ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Αγώνες ποδηλασίας – Προμεσογειάδα 2010

* ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΑΠΟ 20 0ΜΑΔΕΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 2-4 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2010 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:00
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε προχθές στη Νομαρχία Μαγνησίας, για τον συντονισμό των διαδικασιών για την καλύτερη διοργάνωση των αγώνων ποδηλασίας «ΠΡΟΜΕΣΟΓΕΙΑΔΑ 2010», με την παρουσία του αντινομάρχη Λάρισας κ. Σιδερόπουλου Χρήστου, του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Λάρισας κ. Οικονόμου Ιωάννη, του προέδρου και του διευθυντή του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βόλου κ. Χαλέβα Δημητρίου και Χρήστου Γεωργίου, του γενικού γραμματέα της ΤΕΔΚ Μαγνησίας κ. Γάτου Δημητρίου, του προέδρου και του ταμία της Τοπικής Ένωσης Κεντρικής Ελλάδας Ποδηλασίας κ. Βολικάκη Κων/νου και Τσοπούρογλου Σάββα και των κ. Κάναβου Απόστολου και Μεταφτσή Αλέξανδρου, προέδρου και αντιπροέδρου, αντίστοιχα, του Αθλητικού Οργανισμού της Νομαρχιακής Αυτ/σης Μαγνησίας.
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η συγκρότηση Επίτιμης και Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων και να γίνουν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες για τη φιλοξενία των ομάδων που θα συμμετάσχουν στους αγώνες ενώ εξουσιοδοτήθηκε το Δ/κό Συμβούλιο της ΤΕΚΕ Ποδηλασίας, με τη σύμφωνη γνώμη των φορέων του κάθε νομού, να οριοθετηθεί η διαδρομή ώστε να περιλαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερους περιφερειακούς Δήμους και των δυο Νομών.
Ο σκοπός, εξ’ άλλου των αγώνων αυτών και της πρωτοβουλίας που ανέλαβαν οι αθλητικοί φορείς των δυο Νομών είναι, με αφορμή τους αγώνες ποδηλασίας, να αρχίσει ο φίλαθλος κόσμος των περιοχών μας να αντιλαμβάνεται το αθλητικό κομμάτι των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 . Φυσικά στη σύσκεψη αποφασίστηκε να γίνουν και άλλες κοινές εκδηλώσεις προς το σκοπό αυτό και οι οποίες θα ενταθούν από τη νέα αθλητική περίοδο και σε άλλα αθλήματα.
Ο αγώνας θα περιλαμβάνει ένα αγώνα αντοχής στην πόλη της Λάρισας και στους όμορους Δήμους, την Παρασκευή 2 Ιουλίου, έναν αγώνα αντοχής, το Σάββατο 3 Ιουλίου, περίπου 150 χλμ, με εκκίνηση την Κεντρική πλατεία στη Λάρισα και τερματισμό την παραλία του Βόλου, περνώντας μέσα από τους Δήμους των δυο νομών και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 4 Ιουλίου με Σιρκουί στην πόλη του Βόλου.
Στους αγώνες θα συμμετάσχουν 20 ομάδες από όλη τη χώρα , οι τρεις επαγγελματικές ομάδες της χώρας μας, με αθλητές από Ισπανία – Βέλγιο – Γερμανία – Κολομβία – Φιλανδία και 5 ομάδες της Θεσσαλίας.
Με ευθύνη των φορέων του κάθε Νομού, αποφασίστηκε να γίνουν όλες οι ενέργειες προκειμένου να γίνουν επιτυχείς και ασφαλείς αγώνες και για το λόγο αυτό θα γίνουν συσκέψεις κατά τόπους με τους διοικητές της Τροχαίας και του ΕΚΑΒ, την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010 και ώρα 12.00 θα γίνει συνέντευξη Τύπου για την προβολή των αγώνων, ενώ την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010 και ώρα 13.00 θα διεξαχθεί τεχνική σύσκεψη των αγώνων, με τους εκπροσώπους των ομάδων.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass