Μουντιάλ στο Pantheon Plaza

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2010 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:02
Το ραντεβού της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 στο Pantheon Plaza πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Το Σάββατο 12 Ιουνίου, οι επισκέπτες του Pantheon Plaza παρακολούθησαν τον αγώνα της Εθνικής μας Ομάδας, απολαμβάνοντας την μπύρα τους δωρεάν.
Η Έλενα Οικονόμου και ο Απόστολος Γαλάτης, παρουσίασαν το «Sport Cafe» σχολιάζοντας με τους παρευρεθέντες το παιχνίδι της Εθνικής αλλά και διάφορα άλλα «μουντιαλικά» νέα. Στη μεγάλη φίλαθλη παρέα συμμετείχαν οι Σωτήρης Πολύζος, Νικολέττα Τσιτσανούδη και Έλενα Αντωνοπούλου.
Το ποδοσφαιρικό τέρμα είχε την τιμητική του, αφού δέχτηκε γκολ από τους αγαπημένους μας Θοδωρή Βουτυρίτσα και Θοδωρή Κυριακούλη οι οποίοι επισκέφθηκαν το Pantheon Plaza μαζί με τα παιδιά της Ακαδημίας «Arsenal Soccer Schools», αλλά και έδωσε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να μετρήσουν τη δύναμη του σουτ τους και «ο γρηγορότερος» να κερδίσει την επίσημη μπάλα του Μουντιάλ.
Σκεφτείτε ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή… το ραντεβού στο Pantheon Plaza ανανεώνεται καθημερινά. Μπορείται να πάτε λοιπόν στο Pantheon Plaza για:
* Να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες του Μουντιάλ και να τσουγκρίσετε τις δωρεάν μπύρες σας στην υγειά της Εθνικής μας Ομάδας.
* Να λάβετε μέρος στο Sport Cafe ανταλλάσσοντας απόψεις με τους αγαπημένους σας αθλητικογράφους.
* Να μάθετε την ταχύτητα του σουτ σας και να διεκδικήσετε την επίσημη μπάλα του Μουντιάλ, παρέα με τους αγαπημένους μας ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass