιμο).
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παναγιώτης Κατσιαρός, πρόγραμμα με την μπάλα ο Βενετίδης, ενώ ο Κάιο, που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο από το φιλικό με την Σεν Γκάλεν, ξεκίνησε θεραπεία.
Επίσης, λόγω του ότι ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο ο Ιγγλέσιας έτρεξε μόνος του.
ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τερματοφύλακα θέλει να κλείσει η ΠΑΕ ΑΕΛ και όπως δείχνουν τα πράγματα, τα ονόματα του Τσέχου Μίλερ και του Πολωνού Ψιρόφσκι, είναι αυτά που φαίνεται να κερδίζουν έδαφος περισσότερο, σε δεύτερη μοίρα είναι ο Αμπάρης, ενώ έχει «παγώσει» η περίπτωση του Μάλαρτζ.
Δυνατά παίζει το όνομα του Ισπανού άσου Σίτο Ριέρα, που αγωνίστηκε πέρυσι στη Super League και τον Πανθρακικό με τη μορφή δανεισμού από την Εσπανιόλ.
Πληροφορίες από την Αθήνα κάνουν λόγο ότι για τον Ριέρα οι «βυσσινί» έχουν έρθει σε συμφωνία με την Εσπανιόλ και περιμένουν τη θετική απάντηση του παίκτη ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Ριέρα είναι ο διακαής πόθος του Μαρίνου Ουζουνίδη και θέλει να τον έχει άμεσα στο ρόστερ, γιατί εκτιμά ότι θα βοηθήσει σημαντικά.
Οι άνθρωποι της ΑΕΛ έχουν έρθει σε επαφή με την Εσπανιόλ, τα έχουν βρει σε όλα στο οικονομικό κομμάτι και οι Ισπανοί έχουν ανάψει το «πράσινο» φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Όπως όλα δείχνουν, γίνεται μεγάλη μάχη ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Πανιώνιο, για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, που πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα, προκειμένου να συζητήσει για τη μεταγραφή του.
Χθεσινοβραδινές πληροφορίες έκαναν λόγο ότι ο Ριέρα φέρεται να δήλωσε ότι θα πάει στην ΑΕΛ, το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από τη διοίκηση της λαρισινής ομάδας, που χαρακτηρίζει πολύ δύσκολη την υπόθεση, καθώς ο παίκτης δείχνει να προτιμά ομάδα του εξωτερικού.
Φυσικά θα είναι ευχής έργον ο Ριέρα να προτιμήσει την ΑΕΛ από τον Πανιώνιο όπου προπονητής είναι ο Φερέρα και τον γνωρίζει πολύ καλά.
Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα ή αύριο και να γίνει γνωστό εάν έρθει τελικά στη θεσσαλική πρωτεύουσα, ο Ισπανός επιθετικός.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass