ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

Διοικητικό αδιέξοδο στον Απόλλωνα

* Δ. ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ: «Μείναμε εγώ, ο Τζιλάκας και ο Βλαχούλης»

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2010 3:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:02
Μπορεί να συμπλήρωσε φέτος τα 80 χρόνια από την ίδρυσή του ο Απόλλων Λάρισας, όμως τα γενέθλια αυτά σηματοδοτούν-όπως φαίνεται-μεγάλες εξελίξεις στο ιστορικό σωματείο της Φιλιππούπολης.
Συγκεκριμένα, υπάρχει διοικητικό αδιέξοδο καθώς μετά από πρόσκληση για δυο γενικές συνελεύσεις στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ουδείς έδειξε ενδιαφέρον για να ασχοληθεί ενεργά με το σωματείο.
Εν μέσω καύσωνα και των δύσκολων οικονομικά συγκυριών, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του και ο πρόεδρος του Απόλλωνα Δημήτρης Καρβούνης, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Νιώθω πολύ απογοητευμένος, γιατί κανένας δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση που κάναμε δυο φορές, για γενική συνέλευση.
Η ομάδα πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές στο πρωτάθλημα και εξασφάλισε μετά τον αγώνα μπαράζ με τον Βράχο Καστρακίου, την παραμονή της στην Δ΄Εθνική κατηγορία, αφού προηγουμένως δυο σωματεία του νομού, ο Πυργετός και η Ελασσόνα, κράτησαν ψηλά τη σημαία της αξιοπρέπειας.
Δυστυχώς όμως μετά το μπαράζ και τη σωτηρία που είχε θετικό αντίκτυπο και στο λαρισινό ποδόσφαιρο γενικότερα, υπήρξε μια παντελής αδιαφορία και μια απαξίωση προς την ομάδα.
Και αυτό ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί να συμβαίνει, ενώ πριν τον αγώνα με το Καστράκι αρκετοί ήταν αυτοί που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για να βοηθήσουν την ομάδα και γενικά να ασχοληθούν ενεργά την καινούργια περίοδο.
Προσωπικά έχω κουρασθεί πάρα πολύ κυρίως ψυχολογικά και η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο. Έκανα τεράστια υπομονή, όμως σε όλα τα πράγματα υπάρχουν και ανθρώπινα όρια. Αναλαμβάνω λοιπόν τις ευθύνες που μου αναλογούν, αλλά έχω και ήσυχη τη συνείδησή μου, γιατί προσπάθησα και ό,τι έκανα, ακόμη και αν υπέπεσα σε λάθη, το έκανα για το καλό της ομάδας.
Μείναμε εγώ, ο Στέλιος Τζιλάκας που κάθε μέρα είναι στο γήπεδο και ο προπονητής των τμημάτων υποδομής Νίκος Βλαχούλης, τον οποίο ευχαριστώ δημόσια για την αγάπη που δείχνει προς τα παιδιά και ακόμη δουλεύει με μεράκι.
Αυτά τα 120 παιδιά είναι το μοναδικό φως στο τούνελ και είναι κρίμα να καταστραφεί ο Απόλλωνας, που έχει αναδείξει πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.
Έστω και την ύστατη στιγμή απευθύνω έκκληση σε αυτούς που αγαπάνε την ομάδα να γίνουν αρωγοί για να βγει από το αδιέξοδο.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια για τη συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου και εύχομαι να βρεθεί λύση.
Επαναλαμβάνω είναι κρίμα για τα 120 παιδιά και για το σωματείο, που μετά την ΑΕΛ εκπροσωπεί την πόλη της Λάρισας στην Δ΄ Εθνική, να αδυνατεί για να συγκροτήσει διοίκηση».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass