ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2009-2010

Με Τουόμι δέκα οι νέοι παίκτες στην ΑΕΛ

*ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2009 20:26 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:09
Πολλά νέα πρόσωπα θα είναι στην ΑΕΛ την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2009-2010, καθώς ήδη μέχρι τώρα η ΠΑΕ πραγματοποίησε δέκα μεταγραφές και έγινε επαγγελματίας, ο νεαρός Σάββας Σιατραβάνης. Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης, αποκτήθηκαν οι Αμπουχατζέιρα, Ρομέου, Τριποτσέρης, Σωτηρίου, Σίμιτς, Κάιο, Ντέλσον, Κολοβέτσιος και τελευταία, ο Ισραηλινός Τουάμα.
Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι παρέμεινε στη θεσσαλική Πρωτεύουσα ο Τούρκος Τουμέρ Μετίν, ο οποίος πρόσφερε σημαντικά στην ΑΕΛ και είναι ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής των Λαρισαίων φιλάθλων, καθώς σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε, προσπάθησε να είναι ο καλύτερος και είχε πάθος για να κατακτήσει η ομάδα τη νίκη.
Σήμερα ο Μετίν θα ενσωματωθεί με την αποστολή της ΑΕΛ στη Γερμανία και θα ακολουθήσει κανονικά, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπως και ο Ισραηλινός Τουάμα που πρόκειται για έναν πολύ σπουδαίο παίκτη.
ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ
Αυτό που κυρίως ενδιαφέρει περισσότερο τους διοικούντες στην ΑΕΛ αλλά και τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη, είναι το πώς θα βρεθεί το συντομότερο δυνατό, ο αντικαταστάτης του Στέφανου Κοτσόλη.
Το όνομα του Πολωνού Αρκάντιους Μάλαρτζ είναι αυτό που «παίζει» περισσότερο, αλλά φαίνεται ότι κάπου κολλάει η μεταγραφή και η ΠΑΕ, θα αναζητήσει πιθανότατα να βρει και αλλού λύση, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.
Εκτιμούμε λοιπόν ότι εάν μέχρι της αρχές της επόμενης εβδομάδας δεν προχωρήσει το θέμα του Μάλαρτζ, τότε ενδεχομένως να γίνουν συζητήσεις και με τον Γιώργο Αμπάρη, που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.
Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποκτηθεί ένας έμπειρος τερματοφύλακας και να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Από κει και πέρα, η ΑΕΛ θέλει ακόμη έναν επιθετικό και έναν αμυντικό, που μπορεί να αγωνίζεται ως δεξί μπακ και στόπερ, όταν χρειάζεται.
Οι περιπτώσεις αυτές χαρακτηρίζονται αρκετά δύσκολες και θα εξεταστούν, μετά την ολοκλήρωση με την απόκτηση του τερματοφύλακα, κάτι στο οποίο δίνεται άμεσα προτεραιότητα, από τη διοίκηση.
ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Μια εβδομάδα συμπληρώνει αύριο η ΑΕΛ κατά την παραμονή της στο Ομπερστάουφεν της Γερμανίας και όλοι κάνουν λόγο για μια εξαιρετική προετοιμασία, όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν σκληρά σε ιδανικές συνθήκες και κατάλληλο περιβάλλον για τις προπονήσεις, όπου γίνονται πρωί και απόγευμα, χωρίς να υφίστανται ιδιαίτερα προβλήματα.
Ικανοποιημένος μένει και ο προπονητής κ. Ουζουνίδης, ο οποίος με τους συνεργάτες του προσπαθούν να γίνει η κατάλληλη χημεία παλιών και νέων παικτών, προκειμένου η ομάδα να «δέσει» όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να ανταποκριθεί, στις αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα αλλά και στο κύπελλο Ελλάδος.
*Χθες το απόγευμα η ΑΕΛ αγωνίστηκε στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι στην Ελβετία με τη Σεν Γκάλεν, σε ένα δυνατό τεστ ενόψει των αναμετρήσεων με τη Ριέκιαβικ στις 16/7 και 23/7, αντίστοιχα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass