ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ Α.Ε.Λ.

Έρχονται οι ανακοινώσεις...

* ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΟΥΣΗ ΣΕ ΖΑΛΑΓΕΤΑ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2010 23:09 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:01
Του Σωτ. Κέλλα
Σε δεκαπέντε περίπου μέρες αρχίζει η προετοιμασία της Α.Ε.Λ. για τη νέα αγωνιστική περίοδο και αυτή τη στιγμή στην ομάδα έχει γίνει μια μεταγραφή του Στάθη Ταυλαρίδη, ενώ υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες, όπως η ανανέωση ή όχι της συνεργασίας με τον Μετίν (ο Νταμπίζας έχει παραμείνει στην ομάδα, καθώς επήλθε προχθές το πρωί συμφωνία), η λύση της συνεργασίας με Σκάτσελ και Μάλαρτζ, αλλά και η προσπάθεια των Τουάμα και Ααράμπ να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.
Αυτό που βέβαια ενδιαφέρει άμεσα τους Λαρισαίους φιλάθλους είναι τα νέα πρόσωπα που θα έρθουν στο Αλκαζάρ σε πρώτη φάση και στο νέο γήπεδο της ομάδας σε δεύτερη.
Ο πρόεδρος της ομάδας, Κωστής Πηλαδάκης, με την κρούση που έκανε στον 32χρονο Ουρουγουανό Μαρτσέλο Ζαλαγέτα και την προσπάθεια που κάνει να έχει συνιδιοκτησία του ποδοσφαιριστή με Γιουβέντους και Νάπολι, έστειλε και ένα μήνυμα ότι θα δαπανήσει αρκετά χρήματα για τη θέση του σέντερ φορ και το ποσό, ενώ αρχικά ήταν 500.000 ευρώ, τώρα μπορεί να φθάσει και τις 700.000 ευρώ.
Αυτή τη στιγμή γίνονται επαφές με παίκτες που παίζουν στη Λατινική Αμερική, αλλά κυρίως σε Ισπανία και Πορτογαλία, με στόχο η ομάδα να βρει έναν τερματοφύλακα, ένα αμυντικό χαφ ψηλό, ένα αριστερό χαφ και δύο σέντερ φορ.
Παίκτες έχουν εντοπιστεί, οι πρώτες προτάσεις έχουν γίνει και αυτή τη στιγμή αναμένονται οι πρώτες απαντήσεις.
Στόχος είναι πριν την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, που μάλλον θα γίνει στις 22 Ιουνίου, να έχουν γίνει μία ή δύο μεταγραφές.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Οι πληροφορίες θέλουν η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. από αύριο να ετοιμάζει ένα μπαράζ ανακοινώσεων που αφορούν στην ανανέωση του Νταμπίζα, στην επαγγελματοποίηση των Βούζα, Καρανίκα, Μπαταβάνη αλλά και σε κάποιους νεαρούς που θα αποκτηθούν και οι τελικές επαφές με τις ομάδες του νομού θα γίνουν σύντομα.
Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια μεθοδικότητα της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. στο θέμα απόκτησης ταλαντούχων από την περιοχή και στόχος είναι κάποιοι να αρχίζουν να παίζουν και στην πρώτη ομάδα (μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ήδη δύο εξαιρετικοί νεαροί, ο Σιατραβάνης και ο Κολοβέτσιος).
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Υπενθυμίζουμε ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Α.Ε.Λ. θα γίνει στο Καρπενήσι, ενώ το δεύτερο στάδιο, που θα περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια, σε προπονητικό κέντρο στη Βόρεια Ιταλία.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass