Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΥΖΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Με θέα τον...Ρονάλντο στην ΑΕΛ

* ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΒΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2010 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:03
Μαθητής στη Β΄ Λυκείου στο 10 Λύκειο Λάρισας ο νεαρός Αντώνης Βούζας έχει δύο αδυναμίες, το ποδόσφαιρο και τα Αρχαία Ελληνικά. Και στο ποδόσφαιρο ανταμείφθηκε νωρίς καθώς χθες υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΛ για πέντε χρόνια προερχόμενος από την ομάδα νέων.
Ο 17χρονος Αντώνης (γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου 1993) είναι ένα παιδί με όλες τις αγαπημένες συνήθειες αυτών. Κάθε απόγευμα τώρα που έχει ελεύθερο χρόνο(ούτε μαθήματα, ούτε προπονήσεις) βλέπει Μουντιάλ (προβλέποντας ότι η Αργεντινή θα το κατακτήσει, αλλά έχοντας χάσει από την Ελλάδα) και λίγο αργότερα πηγαίνει στο Κηποθέατρο και παίζει ποδόσφαιρο με τους φίλους . Εκεί που προσπαθεί να δοκιμάσει τα κόλπα του Πορτογάλου Κριστιάνο Ρονάλντο που είναι το μεγάλο του πρότυπο.
Όταν χθες τον ρωτήσαμε αν έχει όνειρο να βρεθεί αντίπαλός του η απάντησή του κάνει περήφανους όλους τους Λαρισαίους που αγαπάνε την ΑΕΛ. Μας είπε: «Αρκεί να το κάνω με την ΑΕΛ με την οποία έχω συνδυάσει τα όνειρά μου. Ακούω ιστορίες για την ομάδα και ονειρεύομαι να παίξω κόντρα σε τέτοιους παίκτες με τη «βυσσινί» φανέλα. Από μικρό παιδί συνδύασα την πρόοδο μου με την ΑΕΛ αφού όταν έπαιζα στον Τοξότη η ομάδα συγχωνεύτηκε με την ΑΕΛ και μετά πήγα στους νέους. Μαθητικά χρόνια γεμάτα ΑΕΛ, πώς να τα ξεχάσω...»
*Είπες για τους νέους της ΑΕΛ, πραγματικά αυτή η ομάδα βοηθάει ένα ποδοσφαιριστή να ανέβει;
«Ναι, παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Οι περισσότερες ΠΑΕ βάζουν καλούς παίκτες και κάποιες ομάδες ακόμα και νεαρούς ξένους. Το θεωρώ πολύ καλό πρωτάθλημα και βοηθάει του νεαρούς. Πιστεύω ότι και άλλοι συμπαίκτες μου θα έχουν πολύ καλή τύχη στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και κάποιοι ίσως υπογράψουν στην επαγγελματική ΑΕΛ ακόμα και τώρα».
Παιδί μεροκαματιάρη πατέρα αφήνει το χρήμα και θέλει την καθιέρωση, το δρόμο προς τη δόξα και χθες τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του βγαίνοντας από τα γραφεία της ΠΑΕ (περίπου στις 2 μ.μ.) το μόνο που έκαναν ήταν να σκέφτονται την πρεμιέρα της ομάδας την 1η Ιουλίου για το ξεκίνημα της προετοιμασίας και ο νεαρός Αντώνης τη θέση που θα έχει δίπλα στον Νίκο Νταμπίζα και τον Μετίν (εφόσον ανανεώσει) που τους θωρεί πρότυπα ενώ από το μυαλό του περνούσαν οι συμβουλές που του έδιναν οι προπονητές που ασχολήθηκαν μαζί του ο Κουτσαφτίκης, ο Κατσάρας και ο Καπελιάνης.
Ο Βούζας αποτελεί σίγουρα μια απόδειξη της δουλειάς που κάνει στην ομάδα Νέων ο Κώστας Κατσάρας ενώ πληροφορίες θέλουν να ακολουθούν δύο ακόμα προωθήσεις παικτών, αυτές του Καρανίκα και του Μπαταβάνη.
Την περσινή σεζόν (2009-10) ο Βούζας κατέγραψε 26 επίσημες συμμετοχές και 5 γκολ στο οικείο πρωτάθλημα της Super League με την ομάδα U-21, ενώ ήταν βασικός στέλεχος των Μικτών ομάδων Νέων και Παίδων της ΕΠΣΝΛ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass