Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Εντείνει τις προσπάθειες για τον Ζαλαγέτα

* Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΟ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2010 2:21 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:00
Την προσπάθειά της για την απόκτηση του Ουρουγουανού σέντερ φορ Μαρτσέλο Ζαλαγέτα, εντείνει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο πρόεδρός της Κώστας Πηλαδάκης, που θέλει να κάνει αυτή την υπέρβαση και να φέρει στη «βασίλισσα» του Θεσσαλικού κάμπου τον πολύ μεγάλο αυτό διεθνή ποδοσφαιριστή.
Η εκδήλωση του ενδιαφέροντος από τους «βυσσινί» για το συγκεκριμένο παίκτη αποτελεί θέμα συζήτησης από χθες σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια και ο κόσμος της ομάδας βλέπει θετικά την κίνηση αυτή που γίνεται, σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία για τη χώρα μας.
Αναμφισβήτητα η περίπτωση του Ζαλαγέτα χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολη, αλλά ο κ. Πηλαδάκης θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο που υπάρχει, ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, που θα είναι η μεγαλύτερη στην ένδοξη ιστορία της ομάδας.
Επειδή πάντως για τη θέση του σέντερ φορ «παίζουν» δυνατά ονόματα καθώς εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις, η απόκτηση κάποιου παίκτη θα πάρει χρόνο.
Έτσι για άλλες θέσεις που είναι πιο βατές, γίνονται διερευνητικές επαφές και ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις, τις επόμενες ημέρες, για παίκτες που έχουν αξιολογηθεί και ενδιαφέρουν την ΑΕΛ.
Εν τω μεταξύ μετά την επιστροφή τους από τη Γαλλία και την Ισπανία αντίστοιχα όπου μετέβησαν για αναζήτηση ποδοσφαιριστών, ο πρόεδρος Κώστας Πηλαδάκης με τον προπονητή Γιάννη Παπακώστα, συνεχώς βρίσκονται σε επικοινωνία για τα μεταγραφικά ζητήματα.
Όσον αφορά τώρα σε ταλαντούχους παίκτες, μετά τον Γκαμπέτα από τον Αετό Μακρυχωρίου, καταβάλλονται προσπάθειες να αποκτηθούν και άλλοι παίκτες που θα επανδρώσουν την ομάδα Νέων και θα δώσουν εκεί εξετάσεις για να... ανοίξουν την πόρτα της πρώτης ομάδας.
* Από ότι πληροφορηθήκαμε, το 50% των δικαιωμάτων του Ζαλαγέτα έχει η Γιουβέντους και το άλλο 50% η Νάπολι.
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Η προετοιμασία των «βυσσινί» θα ξεκινήσει την 1 Ιουλίου και στα μέσα του μηνός η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι, προκειμένου για δυο εβδομάδες περίπου να πραγματοποιήσει το βασικό σταδιό της.
Ακόμη δεν οριστικοποιήθηκε η ακριβής ημερομηνία, όπως επίσης και για την Ιταλία όπου η ΑΕΛ θα δώσει τρία ή τέσσερα δυνατά φιλικά παιχνίδια, στο δεκαήμερο περίπου που προγραμματίζει να βρεθεί στις αρχές Αυγούστου.
 
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΡΑΣ:
Είναι παικταράς...
Συμπαίκτης του Βαγγέλη Μόρα στην Μπολόνια είναι ο Μαρτσέλο Ζαλαγέτα και χθες το απόγευμα επικοινωνήσαμε με το διεθνή Λαρισαίο αμυντικό στη Νότιο Αφρική όπου βρίσκεται με την Εθνική για το Μουντιάλ, ο οποίος μας είπε: «Μακάρι να έρθει ο Μαρτσέλο στη Λάρισα, αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο, όπως τον ξέρω προσωπικά, ενώ και το κασέ του είναι υψηλό. Είναι παικταράς δεν το συζητάμε, χαίρεσαι να είσαι συμπαίκτης του, έχει πολύ καλό χαρακτήρα και γενικά είναι ήρεμος. Αν τα καταφέρει η ΑΕΛ και από την πλευρά μου το εύχομαι, θα είναι σίγουρα μια σούπερ μεταγραφή, όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass