ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Στην Ισπανία ο Γιάννης Παπακώστας

* ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2010 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:59
Ταξίδι-αστραπή στην Ισπανία θα πραγματοποιήσει σήμερα ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιάννης Παπακώστας, ο οποίος θα παρακολουθήσει παίκτες που προτάθηκαν στη λαρισινή ομάδα και αγωνίζονται λογικά στο πρωτάθλημα της «Σεγούντα Ντιβιζιόν», που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς πλησιάζει προς το φινάλε.
Σήμερα και αύριο λοιπόν ο προπονητής των «βυσσινί» θα έχει πολλή δουλειά, καθώς καλείται να σχηματίσει μια καλύτερη εικόνα για ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα και αγωνίζονται στις θέσεις που έχουν επικεντρωθεί οι μεταγραφικοί στόχοι, για τη νέα σεζόν.
Σε πρώτη φάση αναζητείται ένας σεντερ φορ που να κάνει τη διαφορά και από κει και πέρα καταβάλλονται προσπάθειες και για άλλες θέσεις, προκειμένου να ισχυροποιηθεί η ομάδα.
Επειδή οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο, δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας να υπάρξουν ευχάριστα μεταγραφικά νέα, καθώς τόσο ο πρόεδρος κ. Πηλαδάκης όσο και ο τεχνικός κ. Παπακώστας προσπαθούν προς την κατεύθυνση αυτή, να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατό οι μεταγραφικοί στόχοι, χωρίς φυσικά να γίνουν βιαστικές κινήσεις, καθώς ακόμη υπάρχει αρκετός χρόνος.
* Κατά τα άλλα, η προετοιμασία για την καινούργια αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει την 1 Ιουλίου και στις 12 ή13 του μηνός η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας η ΑΕΛ θα δώσει πιθανότατα δύο φιλικά παιχνίδια, με ομάδες που θα βρίσκονται και εκείνες για προετοιμασία, ενώ το δεύτερο στάδιο έχει αναφερθεί από την ΠΑΕ ότι θα γίνει στην Ιταλία και γίνονται επαφές για να κλειστούν ορισμένα δυνατά φιλικά.
Όσον αφορά τώρα σε ταλαντούχους παίκτες από σωματεία του νομού, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα συνεχίσει τις συζητήσεις με τους παράγοντες των ομάδων, διότι επιδίωξή της είναι να απορροφηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ταλαντούχοι παίκτες και μέσα από τη σκληρή δουλειά να μπορέσουν τα επόμενα χρόνια, να συνεισφέρουν στην αγαπημένη ομάδα της πόλης, δίνοντας χρώμα λαρισινό στην ενδεκάδα της «βασίλισσας» του θεσσαλικού κάμπου.
ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ
Στο μεταξύ, λύθηκε το θέμα με τα γήπεδα τένις στο νέο γήπεδο της ΑΕΛ και σε σχετική ανακοίνωση της Γήπεδο Λάρισας ΑΕ, αναφέρονται τα εξής:
«Η εταιρία Γήπεδο Λάρισας ΑΕ ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 4/6 τίθενται ξανά σε διάθεση προς χρήση από τους συλλόγους αντισφαίρισης, τα γήπεδα τένις – τα οποία η εταιρία κατασκεύασε στο χώρο του νέου αθλητικού-ψυχαγωγικού κέντρου της ΑΕΛ – αφού υπογράφηκαν τα σχετικά συμφωνητικά παραχώρησης».
ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιάννης Παπακώστας μίλησε σε αθλητικό σάιτ και συγκεκριμένα στο Sport24.gr για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας την περίοδο του καλοκαιριού, το τι έχει ζητήσει από τη διοίκηση και για τους Νίκο Νταμπίζα, Τουμέρ Μετίν και Ηλία Κυριακίδη.
Η νέα σεζόν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα της ΑΕΛ, αφού θα βρει τους «βυσσινί» με νέο γήπεδο.
"Οι στόχοι μας έχουν εντοπιστεί και ήδη έχουμε καταθέσει προτάσεις και περιμένουμε συγκεκριμένες απαντήσεις. Δεν αποκλείω μάλιστα να έχουμε σύντομα κάποια εξέλιξη.
Έχω ζητήσει ένα παίκτη που θα κάνει τη διαφορά σε κάθε θέση. Πρώτος στόχος μας είναι ένας ποδοσφαιριστής από τα αριστερά, που μαζί με τον Μπλάζεκ από τα δεξιά θα κάνουν ένα πολύ καλό δίδυμο, για τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να αγωνιζόμαστε.
Επίσης ένας ακόμα κεντρικός αμυντικός χρειάζεται, αφού θέλω να κάνουμε μια τετράδα πίσω, καθώς τα παιχνίδια είναι πολλά μέσα στη σεζόν", τόνισε ο κ. Παπακώστας
"ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ"
Για την προέλευση των ποδοσφαιριστών που κοιτάνε μαζί με την διοίκηση, ο κ. Παπακώστας μας τόνισε:
"Κοιτάμε ποδοσφαιριστές από Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Έχω ζητήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές. Δυο παίκτες έμπειρους που θα κάνουν τη διαφορά και δυο εξελίξιμους με φιλοδοξίες που θα μας βοηθήσουν και τα επόμενα χρόνια".
"ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ"
Για το διαζύγιο με τον Ηλία Κυριακίδη, ο κ. Παπακώστας μας είπε ότι ήθελε να μείνει στην ομάδα, όμως καμιά φορά συμβαίνει να μην τα βρίσκουν οι δυο πλευρές.
"Έχω τοποθετηθεί και παλαιότερα στο θέμα. Εμένα η εισήγησή μου ήταν θετική στη διοίκηση και του έγινε πρόταση. Από εκεί και πέρα δεν τα βρήκαν. Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στις διαπραγματεύσεις. Ο Ηλίας είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και του εύχομαι ό,τι καλύτερο".
"ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ"
Κλείνοντας, ο προπονητής της ΑΕΛ μίλησε για το ενδεχόμενο παραμονής του Νίκου Νταμπίζα και του Τουμέρ Μετίν. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνίζονται οι «βυσσινί» τη νέα σεζόν.
"Αυτό είναι ένα θέμα που χειρίζεται ο πρόεδρος. Έχει κάνει τις προτάσεις του και περιμένει μια απάντηση. Ίσως και να είναι διαδικαστικό το θέμα, δεν ξέρω.
Όσον αφορά το στυλ που θέλω να έχουμε, αυτό είναι ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας στο γήπεδό μας. Αυτός είναι ο στόχος μας. Όμως όλα αυτά είναι ωραία να τα λέμε τώρα. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά στην προετοιμασία για να πετύχεις τους στόχους σου. Αυτή η περίοδος πρέπει να ξέρετε πως είναι η πιο δύσκολη για τους προπονητές".
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass