ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Φιλικά με Πυρσό και Αετό Σκύδρας

*ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ 17ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2010 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:02
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Δυο φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο Τύρναβος 2005 κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του και στο διάστημα όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο στη Σαμαρίνα (22 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου).
Συγκεκριμένα, η Τυρναβίτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Πυρσό Γρεβενών και τον Αετό Σκύδρας, ομάδες που θα βρει και ως αντιπάλους στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, τη νέα αγωνιστική περίοδο 2010-2011.
Από κει και πέρα, ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας θέλει να κλείσει δυνατά φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους ανώτερης κατηγορίας.
Φυσικά θα είναι τιμή για τον Τύρναβο να αγωνισθεί με την ΑΕΛ που υποδέχθηκε στη γιορτή ανόδου, ενώ θα γίνουν προσπάθειες να παίξει τόσο με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όσο και με τον Α.Ο.Τρικάλων που θα εκπροσωπήσουν το θεσσαλικό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας.
ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Χθες συνεχίσθηκαν και πάλι οι επαφές με νεαρούς κυρίως παίκτες που ενδιαφέρουν τον Τύρναβο οι οποίοι βέβαια θέλουν και οι ίδιοι να αγωνισθούν σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο που αφενός παρέχει όλα τα εχέγγυα,   αφετέρου μπορεί να είναι το εφαλτήριο, μετέπειτα, για μια αξιόλογη πορεία στις μεγαλύτερες τη τάξει κατηγορίες της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με 17χρονο επιθετικό, που αγωνιζόταν σε ομάδα Δ΄Εθνικής από τη Φθιώτιδα και μάλιστα ήταν βασικό στέλεχος στη Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ.Φθιώτιδας, η οποία και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος, στο αντίστοιχο πρωτάθλημα των Ενώσεων.
Σήμερα ή αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα και εάν δεν συμβεί κάτι το απρόοπτο, τότε ο παίκτης θα καταλήξει στον Τύρναβο.
Επίσης, εξακολουθεί να υφίσταται το ενδιαφέρον και για έναν νεαρό αμυντικό που αγωνίζεται ως δεξί μπακ σε ομάδα της Δ΄ Εθνικής και συζήτηση θα γίνει μαζί του μόνο στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος, από την ομάδα του.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass