ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Γιόρτασε με… βόλεϊ ο Φιλαθλητικός

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2010 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:03
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ΓΙΟΡΤΗ ΒΟΛΕΪ 2010 του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού Συλλόγου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μουσικού Σχολείου. Η Γιορτή του Βόλεϊ σημαίνει και το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου για τα τμήματα των υποδομών του Συλλόγου. Μιας χρονιάς δημιουργικής όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα των μικρών αθλητριών στα Τουρνουά που συμμετείχαν. Για τον Φιλαθλητικό τα τμήματα υποδομών αποτελούν βασική προτεραιότητα στην προετοιμασία των μικρών αθλητριών. Με μεθοδικότητα, επιστημονική γνώση, υπομονή, αγάπη για τα παιδιά και το βόλεϊ οι προπονητές του Φιλαθλητικού μύησαν τα παιδιά στα μυστικά του αθλήματος, καλλιέργησαν τις δεξιότητές τους, δίνοντας ταυτόχρονα μεγάλο βάρος στην κοινωνικοποίησή τους.
 Πριν την έναρξη των αγώνων ο προπονητής του Συλλόγου και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής κ. Κουκούλης Γιώργος μίλησε στους γονείς και στις αθλήτριες τονίζοντας ότι «στόχος των τμημάτων υποδομής είναι να προετοιμάσει τις αθλήτριες που θα πλαισιώσουν τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας. Για να γίνει αυτό απαιτείται κοινή προσπάθεια από Διοίκηση – Προπονητές – Γονείς – Αθλήτριες. Η ιστορία του Συλλόγου με τις πάμπολλες διακρίσεις στα Πανελλήνια πρωταθλήματα των αναπτυξιακών ηλικιών αλλά και η παρουσία της γυναικείας ομάδας του Συλλόγου στην Α2 Εθνική Κατηγορία, στην οποία σημειωτέον αγωνίζονται μόνο τρεις γυναίκες και οι υπόλοιπες είναι Νεάνιδες – Κορασίδες – Παγκορασίδες απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια από όλους. Στα πλαίσια της όσο το δυνατόν καλύτερης προετοιμασίας των αθλητριών, θα γίνει τη νέα αγωνιστική περίοδο καλύτερη διαχείριση των αθλητριών έτσι ώστε να επιτευχθούν όσο το δυνατόν υψηλότεροι στόχοι. Γι΄ αυτό, στο διάστημα από 21-6-2010 έως και 30-6-2010 θα γίνονται προπονήσεις στο 22ο Δημοτικό Σχολείο για παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 1998 – 1999 προκειμένου να διαμορφώσουμε μια συνολική εικόνα της αγωνιστικής κατάστασης των μικρών αθλητριών». Ο κ. Κουκούλης στη συνέχεια κάλεσε γονείς και αθλήτριες να παρακολουθήσουν τα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων που διεξαχθούν στο κλειστό Γυμναστήριο του ΑΛΚΑΖΑΡ στις 25 – 26 – 27 Ιουνίου 2010 και στα οποία συμμετέχει η ομάδα Παγκορασίδων του Συλλόγου ως Πρωταθλήτρια Κεντρικής Ελλάδας , ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης , η ΦΕΙ Ιωαννίνων και ο Μέγας Αλεξάνδρος Γιανιτσών.
 Στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βαβάτσικος Θανάσης απευθυνόμενος στους γονείς αφού τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους προς τον σύλλογο τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, τους κάλεσε να έλθουν πιο κοντά στο σύλλογο γιατί ο Φιλαθλητικός είναι υπόθεση των γονιών και όχι κάποιων παραγόντων. Τέλος ευχαρίστησε τους προπονητές των τμημάτων υποδομής κ. Κουκούλη Γιώργο και κα Σαμουρέλη Σοφία για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.
 Ακολούθως πήρε το λόγο ο κ. Μπαλδώκας Γιώργος Γενικός Αρχηγός του συλλόγου ο οποίος ευχαρίστησε με τη σειρά του τους γονείς και τις μικρές αθλήτριες, τόνισε ότι οι όποιες δυσλειτουργίες παρατηρήθηκαν κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχουν καταγραφεί και θα καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε τη νέα αγωνιστική περίοδο να μην παρατηρηθούν τέτοιες δυσλειτουργίες. Τέλος ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους.
 Στη συνέχεια οι μικρές αθλήτριες του Φιλαθλητικού χωρίστηκαν σε ομάδες των τεσσάρων αθλητριών η κάθε μία και έπαιξαν από δύο αγώνες τουλάχιστον. Τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αγωνίστηκαν με πάθος, διασκέδασαν και γέμισαν με χαρά και ικανοποίηση τους γονείς αλλά και τους προπονητές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο του 2010. Στους γονείς και τις αθλήτριες προσφέρθηκαν αναψυκτικά και νερά από το Διοικητικό Συμβούλιο. Τη Γιορτή του Βόλεϊ παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βαβάτσικος Θανάσης, ο Γενικός Αρχηγός κ. Μπαλδώκας Γεώργιος, ο Ταμίας κ. Χαραβελούλης Αχιλλέας, ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Ιότσεφ Δημήτρης, ο Προπονητής της Γυναικείας Ομάδας του Συλλόγου κ. Παπαδημητρίου Βασίλης, ο Διεθνής Διαιτητής Θέμελης Μιχάλης ,αθλήτριες της ομάδας Παγκορασίδων και πλήθος γονιών.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass