Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΞΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Δίχτυα» σε Γαλλία και Ισπανία

* ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ, ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ * ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΣΕΛΟ ΖΑΛΑΓΕΤΑ * «ΕΒΓΑΛΕ ΜΑΤΙΑ» ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ Ο ΑΛ. ΡΑΝΤΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2010 4:02 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:01
Η εβδομάδα που αρχίζει σήμερα θα είναι για την Α.Ε.Λ. μία βδομάδα μεταγραφών, ανανεώσεων και επαγγελματικών συμβολαίων για κάποιους νέους, μια και πολλά θέματα είναι σε εξέλιξη.
Πρώτα απ’ όλα για τις μεταγραφές, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, η λαρισινή ομάδα κατέθεσε πρόταση σε έξι παίκτες που παίζουν σε Γαλλία και Ισπανία, από τους οποίους θα αποκτηθούν τρεις που αγωνίζονται στις θέσεις του κεντρικού χαφ, του αριστερού χαφ και του σέντερ.
Οι προτάσεις είναι περίπου 200.000 ευρώ για τον καθένα και αφορούν σε ποδοσφαιριστές που ορισμένοι είναι ελεύθεροι, ενώ κάποιοι άλλοι δεσμεύονται με συμβόλαια και οι «βυσσινί» θα πρέπει να προχωρήσουν σε αγορά τους.
Οι παίκτες αναμένεται να απαντήσουν σύντομα και η λαρισινή ομάδα αναγκαστικά θα προχωρήσει στην απόκτηση αυτών που θα απαντήσουν πιο γρήγορα, καθώς σε καμία περίπτωση οι ιθύνοντες δεν επιθυμούν να ξεκινήσει η προετοιμασία χωρίς να έχουν γίνει κάποιες σημαντικές μεταγραφές, με δεδομένο το γεγονός ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές αποτέλεσαν παρελθόν.
ΓΙΑ ΖΑΛΑΓΕΤΑ
Ο 32χρονος Ουρουγουανός Μαρτσέλο Ζαλαγέτα χωρίς αμφιβολία είναι το όνομα που αυτή τη στιγμή έχει προκαλέσει θύελλα ενθουσιασμού στις τάξεις των Λαρισαίων φιλάθλων, με την πληροφορία απλά ότι η λαρισινή ομάδα τον πλησίασε για να τον εντάξει στη δύναμή της.
Ο Ζαλαγέτα είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και το θέμα, όπως μάθαμε, το χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης και αυτή τη στιγμή έχει καταθέσει σχετική πρόταση στο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Όμως, το σίριαλ θα έχει αρκετά επεισόδια και ο Ζαλαγέτα αυτή τη στιγμή ανήκει σε δύο ομάδες που έχουν δικαιώματα πάνω του και αυτές είναι η Γιουβέντους και η Νάπολι.
Η Α.Ε.Λ. θέλει να πληρώσει ένα μέρος του συμβολαίου του, κάτι το οποίο είναι εφικτό και ο Πηλαδάκης θα είναι η μοναδική υπέρβαση που θα κάνει τη μεταγραφική περίοδο. Και το όνομα του Ζαλαγέτα θα είναι αυτό που σίγουρα θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους φιλάθλους, αλλά και για τους χορηγούς.
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Ο ΡΑΝΤΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ
Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο παίκτης της Α.Ε.Λ. Αλεξάντερ Ραντοσάβλιεβιτς στον πρώτο αγώνα της ομάδας του (Εθνική Σλοβενίας) με αντίπαλο την Αλγερία, στον πρώτο αγώνα που έδωσε για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.
Η ομάδα της Σλοβενίας κέρδισε με 1-0 και ο Ραντοσάβλιεβιτς ήταν από τους καλύτερους παίκτες και σίγουρα το εξάμηνο που έχει ακόμα συμβόλαιο με τη λαρισινή ομάδα είναι θετικό από τη μία πλευρά, αλλά από την άλλη, αν η Α.Ε.Λ. αποφασίσει να τον παραχωρήσει, τότε δίνεται μια καλή ευκαιρία για να βάλει κάποια χρήματα στο ταμείο της, ξέχωρα από τα χρήματα που θα πάρει από τη συμμετοχή του Ραντοσάβλιεβιτς στο Μουντιάλ (1.300 ευρώ παίρνει κάθε μέρα, κάτι που σημαίνει ότι στη χειρότερη περίπτωση, που αποκλειστεί η Σλοβενία στον πρώτο γύρο, οι «βυσσινί» θα πάρουν περίπου 15.000 ευρώ).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass