Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΠΟΥ ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Κοντά σε Μάλαρτζ, αναζητεί και δεκάρι

*ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ *ΑΥΡΙΟ ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ (18.00 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2009 2:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:08
Μια ανάσα από την απόκτηση του Πολωνού τερματοφύλακα Αρκάντιους Μάλαρτζ βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΛ, που εντείνει τις προσπάθειές της για να ενισχυθεί η ομάδα και να ολοκληρωθεί το ρόστερ.
Η ΑΕΛ είναι γνωστό ότι τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό που έδωσε το οκέι για την παραχώρηση του γκολκίπερ και αυτό που μένει πλέον είναι να επέλθει οριστική συμφωνία με τον ίδιο τον παίκτη, που πληροφορίες αναφέρουν ότι σχεδόν έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματά του και είναι θέμα ημερών, να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή από τους «βυσσινί».
Κατά τα άλλα, σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται συζητήσεις με δεκάρι καθώς ο ποδοσφαιριστής δείχνει διάθεση για να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα και να αγωνισθεί σε μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους.
Οι διοικούντες στην ΠΑΕ ΑΕΛ κρατούν μυστικότητα, προσπαθώντας να «κλείσουν» τη μεταγραφή, γιατί υπάρχουν κι άλλες ομάδες που διεκδικούν τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.
Όσον αφορά για σέντερ φορ αναζητείται η καλύτερη δυνατή λύση και εξετάζονται περιπτώσεις παικτών, που θα μπορέσουν να ταιριάξουν στη χημεία της ομάδας.
ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ 17ΧΡΟΝΟΣ
Στο Ομπερστάουφεν όπου η ΑΕΛ πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, δοκιμάζεται από χθες και ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Άρη Καρασαββίδη ο 17χρονος Γιώργος Καρασαββίδης, που είναι επιθετικός και αγωνίζεται στη 2η κατηγορία της Ακαδημίας του Μονάχου.
Χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ προπονήθηκαν το απόγευμα, όπου κανονικά πήραν μέρος οι Σίμιτς, Ααράμπ, Ντέλσον και Γιαννακόπουλος, ενώ αντίθετα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα οι Βενετίδης, Κατσιαρός.
Σήμερα θα γίνουν δυο προπονήσεις στη γερμανική πόλη.
ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ
Αύριο και ώρα 6 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος), η ΑΕΛ θα δώσει το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι, αυτή τη φορά στην Ελβετία με τη Σεν Γκάλεν, μια πολύ αξιόλογη ομάδα και γνωστή στον ευρωπαϊκό χώρο.
Θα είναι λοιπόν για τους «βυσσινί» ένα δυνατό τεστ και ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης σίγουρα θα περιμένει η ομάδα να έχει ακόμη καλύτερη εικόνα, από ό,τι στο παιχνίδι με την Αλτάχ.
Φυσικά αυτή την περίοδο δεν μπορούν να βγούνε συμπεράσματα, τη στιγμή μάλιστα που δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές, ενώ και οι ποδοσφαιριστές είναι κουρασμένοι από τη σκληρή δουλειά.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΜΕΤΙΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ και χθες η ΑΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή του Τουμέρ Μετίν για ένα ακόμη χρόνο στην ομάδα:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τουμέρ Μετίν για ακόμη ένα χρόνο. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός αναμένεται να ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας μας στο Ομπερστάουφεν την προσεχή Κυριακή 5 Ιουλίου», ανέφερε η ανακοίνωση για τον Τούρκο άσο, τον αγαπημένο ποδοσφαιριστή των Λαρισαίων φιλάθλων.
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ
Μετά από το τέλος του προχθεσινού φιλικού αγώνα με την Άλταχ, ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε τα εξής: «Το πιο σημαντικό είναι ότι τελειώσαμε το παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς. Με τον αριθμό παικτών που έχουμε αυτή τη στιγμή στη διάθεσή μας είναι σημαντικό να μην προκύψουν άλλα τέτοιου είδους προβλήματα. Το σημερινό φιλικό ήταν περισσότερο μια ευκαιρία να αγωνιστούν πολλά παιδιά τα οποία μέχρι πέρσι έπαιζαν στη δεύτερη ομάδα ή κάποιοι νεαροί σε ηλικία που ήρθαν φέτος και να αποκτήσουν την εμπειρία ενός αγώνα επαγγελματικού επιπέδου, παρά ευκαιρία για εμάς να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Από αρκετά από αυτά τα παιδιά έμεινα ευχαριστημένος και πιστεύω ότι έχουν πολύ μέλλον. Οι καινούριοι έδειξαν καλά στοιχεία, ξέρουμε ότι έχουν ποιότητα ως ποδοσφαιριστές, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα δείξουν πολύ περισσότερα όταν μπουν και τα υπόλοιπα παιδιά. Τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν με ενδιαφέρουν. Όμως, αν δεν έρθουν γρήγορα με μεταγραφή κάποιοι ποδοσφαιριστές που περιμένουμε σε συγκεκριμένες θέσεις, τα φιλικά αυτά δεν θα έχουν μεγάλη σημασία για εμάς».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass