ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Επίλογος με βραβεύσεις

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2010 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:03
Με βραβεύσεις έκλεισε η φετινή χρονιά για τους μικρούς της Αστραπής Ν. Πολιτείας. Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση του συλλόγου βράβευσε στην εκδήλωση τελετής λήξης για τη φετινή χρονιά τους μαθητές Πράπα Ευθύμιο-Αλκιβιάδη για τις επιτυχίες του στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «Θαλής» και «Ευκλείδης» και στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Αστρονομίας «Ίππαρχος» της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος (πρώτη θέση) και Γ. Ζάχο για τις επιτυχίες του στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «Θαλής» και «Ευκλείδης» αντίστοιχα.
Παράλληλα η διοίκηση της Αστραπής Ν. Πολιτείας τίμησε την ομάδα προτζούνιορ η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στον όμιλό της.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου παρουσία πλήθους παιδιών και γονέων. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Αστραπής Λάμπρος Μαυρατζάς στο σύντομο χαιρετισμό του αφού ευχαρίστησε όλους για την εμπιστοσύνη τους και την άψογη συνεργασία καθ’ όλη τη χρονιά αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο. Ευχήθηκε δε καλό καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.
ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση της Αστραπής Ν. Πολιτείας που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες στο σύλλογο. Στον προεδρικό θώκο θα συνεχίσει να βρίσκεται ο κ. Μαυρατζάς τον οποίο θα πλαισιώνουν οι κ. Γ. Σωτήρης (α’ αντιπρόεδρος), Π. Δοξόπουλος (β’ αντιπρόεδρος), Φ. Μακκός (γ. γραμματέας), Χρ. Σαμουρέλης (ταμίας), Δ. Ζαχαρίας (γ. αρχηγός), Χρ. Κυρμιτζής (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων), Λ. Σαρηγιαννίδης, Γ. Μπατζέλας, Χρ. Νταφόπουλος (υπεύθυνοι τμημάτων υποδομής).
Η νέα διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τους χορηγούς Απ. Φωτάκης –Ηλεκτρικά, Γ. Μπαλαής - αρτοποιεία, Γιαννακός- συνεργείο αυτοκινήτων, Νυφικά Αθηνά, Γ. Ζαρκατζιάς –φροντιστήρια Αγγλικών.
Τέλος ανακοινώνεται ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το τουρνουά στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του συλλόγου Ανδρέα Νιτσιάκου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass