ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΩΣΤΗ ΠΗΛΑΔΑΚΗ

Σύσκεψη για διαρκείας και χορηγούς...

* ΤΙΜΕΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2010 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:02
Σε σύσκεψη κάλεσε χθες ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., Κωστής Πηλαδάκης, στην Αθήνα τον γενικό διευθυντή διοίκησης Γιάννη Τζήμα και την υπεύθυνη μάρκετινγκ Δήμητρα Βασιλάκου, για να συζητήσουν τρία θέματα που αφορούν άμεσα στην ομάδα, το πρώτο ήταν τα εισιτήρια διαρκείας που θα παρουσιαστούν 22 Ιουνίου, το δεύτερο οι χορηγίες και το τρίτο η κοινωνική πολιτική της Λαρισινής ομάδας.
Για τα διαρκείας εισιτήρια φέτος θα υπάρχει μια καινοτομία, καθώς οι κάτοχοί τους θα ξεκινήσουν από το Αλκαζάρ και στη συνέχεια θα πάνε στο νέο γήπεδο, που πλέον θα υπάρχουν ανέσεις σε όλες τις θύρες, καθώς όλες θα έχουν στέγαστρο, τουαλέτες και αναψυκτήρια με πολλές ανέσεις. Τα εισιτήρια θα είναι τριετούς διάρκειας, αλλά η καταβολή των χρημάτων θα γίνεται για τους κατόχους με πολλές διευκολύνσεις, οι οποίες θα είναι ανά μήνα ή ανά έτος και όλες οι δόσεις θα είναι άτοκες.
Για τις τιμές θα υπάρχουν πολλές διαβαθμίσεις και σίγουρα επειδή πλέον οι θύρες δεν θα έχουν τεράστια διαφορά (αυτοί που θα είναι στα μπροστινά καθίσματα θα ακούνε τις ανάσες των ποδοσφαιριστών) θα υπάρχουν αυξήσεις σε λογικά πλαίσια και σε τιμές προσιτές για κάθε οικογένεια. Στην κάθε θύρα θα υπάρχουν κατηγορίες τιμών όπου κάποιες θα είναι αυξημένες και κάποιες σταθερές ανάλογα με τη θέση. Και σε καμία περίπτωση δεν θα ακολουθηθεί τιμολογιακή πολιτική ομάδων που μπήκαν σε καινούργια γήπεδα με μεγάλες αυξήσεις και χωρίς δυνατότητα επιλογών.
Επίσης, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της ομάδας ,θα υπάρχουν ειδικές τιμές για άτομα με ειδικές ανάγκες, μαθητές, φοιτητές και βέβαια οικογένειες.  
Το δεύτερο θέμα ήταν το χορηγικό πρόγραμμα, που αυτή τη στιγμή γίνεται πραγματικά μεγάλη μάχη μια και η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει αρκετές επιχειρήσεις. Σ’ αυτό θα γίνει μια προσπάθεια οι χορηγίες να έχουν μεγαλύτερη ανταποδοτικότητα για να γίνει και μια στροφή με καλύτερες τιμές στην τοπική αγορά ώστε και να στηριχθούν οι επιχειρηματίες μέσω της προβολής του από την ομάδα.
Το τρίτο που συζητήθηκε ήταν η κοινωνική πολιτική της ομάδας. Ο κ. Πηλαδάκης μιλώντας στους συνεργάτες του τόνισε ότι κατανοεί τις δυσκολίες του κόσμου και οφείλει η ομάδα όπως μπορεί να δίνει χαρές σ’ αυτόν μέσα από εκδηλώσεις που θα γίνονται. Ειδικά με το καινούργιο γήπεδο ζήτησε να αυξηθεί σημαντικά το κομμάτι αυτό και να γίνει προσέλκυση κυρίως των μικρών παιδιών.
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΜΕΤΙΝ
Ο Τούρκος παίκτης της Α.Ε.Λ., Τουμέρ Μετίν, συμφώνησε ανέφεραν πληροφορίες με την Α.Ε.Λ. και για τη νέα χρονιά αποδεχόμενος την πρόταση του προέδρου Κωστή Πηλαδάκη.
Παρότι δεν έπεσαν οι υπογραφές ο 36χρονος παίκτης πήρε την απόφαση να δεχθεί την πρόταση του προέδρου και να παραμείνει στην ομάδα κάτι το οποίο αποτελεί αρκετά θετική εξέλιξη για τον τεχνικό, Γιάννη Παπακώστα, που εισηγήθηκε την παραμονή των Μετίν και Νταμπίζα.
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Από Ισπανία αλλά και μια ακόμα χώρα περιμένει σήμερα απάντηση η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. για παίκτες που έχει κάνει πρόταση να αποκτηθούν. Οι απαντήσεις θα δοθούν σήμερα και δεν αποκλείεται να υπάρξει και ανακοίνωση μεταγραφής η μεταγραφών. Για τον ένα παίκτη το όνομά του δεν έχει αναφερθεί πουθενά και οι κινήσεις έχουν γίνει με πέπλο σιωπής.
ΠΕΡΙ ΖΑΛΑΓΕΤΑ
Ασφαλέστατες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Α.Ε.Λ. κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Ουρουγουανού φορ Μαρτσέλο Ζαλαγέτα αλλά μέχρι τώρα δεν υπήρξε η απάντησή του. Δεν γνωρίζουμε αν θα συνεχίσει την επιμονή προς την απόκτησή του η ομάδα αλλά αυτό που έχει την πολυτέλεια να κάνει είναι να τον περιμένει μια και πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα προκαλέσει ενθουσιασμό στους Λαρισαίους φιλάθλους.
Η ουσία είναι ότι οι μεταγραφικές εξελίξεις τρέχουν στην Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. με γρήγορους ρυθμούς κάτι που αρχίζει να προκαλεί ευχαρίστηση σε όλους και ειδικότερα τον τεχνικό της ομάδας.     
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass