Θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης ο Γκιστ

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2015 0:04 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:38

 

Σοκ στον Παναθηναϊκό δύο 24ωρα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα κρίνει την πρωτιά στην κανονική περίοδο της Α1. Όπως ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ, η οποία ενημερώθηκε από το ΕΣΚΑΝ, ο Τζέιμς Γκιστ βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης κατά την εξέταση του πρώτου δείγματος, μετά τον έλεγχο που υποβλήθηκε στο τέλος του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών. Το ίδιο είχε συμβεί και το καλοκαίρι του 2011 και αφότου είχε υπογράψει στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ μετά την Παρτίζαν, είχε βρεθεί θετικός στην ουσία THC, η οποία βρίσκεται στην ινδική κάνναβη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Όπως μας πληροφόρησε το ΕΣΚΑΝ, ο αθλητής Τζέιμς Γκιστ κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος που έδωσε στον έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας, στις 5 Απριλίου 2015, βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης.

Μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης του δείγματος και να τελεσιδικήσει η υπόθεση, όπως ορίζουν οι κανονισμοί και οι νόμοι έτσι κι εμείς, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε στην οποιαδήποτε ενέργεια.

Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, μέσα σε φίλαθλα και κόσμια πλαίσια, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα του Σαββάτου (2/5) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό».

Ο Αμερικανός φόργουορντ θα χάσει σίγουρα το μεγάλο ματς του Σαββάτου, για την 24η αγωνιστική της Α1 κι ανάλογα με την ποσότητα που θα βρεθεί στο δείγμα του θα προέλθει και η ποινή που θα του επιβληθεί.

Σε τέτοιες περιπτώσεις ο αποκλεισμός του αθλητή κυμαίνεται από 30-40 ημέρες από εκείνη της δειγματοληψίας. Εάν ισχύσει κάτι τέτοιο, τότε ο Γκιστ θα χάσει μόνο το αυριανό ντέρμπι. Εάν η ποσότητα είναι μεγαλύτερη, τότε κινδυνεύει ακόμη και με ετήσιο αποκλεισμό, κάτι που σημαίνει ότι σε τέτοια περίπτωση θα τελειώσει πρόωρα η σχέση του με τους «πράσινους».

Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Μαρτίου 2015 ο Γκιστ είχε προχωρήσει στη διετή επέκταση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass