Η «Ε» ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΙΝΟΥ ΠΟΛΟ

Έτσι γεννήθηκε ο ΝΟΛ…

* ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2009 2:22 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:08
Τη φιέστα του για την άνοδο είχε προχθές ο ΝΟΛ – Μύλοι Καπλανίδη. Στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚΛ η λαρισινή ομάδα έπαιξε με την Εθνική Καζακστάν που προετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ρώμης. Αυτό όμως είναι το τέλος του… κουβαριού που λέγεται λαρισινό πόλο και έφτασε μέχρι τα σαλόνια της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Η «Ε» προσπάθησε να βρει την αρχή του νήματος και έφτασε μέχρι το 1981. Πριν από 28 περίπου χρόνια λοιπόν και συγκεκριμένα 3 Φεβρουαρίου συνεδρίαζε έκτακτά το ΔΣ της ΕΑΛ και συγκεκριμένα τα πρακτικά αναφέρουν:
«Στη Λάρισα σήμερα 3-2-1981 ημέρα Τρίτη και ώρα 8:30 μ.μ συνήλθαν σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη της ΕΑΛ στην αίθουσα Γραφείων του Συλλόγου…
Θέμα συζητήσεως είναι η διάλυσις του τμήματος Κολυμβήσεως του Συλλόγου ενόψει ιδρύσεως του «Ναυτικού Ομίλου Λαρίσης».
Ο πρόεδρος κ. Θεοδ. Ματίκας ανέλυσε το θέμα της ημερήσιας διατάξεως:
«Ο κ. Ματίκας τόνισε ότι κατόπιν διαπραγματεύσεων και με το Δ.Σ. του Γ.Σ. Λαρίσης αποφάσισαν να εισηγηθούν τη διάλυση των τμημάτων Κολυμβήσεως προκειμένου να ιδρυθεί ο «Ναυτικός Όμιλος Λαρίσης» ο οποίος θα έχει σαν πρώτο έμψυχο υλικό, το υλικό των διαλυόμενων τμημάτων των δύο Συλλόγων της Λαρίσης. Τόνισε επίσης ότι δεν υπάρχει δόλος στο θέμα της διαλύσεως των τμημάτων.
Κατόπιν ακολούθησε συζήτηση και στο τέλος αποφασίστηκε ομόφωνα η διάλυση του τμήματος Κολυμβήσεως για τους λόγους που εξέθεσε εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου ο πρόεδρος κ. Θ. Ματίκας δηλ. ενόψει ιδρύσεως του Ν.Ο. Λαρίσης, είναι αναγκαίο να επανδρωθεί αυτό με το πεπειραμένο έμψυχο υλικό του Συλλόγου μας και τον Γ.Σ. Λαρίσης και ότι δεν υπάρχει δόλος στην αποφασισθείσα διάλυση του τμήματος.
…Μη υπάρχοντος άλλου θέματος ελύθη η συνεδρίαση και συνετάγη το παρόν πρακτικό το οποίον αφού αναγνώσθηκε υπογράφεται ως ακολούθως…». Έτσι λοιπόν ξεκίνησε η πορεία του ΝΟΛ φτάνοντας σήμερα στην κορυφαία στιγμή της ιστορίας της που είναι η άνοδος στην Α1.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ
Για την άνοδο του ΝΟΛ το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΛ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Εκ μέρους του Δ.Σ της Ε.Α.Λ. αλλά διερμηνεύοντας και τις σκέψεις και τα συναισθήματα όλων των μελών, αθλητών και αθλητριών της, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας προς το Σύλλογό σας για την άνοδο της ομάδας υδατοσφαίρισης στην Α1 Εθνική Κατηγορία.
Παρακαλούμε κ. πρόεδρε, να διαβιβάσετε τα θερμά συγχαρητήριά μας, τόσο στους αθλητές και την τεχνική ηγεσία, όσο και σ’ όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου σας.
Ευχόμεθα, όπως και στο μέλλον, ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, συνεχίσει τις προσπάθειές του, στοχεύοντας πάντα στην αναβάθμιση και προαγωγή του αθλήματος της υδατοσφαίρισης στην πόλη μας».
ΓΛΕΝΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ
Η φιέστα της ανόδου για τον ΝΟΛ δεν περιορίστηκε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι και στο φιλικό με το Καζακστάν. Υπήρχε και συνέχεια και αυτήν δόθηκε στο κέντρο «Χίλια – Χείλια». Εκεί βρέθηκαν όλοι οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία, οι διοικητικοί της ομάδας αλλά και οι χορηγοί αυτής και γλέντησαν με την ψυχή τους το σημαντικό αυτό επίτευγμα. Το τραπέζι ήταν μια προσφορά του ιδιοκτήτη Τάκη Ντελή προς την ομάδα.
ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Ο ΒΛΑΖΑΚΗΣ
Στη Λάρισα γύρισε για λίγο και θα ξαναφύγει για Χανιά. Ο λόγος για τον τεχνικό της ομάδας Νίκο Βλαζάκη που συνεχίζει να ψάχνει παίκτες. Κυρίως αυτό που αποτελεί σημαντικό θέμα είναι του φουνταριστού παίκτη. Άλλωστε γύρω από αυτόν θα στηθεί η νέα ομάδα. Ο κρητικός προπονητής θα ξεκινήσει νέο γύρο επαφών με παίκτες από τον νησί και όχι μόνο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass