Ο Β. ΤΖΕΛΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΙΑΖΥΓΙΟ» ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ

«Δεν γίνεται να το μαθαίνω από την εφημερίδα σας»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2010 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:01
Συνέχεια στο θέμα της αντικατάστασης του προπονητή στην ομάδα του Κεραυνού έδωσε χθες ο μέχρι πρότινος τεχνικός ηγέτης των «Πρασίνων», Βαγγέλης Τζέλας. Ο Τζέλας μιλώντας στην «Ε» για το τέλος της συνεργασίας και για τα όσα ειπώθηκαν από τον διοικητικό, Νίκο Πάκα τόνισε τα εξής: «Είναι δικαίωμα κάθε προέδρου να επιλέγει προπονητή για την ομάδα του. Είναι επίσης δικαίωμά του να μην τηρεί τη συμφωνία κυρίων που κάναμε για πέντε χρόνια συνεργασίας. Για τη σχέση που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια και την προσφορά μου στο σύλλογο δεν με τιμάει καθόλου το γεγονός να μαθαίνω μέσω της εφημερίδας σας ότι δεν θα είμαι εγώ πλέον προπονητής και θα είναι ο Κούρτοβιτς. Επίσης θα ήθελα να σημειώσω πως δεν υπήρξε διαφωνία και πρόβλημα στο οικονομικό κομμάτι γιατί απλούστατα ποτέ δεν συζητήσαμε για το οικονομικό κομμάτι».
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ
Στον Κεραυνό τώρα υπάρχει συσπείρωση γύρω από την Παιδική ομάδα που σε λίγες ημέρες θα πάει στη Λιβαδειά για να πάρει μέρος στην ημιτελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Από εκεί θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση. Βέβαια για να ταξιδέψει η ομάδα και να μείνει όλες αυτές τις ημέρες στη Βοιωτία χρειάζονται κάποια χρήματα και τα 1.350 ευρώ που δίνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης φυσικά δεν φτάνουν. Γι’ αυτό το λόγο τόσο ο Δήμος Λάρισας όσο η Νομαρχία και η ΔΕΥΑΛ θα συνεισφέρουν οικονομικά.
Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass