ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ CAMP ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ένα μικρό... Anfield η Λάρισα

ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΕ 200 ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2009 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:09
Πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Λάρισας το ποδοσφαιρικό camp με την προπονητική ομάδα της Ακαδημίας της Liverpool F.C. Συνολικά δώδεκα προπονητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Liverpool F.C., μαζί με το συντονιστή των διεθνών σχολών ποδοσφαίρου της ομάδας, δίδαξαν στα περίπου 200 παιδιά που συμμετείχαν στο camp ένα εβδομαδιαίο προπονητικό πρόγραμμα, διάρκειας 5 ωρών σε καθημερινή βάση. Το πρόγραμμα διεξήχθη στα γήπεδα Πυργετού, Μελισσοχωρίου, Πλατυκάμπου και της Ακαδημίας του Γιώργου Πλίτση και περιλάμβανε πρόγραμμα κυρίως τεχνικών χαρακτηριστικών και τακτικές ασκήσεις με παιγνιώδη μορφή, καθώς και mini τουρνουά με παιχνίδι, ενώ την τελευταία ημέρα έγιναν εργομετρικές εξετάσεις στους συμμετέχοντες.
Η μοναδική εμπειρία του «Liverpool Camp» στη Λάρισα ολοκληρώθηκε με μια εντυπωσιακή γιορτή λήξης που πραγματοποιήθηκε το γήπεδο του Μελισσοχωρίου. Εκεί, οι διοργανωτές, οι μικροί ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο camp και οι προπονητές της «Liverpool Academy» υποδέχτηκαν τους γονείς και σημαντικούς καλεσμένους που έκλεψαν την παράσταση. Ανάμεσά τους ξεχώρισαν ο αρχηγός της ΑΕΛ Νίκος Νταμπίζας και ο συμπαίκτης του Στέλιος Γιαννακόπουλος, που κλήθηκαν από τους διοργανωτές να μιλήσουν για τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις τους από τα βρετανικά γήπεδα, αφού και οι δύο έκαναν μια αξιοπρόσεκτη καριέρα σε αγγλικές ομάδες.
Κατά τη διάρκεια της γιορτής βραβεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές με την καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του camp, καθώς και παιδιά που εντυπωσίασαν με τις ικανότητές τους στα χτυπήματα πέναλτι και τις γνώσεις τους πάνω στο αγγλικό ποδόσφαιρο και την ιστορία της Liverpool F.C.
Τέλος, και πριν τις αναμνηστικές φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών με τους προπονητές τους, η ατμόσφαιρα θύμισε κάτι από «Anfield», αφού όλοι οι παρευρισκόμενοι τραγούδησαν με μια φωνή τον ύμνο της αγγλικής ομάδας, το θρυλικό «You ΄ll never walk alone».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass