Γ.Σ. ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ... ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ

Σε αναζήτηση νέου διοικητικού σχήματος η Π.Σ. Ελασσόνας...

* ΚΩΣΤΑΣ ΦΩΛΛΑΣ: «ΒΑΛΑΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΛΑΘΗ...» * ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΞΑΡΧΟ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2010 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:04
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Με κυρίαρχο στοιχείο τον προβληματισμό και τις συζητήσεις για την αναζήτηση νέου διοικητικού σχήματος, που θα οδηγήσει την Ποδοσφαιρική Συνένωση Ελασσόνας στην επόμενη αγωνιστική χρονιά (2η συνεχόμενη στη Δ΄ Εθνική), αλλά και τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση των μελών του σωματείου, στην αίθουσα του Δημαρχείου Ελασσόνας.
Οι λίγοι παρόντες φίλαθλοι και παράγοντες άκουσαν «διά στόματος» του προέδρου της Π.Σ. Ελασσόνας κ. Κώστα Φώλλα και του αντιπροέδρου κ. Βασίλη Βαρνά τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς, ενώ έγινε ευρεία κουβέντα για τα επόμενα βήματα του συλλόγου.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν δημόσια, το οικονομικό άνοιγμα της χρονιάς είναι 40.000 ευρώ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
«Πιστεύω πως ως διοίκηση έχουμε βάλει τις σωστές βάσεις για τη συνέχεια, προσφέραμε στο ποδόσφαιρο της πόλης. Κάναμε όμως και λάθη, που γίνονται μαθήματα για εμάς. Δεν μπορούμε πλέον να βοηθήσουμε οικονομικά την ομάδα. Σκοπός μας για τη συνέχεια είναι να βρεθεί εκ των έσω διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά της ομάδας και αυτή η λύση να περπατήσει. Σήμερα, υπάρχουν 17 ενεργά δελτία στην ομάδα. Θέλω να καθησυχάσω τους φιλάθλους, πως ό,τι και να γίνει, την ομάδα αυτή, που τόσο αγαπάμε, δεν πρόκειται να την αφήσουμε να χαθεί. Η Π.Σ. Ελασσόνας δεν πρόκειται να μείνει ακέφαλη. Και κάτι τελευταίο: δεν πρόκειται να φορτώσουμε δικά μας λάθη σ΄ αυτούς που θα μας αντικαταστήσουν...», υποστήριξε ο κ. Φώλλας, καλώντας όποιον ή όποιους ενδιαφέρονται να αναλάβουν την ομάδα, να καταθέσουν το ενδιαφέρον τους έως και σήμερα.
Ήδη, υπάρχει δεδομένο ενδιαφέρον από τον γνωστό Ελασσονίτη επιχειρηματία τυροκομικών προϊόντων – συνεκδότη της εφημερίδας «Αναγνώστης» κ. Δημήτρη Έξαρχο για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας (έγραψε σχετικά χθες η «Ε»). Περισσότερα θα γίνουν γνωστά αφού ολοκληρωθούν οι κατ΄ ιδίαν συζητήσεις με τον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Παίρνοντας το λόγο, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γ. Πασχόπουλος επεσήμανε:
«Ως Δημοτική Αρχή, οφείλουμε να συγχαρούμε όλους όσοι ενωτικά εργάστηκαν για το καλό του ποδοσφαίρου της Ελασσόνας. Έγιναν αρκετά βήματα και είναι πολύ σημαντικό πως ασχολήθηκαν νέα παιδιά, νέοι άνθρωποι με φρέσκιες ιδέες. Ήταν κάτι καινούργιο για την περιοχή μας. Πέρα από όλα αυτά, είχαμε τονίσει παλιότερα να μην βάζουμε τον πήχη ψηλά, και να στηριζόμαστε περισσότερο σε παιδιά της Ελασσόνας και όχι σε ξένους παίκτες, γιατί θέλουμε να αναδείξουμε το ποδόσφαιρο της επαρχίας μας και τα ταλέντα που υπάρχουν. Είναι επιτυχία η 5η θέση στη βαθμολογία και φυσικά η παραμονή της ομάδας στη Δ΄ Εθνική. Να μην μας πιάνει απογοήτευση. Ίσως θα πρέπει να συνεχίσει η σημερινή διοίκηση. Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στην ομάδα, και να την ενισχύουμε. Πρέπει να ενισχυθεί αυτή η προσπάθεια, δίνοντας και την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά από την περιοχή μας να αγωνιστούν στην ομάδα...».
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Με τη σειρά του, ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Βασίλης Βαρνάς ανέφερε ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή στάθηκε κοντά στην ομάδα σωστά και υπεύθυνα, και συνέχισε: «Ό,τι μπορούσαμε, αυτά τα 3 χρόνια, προσφέραμε στην ομάδα. Δυστυχώς, η Π.Σ. Ελασσόνας δεχόταν άσκοπη και επιπόλαια κριτική. Κάποιοι έκαναν λόγο για κακοδιαχείριση, και διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις. Η διαπίστωση είναι ότι η ομάδα μας δεν υποστηρίχτηκε όσο έπρεπε από τους φιλάθλους μας...».
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Η Π.Σ. Ελασσόνας, γνωστοποιεί, στα μέλη τους αθλητές και όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας, πως την Παρασκευή 25 Ιουνίου, θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το μέλλον του σωματείου.
Η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές με υποψήφιους ενδιαφερόμενους που σκοπό έχουν το όφελος της ομάδας και μόνο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass